41 de binecuvântări de luni pentru un început pozitiv și motivat al săptămânii tale

Monday Blessings for a Positive and Motivated Start to Your Week

Luni a sosit.

O nouă săptămână este la noi. Poate ești gata să pleci. Sau poate puțin nemotivat și obosit acum.

În orice caz, postarea de astăzi conține cele mai puternice binecuvântări și citate de luni pentru a vă ajuta să aveți un început motivat, pozitiv și minunat de săptămână.

Sper că această postare vă va ajuta să vă concentrați, să vă reînnoiți energia și să reaprindeți o perspectivă optimistă pentru următoarele 7 zile și nu numai.

Și dacă doriți și mai multă inspirație pentru a face din aceasta o săptămână binecuvântată, consultați această postare cu binecuvântări de miercuri și, de asemenea, pe aceasta plină cu binecuvântări de joi.

Binecuvântări inspiraționale de luni

„Bună dimineața, luni dimineața binecuvântări pentru tine, prietene! Săptămâna ta să fie plină de bunătate, energie pozitivă și o mulțime de pași făcuți către obiectivele și visele tale.”

„Trăiește-ți viața astăzi cu speranță, bucurie și râs pentru a face din aceasta o zi de luni fericită și binecuvântată pentru tine și oamenii din jurul tău.”

„Ești binecuvântarea mea de luni dimineața și sunt atât de fericit să te am în viața mea!”

„Când te trezești dimineața, gândește-te la ce privilegiu este să fii în viață, să gândești, să te bucuri, să iubești…”
Marcus Aurelius

„O zi de luni fericită duce în mod natural la o săptămână fericită. Așa că concentrează-te mai întâi pe a face asta o dimineață bună. Atunci o zi excelentă și binecuvântată. Și, în sfârșit, să ai o săptămână grozavă și un timp minunat cât poți de bine în aceste 7 zile.”

„Binecuvântările de luni sunt adesea lucruri simple, cum ar fi petrecerea timpului cu prietenii și familia, distracția și bucuria de natură sau de o masă bună. Nu doar atingerea obiectivelor tale sau atingerea viselor tale.”

„Trage pentru lună. Chiar dacă ratezi, vei ateriza printre stele.”
Brian Littrell

Binecuvântări pozitive de luni

„Buna dimineata! Luni binecuvântări pentru tine și pentru cei dragi. Sa ai o zi minunata!”

„Gândurile pozitive sunt contagioase. Așa că hrănește-ți mintea cu ei, având conversații pozitive la începutul zilei sau ascultând podcasturi sau cărți audio. Apoi răspândiți acea pozitivitate oamenilor pe care i-ați întâlnit pentru a fi binecuvântarea lor de luni dimineața.”

„Atitudinea ta, nu aptitudinea ta, îți va determina altitudinea.”
Zig Ziglar

„Distrează-te astăzi! Îți va face ziua de luni mai ușoară și va face același lucru pentru oamenii din viața ta.”

„O mare dragoste și compasiune pentru tine și pentru ceilalți vor face din asta o dimineață fericită de luni și o săptămână binecuvântată pentru toți.”

„Doar un mic gând pozitiv dimineața îți poate schimba întreaga zi.”
Dalai Lama

„Binecuvântările de luni nu trebuie să fie neapărat mari binecuvântări. Poate doar un zâmbet ici și colo, cineva dând o mână de ajutor și un râs sau două.”

„Cred în tine și în puterile tale de a-ți modela viața așa cum vrei tu să fie. Să aveți o dimineață frumoasă de luni și Dumnezeu să vă binecuvânteze din belșug în această săptămână.”
Andrews bogat

„Bună dimineața, luni binecuvântări pentru tine! Și Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă sprijine așa cum îi susțineți pe oamenii din jurul vostru.”
Frank Singer

Binecuvântări perspicace de luni

„Fii mizerabil. Sau motivează-te. Indiferent ce trebuie făcut, este întotdeauna alegerea ta.”
Wayne Dyer

„În fiecare dimineață când deschid ochii îmi spun: eu, nu evenimentele, am puterea de a mă face fericit sau nefericit astăzi. Pot alege care va fi. Ieri a murit, mâine încă nu a sosit. Am doar o zi, astăzi, și voi fi fericit în ea.”
Groucho Marx

„O navă este întotdeauna în siguranță la țărm, dar nu pentru asta a fost construită.”
Albert Einstein

„Concentrează-te doar pe ceea ce este aici în acest moment în timp ce lucrezi. Nu trecutul. Nu viitorul. Acest lucru vă va permite să vă concentrați mult mai bine. Și vă oferă mici momente de pace și flux perfect pe parcursul zilei și săptămânii voastre.”

„Dacă nu îți faci propriul plan de viață, sunt șanse să cazi în planul altcuiva. Și ghiciți ce au plănuit pentru voi? Nu prea mult.”
Jim Rohn

„Faceți din aceasta o zi de luni binecuvântată și o săptămână binecuvântată, concentrându-vă în primul rând pe bunătate. Este atat de simplu.”

„Buna dimineata prietene! Astăzi gândește-te la ceea ce poți învăța din săptămâna trecută și nu lăsa poticnirile sau eșecurile de astăzi să te tragă în jos. Continuați să mergeți înainte pentru a face din aceasta o săptămână grozavă.”

Binecuvântări motivante de luni

„O modalitate simplă de a face din această zi o zi de luni fericită și săptămâna întreagă una fericită este să faci pași mici în fiecare zi către cel mai mare obiectiv sau vis al tău.”

„Fă din aceasta o zi de luni binecuvântată și o săptămână minunată, preluând controlul și având încredere în acțiunile tale care conduc la rezultate pozitive. Fii proactiv în loc de pasiv.”

„Dezi tonul pentru întreaga zi și săptămână prin ceea ce faci în această dimineață de luni. Așa că concentrează-te pe ceea ce vrei să se răspândească în această săptămână, cum ar fi, de exemplu, o perspectivă pozitivă și o recunoștință.”

„Fii bun cu toți cei pe care îi întâlnești astăzi și, sperăm, favoarea lui Dumnezeu va fi asupra vieții tale.”
John Standberry

„Dacă vrei o idee bună, atunci cel mai simplu mod de a o obține este să ai multe idei și apoi să le tăiezi în cea mai bună.”

„Atacați ziua de luni într-un mod concentrat și pozitiv și nu numai că veți face ceea ce contează astăzi, ci și vă pregătiți pentru o săptămână minunată și binecuvântată în viitor.”

„Bună dimineața, luni dimineața binecuvântări pentru tine și hai să avem o zi motivată și concentrată și o săptămână grozavă!”

„Mă gândeam într-o zi și mi-am dat seama că dacă aș avea pe cineva în spatele meu, care să mă motiveze, aș putea face o mare diferență. Nimeni nu a venit așa, așa că am devenit acea persoană pentru mine.”
Necunoscut

„Succesul înseamnă să facem tot ce putem cu ceea ce avem. Succesul este a face, nu a obține; în încercare, nu în triumf. Succesul este un standard personal, atingerea celor mai înalte care este în noi, devenind tot ceea ce putem fi.”
Zig Ziglar

S-ar putea să vă placă și aceste citate motivaționale de luni.

Scurte binecuvântări de luni

„Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și familia ta în această dimineață fericită de luni. Săptămâna voastră viitoare să fie plină de bucurie și pace.”
Lisa Green

„Aveți astăzi înțelepciunea de a ignora negativitatea inutilă atât din partea altora, cât și din partea dvs., pentru a face din aceasta o zi binecuvântată.”

„Fie ca Domnul să vă aducă multe binecuvântări luni dimineața și să vă ajute să acceptați și să treacă peste provocările voastre.”
Anna Dawe

„Tu, familia mea, ești binecuvântarea mea de luni dimineața și cel mai important motiv pentru care mă trezesc dimineața și muncesc atât de mult.”

„Gândește-te la multe lucruri; Fă una.”
Proverbe portugheze

„Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă protejeze în această zi de luni fericită și în această nouă săptămână.”
Charles Cairne

„Binecuvântările de luni vin uneori deghizate. Un eșec vă poate învăța o lecție valoroasă.”

„Știu că vrei să faci o mulțime de lucruri astăzi, dar nu uita să te odihnești și să reflectezi pentru a lucra și mai inteligent.”

„Binecuvântată luni dimineață pentru tine dragul meu prieten! Să știți că, dacă ați primit blues de luni, puteți oricând să mă suni.”

Dacă ți-au plăcut aceste binecuvântări de luni, atunci comentează mai jos, salvează pagina pentru atunci când ai cu adevărat nevoie de un răspuns sau împărtășește aceste binecuvântări unui prieten sau poate unui membru al familiei pe Facebook sau Instagram sau prin e-mail.

Vrei și mai multă motivație și binecuvântări în weekendul care vine? Consultați această postare cu binecuvântări și imagini de sâmbătă, plus aceasta recentă cu binecuvântări de duminică.