2 propoziții care vă vor ajuta să încheiați oferte cu 6 și 7 cifre

Dacă nu ați încheiat niciodată o afacere cu șase sau șapte cifre până acum, luați un moment și imaginați-vă cum ar fi. Care ar fi gândurile care ți-ar trece prin cap? Cine ar fi prima persoană căruia i-ai spune? Cum ai sărbători? Și cum s-ar simți dacă asta ar fi doar ziua ta de marți obișnuită?

Acum, în conformitate cu această viziune, ce crezi că a fost nevoie pentru a încheia afacerea?

O pagină de vânzări lungă, detaliată, perfect concepută?

Un videoclip de vânzări sau (mai rău) o serie de videoclipuri de vânzări?

Tone de conținut gratuit și magneți de plumb pentru a-ți arăta valoarea?

Cât de surprins ai fi să afli că nu ai nevoie de nimic?

Există atât de multe concepții greșite despre ceea ce este nevoie de fapt pentru a încheia o afacere cu șase sau șapte cifre.

Deși aceste tactici vă vor ajuta să vă construiți brandul personal online și să vă creșteți lista de e-mail, acestea nu sunt lucrurile care vor încheia oferte cu șase și șapte cifre. Închiderea acestor tipuri de contracte se reduce la două lucruri: conexiune și valoare.

Este electric

Conectarea cu oamenii potriviți face diferența. Și modul în care te conectezi cu ei te va duce și mai departe. Piețele se schimbă rapid și, pentru a atrage clienții potriviți, este important să comunicați într-un mod care să-i atragă. Tacticile și strategiile devin rapid depășite. Ceea ce a funcționat acum doi ani nu este neapărat același lucru care va funcționa și astăzi. Cu toate acestea, singurul lucru care va funcționa întotdeauna, indiferent de ce se întâmplă pe piață, este puterea conexiunii autentice.

Când prioritizați construirea unei relații și comunicarea într-o manieră axată pe valoare mai întâi, prospectul dvs. va simți cât de mult vă pasă. Acest lucru le permite să pună garda jos în mod natural, astfel încât să poată fi deschiși la ceea ce aveți de spus. Ceea ce este perfect pentru a vă pregăti prospectul pentru metoda de mesagerie din două propoziții.

„Suntem conectați pentru conectare. Dar cheia este că, în orice moment al acesteia, trebuie să fie real.” – Brené Brown

Teza unu

Când începeți o conversație cu un potențial prospect sau potențial, concentrați-vă asupra lor. Prezentați-vă și apoi începeți conversația vorbind despre ceva memorabil. Aceasta ar putea fi o postare pe blog, un articol, o postare recentă pe care a făcut-o sau o realizare cu care sărbătorește persoana cu care doriți să interacționați. Acest lucru arată perspectivei dvs. că sunteți cu adevărat interesat de cine sunt ei, că acordați atenție la ceea ce se întâmplă în lumea lor și că sunteți deschis către o conversație mai intimă în loc să rămâneți la nivel de suprafață cu ea.

De exemplu, să presupunem că ați vrut să faceți o înțelegere cu Cindy, proprietara unei mărci de produse cosmetice de lux. Cindy tocmai a apărut în Alura, fiind lăudată pentru munca pe care o face pentru sănătatea mintală a femeilor, ca o extensie a companiei sale de cosmetice. Această conversație ar putea arăta ceva de genul:

„Bună, Cindy. Numele meu este Hannah. Am citit caracteristica ta în Alura săptămâna trecută și am vrut să-ți mulțumesc pentru munca pe care o faci. Am pierdut pe cineva apropiat din cauza unor probleme de sănătate mintală, iar munca ca a ta le-ar fi putut salva viața.”

Pentru a fi clar, spuneți doar lucruri care sunt adevărate. Și când găsești ceva de comentat în timp ce faci un punct de conexiune, vei ieși în evidență și vei fi memorabil. Acest lucru face toată diferența în conversația care urmează.

Când începeți să deschideți ușa către intimitate și vulnerabilitate, atunci este mai probabil ca cealaltă persoană să urmeze exemplul.

Acum ești gata pentru fraza a doua!

Teza a doua

Acum că ești implicat într-o conversație în care cealaltă persoană este deschisă și receptivă față de tine, răsplătește-i încrederea dăruind. Răspunsul genunchiului este adesea să începeți să vindeți. În loc să ceri vânzarea, ascultă ceea ce îți împart. Odată ce găsiți unde se confruntă cu probleme, oferă valoare – valoare specifică situației lor.

Când le puteți identifica problemele și punctele blocate, le-ați captat atenția. Ceea ce face acest lucru din punct de vedere psihologic prospectului tău este să-l avertizeze asupra faptului că îi înțelegi, poți vedea complexitatea situației lor și îi poți ajuta să-și rezolve problema cu succes.

Acest lucru vă oferă puterea de a oferi atât de multă valoare încât prospectul se conectează profund cu dvs. și dorește să lucreze cu dvs., indiferent de cât de mult percepeți. Când este făcut corect, cu publicul pe piața dvs. specifică, mai mult de 80% din timp acești clienți vă vor cere instantaneu să lucrați cu ei.

În acest moment, aveți oportunitatea de a vă poziționa oferta într-un mod care este de mare valoare, de înaltă calitate și, desigur, foarte transformațional. Pentru asta plătesc clienții cu șase și șapte cifre.