18 citate Amine pentru a trăi o viață plină de sens pe propriile tale condiții

Amine Quotes for Living a Meaningful Life on Your Own Terms

Aminé este un rapper, cântăreț și compozitor din Statele Unite.

Poate îl cunoști din hitul său „Caroline”. Sau poate din cele două albume ale sale sau din mixtape-ul recent lansat „TwoPointFive”.

În această postare aș dori să împărtășesc 18 dintre cele mai bune citate Aminé pe ​​care le-am găsit. Să sperăm să te inspire să-ți trăiești viața în propriile tale condiții, așa cum a făcut-o Aminé, dar și să te ajute să-l cunoști puțin mai bine.

Și dacă doriți mai multă inspirație înălțătoare, consultați această postare cu citate despre a fi diferit și acesta plin de citate cu vibrații bune.

Citate inspirate și perspicace Amine

„Dacă nu crezi în tine, nu cred că oamenii vor crede în tine.”

„Îmi place pur și simplu să port ceea ce îmi place și nu pot să-l reduc.”

„Părinții mei sunt imigranți în această țară. Au venit în această țară pentru o oportunitate mai bună, la fel ca toți ceilalți.”

„Ceea ce mă face să continui sau mă face să vreau să fac mai multă muzică este doar să știu că îmi pot asigura familia.”

„Sunt un mare credincios în tot ceea ce trebuie să fie. Dacă nu a funcționat atunci, e în regulă.”

„Muzica mea este plină de culoare. Intenția este să fie bună pentru oricine o ascultă, iar stilul meu este bun pentru mine.”

„Ca artist în zilele noastre cu rețelele sociale, te simți mai mult ca un obiect decât ca un om.”

„Abordarea politicii în muzica mea” este o astfel de frază, o propoziție pe hârtie, pe care o urăsc. Nu sunt chiar eu, pentru că, în cele din urmă, nu am fost un specialist în științe politice și nu am fost educat în acest sens, așa că urăsc când oamenii vorbesc despre lucruri despre care nu știu nimic.”

„Nu îmi pasă cum mă văd oamenii în starea mea naturală, într-o stare confortabilă.”

„Știu că atunci când vine vorba de prietenii tăi, în special din industria muzicală, muncim atât de mult și facem atât de mult încât nici măcar nu ne ținem evidența zilelor, sau a sănătății noastre, sau a ne ține evidența. sănătate mentală. Uneori pur și simplu ne rătăcim.”

„Când Prince și James Brown făceau sesiuni live… înregistrarea unei trupe nu este ușoară. Toate sunt lucruri delicate, importante pe care vrei să te asiguri că faci calea corectă.”

„Nu mă gândesc prea mult la nicio melodie pe care le-am scos așa cum știu… Cred că sunt bune, de aceea le scot. Dar de parcă nu încerc niciodată să mă aștept la nimic, așa că, chiar și cu „Caroline” sau „Mercedesul roșu”, le-am stins și sper să fie mai bine, iar oamenii gravitează spre ele și cred că este destul de mișto și asta este un binecuvântare.”

„A fi deprimat în cultura neagră nu este un lucru. Pur și simplu am decis să nu spun nimănui, nici măcar prietenilor mei.”

„Doar verific pe cineva cu un „Hei, ce mai faci?” de obicei înseamnă cel mai mult pentru cineva. Încerc din răsputeri să mă confrunt în mod regulat cu prietenii care sunt muzicieni doar pentru că știu că trecem prin lucruri în care simțim că oamenii ne lovesc doar pentru că au nevoie de ceva de la noi, cum ar fi un vers sau o promoție.”

„Nu cunosc muzica lui Prince ca pe dosul mâinii mele, dar am fost întotdeauna un fan al lui ca artist – așa cum era o persoană căreia nu-i pasă de ceea ce gândeau oamenii și făcea propriile sale lucruri și m-am gândit a fost atât de mișto.”

„Urăsc să mă conformez la ceea ce oamenii se așteaptă să fac.”

„Sunt doar eu ca artist. Eu spun ceea ce trebuie spus.”

„Eram doar un mare fan al muzicii, așa că așa am învățat să rap.”

Dacă ți-au plăcut aceste citate Amine, distribuie-le unui prieten sau unui coleg fan pe rețelele sociale sau prin e-mail.

Vrei și mai multă motivație? Consultați această postare cu citate despre a trăi viața așa cum doriți de la Brené Brown sau pe aceasta plină de citate continuate.