40 de binecuvântări de sâmbătă pentru o zi inspirată și pozitivă

Saturday Blessings for an Inspiring and Positive Day

Sambata este aici.

O zi pentru relaxare. Pentru petrecerea timpului cu familia și prietenii.

Și poate o zi pentru a începe proiectul la care te-ai gândit în timpul săptămânii de lucru.

În această postare, aș dori să vă inspir să luați măsuri în acest sens, împărtășind cele mai bune binecuvântări și citate de sâmbătă.

Sper că veți găsi aici câteva idei înălțătoare și motivante pe care să le aplicați în viața voastră în acest weekend și săptămâna viitoare.

Și dacă doriți și mai multă inspirație, consultați această postare cu binecuvântări de duminică și, de asemenea, pe aceasta plină cu binecuvântări de miercuri.

Binecuvântări inspirate de sâmbătă

„O sâmbătă binecuvântată pentru tine, prietene! Fie ca aceasta să fie o zi iubitoare și distractivă pentru tine și cei dragi.”

„Sâmbătă este începutul weekend-ului și timpul tău pe care îl petreci cum vrei. Așa că umple aceste două zile cu lucrurile care contează cel mai mult pentru tine și cu lucrurile de care ai nevoie chiar acum.”

„Numără binecuvântările tale. Este o modalitate simplă de a vă insufla weekendul și viața de zi cu zi cu mai multă bucurie, speranță și fericire.”

„Corpul tău îți spune de ce are nevoie, iar dacă dormi după alarmă într-o sâmbătă dimineața, probabil că ai nevoie de somn.”
Sophia Bush

„Vă doresc o sâmbătă dimineață fericită și o zi binecuvântată. Astăzi este o nouă zi, așa că profitați la maximum de ea. Umple-l cu soare, zâmbete, bunătate și dragoste și vei primi singur aceste lucruri.”

„Cele mai frumoase binecuvântări de sâmbătă pe care o persoană și le poate dori sunteți tu, prietenii mei și familia. Este tot ce am sincer nevoie pentru a fi fericit.

„Îmi amintesc în fiecare dimineață: nimic din ceea ce spun în această zi nu mă va învăța nimic. Deci, dacă am de gând să învăț, trebuie să o fac ascultând.”
Larry King

„Odihna nu este lenevie și să stai uneori întins pe iarbă de sub copaci într-o zi de vară, să asculți murmurul apei sau să privești norii plutind pe cer, nu este deloc o pierdere de timp.”
John Lubbock

„Frumoase binecuvântări de sâmbătă dimineață pentru tine! Sper să aveți o sâmbătă dimineață perfectă și un weekend minunat!”

Binecuvântări înălțătoare de sâmbătă

„Vă doresc o sâmbătă dimineață minunată! Să facem din aceasta o sâmbătă fericită și o zi binecuvântată pentru oamenii din viața noastră, concentrându-ne pe iubire și bunătate.”

„Dumnezeu să te binecuvânteze, dragul meu prieten. Ești întotdeauna atât de amabil și de ajutor cu mine și sunt recunoscător dincolo de cuvinte că te am în viața mea.”

„Ceea ce dăm, primim mereu înapoi! În plus, generozitatea nu se referă la câți bani are sau nu are o persoană. Generozitatea nu ia decizii bazate doar pe numere, mari sau scăzute. Vrea doar să facă ceea ce face cel mai bine – să-i binecuvânteze pe alții.”
Jan Grace

„O sambata fericita! Studiați natura, iubiți natura, rămâneți aproape de natură. Nu te va eșua niciodată.”
Frank Lloyd Wright

„Știu că viața este grea uneori. Dar cred în tine, draga mea. Și știu că, dacă începi prin a ajuta pe altcineva în viața ta mai întâi, te vei simți mai bine cu tine însuți și mai energic și astfel îți va fi mai ușor să te ajuți și pe tine însuți.”

„Ești o binecuvântare de sâmbătă dimineața pentru mine și sper că știi asta. În această dimineață minunată și sâmbătă strălucitoare, vă doresc un timp liber mult meritat și săptămâna viitoare să puteți face progrese grozave către visele tale mari și minunate!”

„Trebuie să te trezești în fiecare dimineață cu hotărâre dacă mergi să te culci cu satisfacție.”
George Lorimer

Binecuvântări înțelepte de sâmbătă

„Binecuvântările de sâmbătă pot veni în forme la care nu te aștepți. Așa că acordați atenție pentru că ceea ce pare negativ vă poate învăța o lecție valoroasă sau vă poate aduce succes în viitor.”

„Îngrijorarea nu-și răpește niciodată tristețea mâine, ci doar azi de bucurie.”
Leo F. Buscaglia

„Nu vă comparați viața cu cele mai importante bobine pe care le puteți vedea pe Facebook, Instagram sau Pinterest. Să știi că ceea ce este împărtășit acolo nu este realitatea completă a vieții acelor oameni și concentrează-te, în schimb, pe propria ta fericire și binecuvântări.”

„Cuvântul „sâmbătă” conține cuvântul „sat”. Asigurați-vă că vă faceți timp în această zi pentru a vă relaxa.”
Catherine Pulsifer

„Ce poate fi mai bun decât să scoți o carte sâmbătă după-amiaza și să alungi toate considerentele banale până săptămâna viitoare?”
CS Lewis

„Fii cel care dă speranță astăzi. Răspândește soarele în viața unei persoane dragi și stârnește bucurie în propria ta viață, fiind bun cu tine însuți și prin asta fă din aceasta o zi binecuvântată pentru toți.”

„Amintirile din trecutul de sâmbătă îmi încălzesc inima și îmi amintesc că s-ar putea să am mai multe zile de sâmbătă în viitor, dar nu pe cea pe care o am astăzi. Așa că trebuie să apreciez cât de bine pot acum.”

„În această zi, eliberează-te de așteptările tale și ale altora. Fă ce iți place. Ce îți dorești în adâncul sufletului. Rugați-vă, faceți sport, pictați un tablou, petreceți timp de calitate cu cei dragi sau pur și simplu petreceți o dimineață leneșă în pat. Această zi este a ta.”
Jake Green

Binecuvântări motivaționale de sâmbătă

„Este posibil ca săptămâna trecută să vă fi oferit atât binecuvântări, cât și momente grele. Apreciază-l pe primul și învață de la cel din urmă, astfel încât să fii pregătit pentru ceea ce urmează.”

„Nu este că petrecem cinci zile așteptând cu nerăbdare doar două. Este că majoritatea oamenilor fac ceea ce le place cel mai mult în acele două zile. Imaginați-vă că trăiți o viață în care fiecare zi este sâmbăta și duminica voastră. Fă-ți în fiecare zi weekendul tău. Faceți din fiecare zi o zi de joacă.”
James A. Murphy

„Acceptă-te, iubește-te și continuă să mergi înainte. Dacă vrei să zbori, trebuie să renunți la ceea ce te îngreunează.”
Roy T. Bennett

„Mă trezesc devreme sâmbăta dimineața îmi oferă un avantaj în a-mi termina munca într-o stare de spirit foarte relaxată. Există un sentiment de presiune a timpului în zilele lucrătoare, care nu există în weekend. Dacă mă trezesc dimineața devreme înaintea oricui altcuiva, îmi pot planifica ziua sau cel puțin activitățile cu mintea relaxată.”
Oprah Winfrey

„Domnul vă poate da un semn despre ce să faceți în continuare. Așa că păstrați acei ochi și urechi deschise pentru soluțiile și oamenii care vin să vă ajute să avansați și să depășiți provocările.”
Rick Stephenson

„Ieri am fost inteligent, așa că am vrut să schimb lumea. Astăzi sunt înțelept, așa că mă schimb.”
Rumi

„Sâmbăta dimineața este întotdeauna o binecuvântare de sâmbătă. Este momentul în care poți da un ton grozav zilei tale, dar și când în sfârșit ai timp să treci peste ceea ce s-a întâmplat în timpul săptămânii de lucru și micile ajustări sau schimbări mai mari pe care vrei să le faci în viața ta.”

Scurte binecuvântări de sâmbătă

„Fă din asta o sâmbătă dimineață de reținut. O dimineață minunată care dă un ton pozitiv pentru întreaga zi.”

„Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și pe oamenii din viața ta. Mă rog să aveți succes în dragoste și viață astăzi și în săptămâna viitoare.”
Emma Dove

„Sper că știi cât de mult însemni pentru mine și ce binecuvântare ai fost în vremurile mele grele. M-ai avut mereu cu spatele.”

„Găsiți o modalitate astăzi de a face din aceasta o zi bună pentru altcineva într-un mod mai mic sau mai mare. Așa vei fi binecuvântarea lor de sâmbătă și îi vei ajuta să aibă un weekend minunat.”

„Imaginează-ți asta: visul tău, oricare ar fi el, real și împlinit. Acum faceți un mic pas înainte pentru a face acea imagine realitate.”

„Sâmbătă dimineața, îmi place să mă trezesc devreme și să ies – televizorul este interzis!”
Debra Stephenson

„După toate faptele Lui, în această zi Dumnezeu S-a odihnit. Așa că, în timp ce îți odihnești oasele slabe astăzi, reamintește-ți asta pentru a nu te simți vinovat și pentru a te relaxa pe deplin.”
John Freen

„Binecuvântat, draga mea, sper că vei găsi relaxare în această zi și un viitor mai luminos și mai fericit săptămâna viitoare.”

„Timpul de relaxare este atunci când nu ai timp pentru asta.”
Sydney J. Harris

Imagini de binecuvântări de sâmbătă

Binecuvântarea de sâmbătă 4O binecuvântare de sâmbătă pentru dimineața.

Binecuvântarea de sâmbătă 5O binecuvântare de sâmbătă pentru recunoștință.

Binecuvântarea de sâmbătă 6

O binecuvântare de sâmbătă pentru trecut și viitor.

Binecuvântarea de sâmbătă 7

O binecuvântare de mulțumire de sâmbătă.

Dacă ți-au plăcut aceste binecuvântări de sâmbătă, atunci comentează mai jos, salvează această pagină pentru când ai nevoie de ea și împărtășește binecuvântările unui prieten sau unui membru al familiei iubit pe rețelele sociale sau prin e-mail.

Îți plac aceste binecuvântări de sâmbătă și vrei și mai multe ca ele? Apoi, consultați această postare cu binecuvântări de joi și, de asemenea, pe aceasta plină de citate motivante de sâmbătă.