3 semne că se apropie o descoperire personală

Te simți blocat sau într-o rută? Crede-mă; Am fost acolo!

În ciuda a ceea ce cred majoritatea oamenilor, este obișnuit ca mulți dintre noi să ne simțim blocați în viață. Indiferent dacă simți că fiecare zi pare la fel, nemotivată sau neîmplinită, aceste experiențe pot oferi multă creștere și valoare.

În trecut, eram frustrat de mine, deoarece știam că simțeam emoții care mă făceau să mă simt limitat în interior. Știam că unele obiceiuri nu mă servesc, dar nu știam cum să le schimb. Sau știam că este nevoie de o schimbare în viață, dar nu știam următoarea mea mișcare cea mai bună.

Te-ai simțit vreodată așa? Vestea bună este că aceste sentimente sunt normale pe măsură ce progresezi în călătoria vieții către succes, așa că ai puțină compasiune de tine însuți. Chiar și observarea sentimentelor de „blocare” și rut este primul pas pentru a obține o descoperire personală în viața ta.

La urma urmei, cum te aștepți să faci schimbări în viața ta dacă nu știi că trebuie? Acestea pot fi momente și emoții incomode, dar esențiale, deoarece mulți dintre noi în viață avem tendința de a rămâne atât de inconștienți de aceste sentimente încât continuăm să rămânem blocați.

„Când ești tentat să renunți, descoperirea ta este probabil chiar după colț.” – Joyce Meyer

Descoperirile personale pot fi puternice. Dar înainte de a putea crea unul, sentimentele de nemulțumire și ruturile sunt avantaje. Așa că nu te pedepsi și nu te lupta pentru că te simți așa. În schimb, înțelegeți că aceasta este o parte a călătoriei dvs.

În schimb, deveniți conștienți de aceste sentimente și știți că aceste emoții vă ghidează către obiectivele și visele voastre, dacă vă puteți schimba perspectiva asupra lor. Acestea sunt oportunități în viață în care sufletul tău te pregătește pentru o schimbare care te va cere să te ridici la noi niveluri în viața ta.

În cuvintele lui Joyce Meyer, „Mă întreb de câte ori renunță oamenii chiar înainte de o descoperire – când sunt în pragul succesului.” Descoperirea ta personală ar putea foarte bine să fie după colț.

Iată trei semne că s-ar putea să te îndrepti către o descoperire personală în viața ta:

1. Observați gânduri care nu vă mai servesc.

Observarea gândurilor care nu îți mai servesc este esențială pentru creșterea ta, deoarece ai dobândit conștientizarea de a te scoate din povestea pe care ți-ai spus-o – care ar putea fi neadevărată sau exagerată, deoarece emoțiile noastre tind să ne facă să credem.

În acest caz, ar putea fi o ruminare a gândurilor negative care nu mai servesc la felul în care te simți în interior. Începi să realizezi că gândurile despre tot ceea ce simți că îți lipsește nu mai servesc sinelui tău viitor. Sau regrete pentru ceva ce ai făcut în trecut și acum realizezi că este ceva ce nu poți schimba. Tot ce poți face este să te concentrezi pe următorul pas cel mai bun sau pe gândul pe care l-ai putea face în acest moment prezent.

Când poți să te uiți obiectiv la gândurile tale care nu te mai servesc, înseamnă că nu mai ești persoana care ai fost cândva. Crești. Când te poți ridica deasupra gândurilor care nu te mai servesc, ești capabil să faci schimbări care să beneficieze cine ești și cine vrei să devii. În esență, descoperirea ta se apropie.

2. Nu te mai conectezi cu oamenii cu care obișnuiești

Cine se aseamănă se adună. Sunt sigur că ai mai auzit această zicală sau altele asemănătoare. Pe măsură ce te îndrepți către o descoperire, aceasta afișează semne subtile în viața ta. Cel mai aparent semn se află în oamenii cu care te conectezi zilnic. Pe măsură ce continui să crești și să te schimbi, realizezi că oamenii cu care te-ai asociat nu au cel mai bun interes al tău sau sunt implicați în conversații care nu te mai interesează. Începi să recunoști că ar putea vorbi despre oameni în mod constant sau niciodată. ai ceva pozitiv de spus când vorbești cu ei. Pur și simplu nu te mai conectezi cu ei, și asta e în regulă – crești.

Iată, totuși, ceea ce trebuie reținut. Oamenii vor spune că te-ai schimbat, dar pe măsură ce crești, realizezi că au continuat să rămână la fel.

3. Începi să iei mai multe decizii congruente cu tine însuți

Fie că este vorba de a vorbi pentru tine, de a cere timp să ai grijă de tine sau de a opri comportamentele care nu-ți mai sunt de folos – comportamentele tale reflectă întotdeauna încotro te îndrepți. Când îți dai o comandă și mergi până la capăt cu acțiune, acesta este un pas mare pentru a obține creșterea necesară pentru a te înălța în stadiul în care devii. Când suntem blocați și stagnam, este mai ales pentru că știm că ar trebui să facem ceva, dar din orice motiv, nu putem. Trebuie luate noi gânduri și acțiuni pentru ca creșterea să se manifeste în orice parte a vieții. Când noi acțiuni sunt întreprinse în mod constant – un nou nivel de creștere personală și libertate se ridică.