11 lucruri de evitat atunci când începeți o agitație secundară

Totul tine de agitatie!

Nu, aceasta nu este prima replică din – să recunoaștem – filmul cu adevărat îngrozitor de 50 de cenți „Get Rich or Die Trying”. Fără supărare, Cincizeci, dar acesta este adevărul.

În schimb, este un sfat de afaceri care te-ar putea ajuta să generezi un al doilea venit frumos sau să-ți transformi pasiunea într-o carieră cu normă întreagă. Și nu ar fi asta mai distractiv decât să mănânci încă un an sau doi din 9-5?

Categoric!

Genul de agitație la care ne referim este agitația secundară, un alt flux de venituri pentru a vă completa salariul lunar sau pentru a vă satisface aspirațiile creative.

Aproape jumătate dintre angajații din SUA se încurcă acum, câștigând (în medie) 1.000 USD în plus pe lună. Grozav.

Tulburările laterale vin în toate formele și dimensiunile, dar iată o scurtă descriere a celor mai comune concerte cu fracțiune de normă:

  • Livrare de mancare
  • A imparti cursa
  • Lucrări independente de proiectare
  • Copywriting
  • Drop shipping
  • Așezarea animalelor de companie sau a casei
  • Vând haine sau bijuterii de casă

Tot ce aveți nevoie pentru a începe o agitație secundară este o abilitate, o etică puternică a muncii sau puțin timp liber.

Interesat?

Apoi, consultați următorul ghid de la furnizorul de împrumuturi pentru întreprinderi mici OnDeck. Acesta prezintă tot ce trebuie să știți despre a deveni un hustler de succes, inclusiv cele 11 cele mai frecvente greșeli de evitat.

Ghidul include ajutor și sfaturi pentru calcularea costurilor de investiție inițiale și sfaturi de preț pentru a vă asigura că vă acoperiți întotdeauna marjele.

Există informații utile despre gestionarea unei agitații secundare alături de un loc de muncă cu normă întreagă, inclusiv orice clauze speciale sau avertismente privind conflictele de interese scrise în contractul dvs. de muncă.

OnDeck prezintă, de asemenea, cea mai bună modalitate de a face față tuturor acestor lucruri complicate și plictisitoare de afaceri, cum ar fi contabilitatea și declarațiile fiscale. Ei au pus asta acolo doar pentru voi, cei creativi!

Și, cel mai important, există o secțiune despre menținerea unui echilibru sănătos între muncă/viață/foarte laterală.