45 Citate despre a fi diferite pentru a te ajuta să fii propriul tău sine unic și minunat

Being Different Quotes to Help You Be Your Own Unique and Wonderful Self

Poate fi adesea mai ușor să mergi de acord cu ceea ce fac toți ceilalți. Pentru a nu scoate gâtul afară. Pentru a nu fi diferit.

Dar poate fi și un loc prost în care să te afli.

Pentru că te epuizează, deoarece ți-e frică de ceea ce ar putea spune sau crede oamenii dacă îți arăți adevăratul sine.

Și îți poate ține spatele în carieră sau viața amoroasă, pentru că te transformi într-o versiune oarecum plictisitoare și necreativă a ta. Puțin lipsit de energie și bucurie.

În postarea de astăzi aș dori să împărtășesc cele mai bune citate fiind diferite.

Pentru a te ajuta să ieși din coajă. Pentru a înțelege cât de mult te poate ajuta cu adevărat să fii tu însuți.

Și pentru a te ajuta să trăiești o viață mai fericită și mai liberă.

Și dacă doriți și mai multă inspirație pozitivă și iubitoare de sine, consultați această postare cu citate despre a fi mândru de tine și acesta plin de citate de recunoștință.

Citate inspiraționale despre a fi diferit

„Dacă încerci mereu să fii normal, nu vei ști niciodată cât de uimitor poți fi.”
Maya Angelou

„Două drumuri s-au despărțit într-un pădure, iar eu – l-am luat pe cel mai puțin parcurs și asta a făcut toată diferența.”
Robert Frost

„Am ajuns să cred că fiecare dintre noi are o chemare personală, care este la fel de unică ca o amprentă – și că cel mai bun mod de a reuși este să descoperi ceea ce iubești și apoi să găsești o modalitate de a le oferi altora sub formă de serviciu. , muncind din greu și, de asemenea, permițând energiei universului să te conducă.”
Oprah

„O persoană care este cu adevărat cool este o operă de artă. Și amintiți-vă că operele de artă originale costă exponențial mai mult decât imitațiile. Aruncă o privire la cei mai tari oameni din istorie. Ei vor face întotdeauna parte din istorie pentru că sunt indivizi extrem de originali, nu imitații.”
Suzy Kassem

„Şi ce dacă? Ești o altă persoană, așa că bineînțeles că arăți diferit. De ce trebuie să-ți fie rușine?”
Yana Toboso

„A fi nimeni în afară de tine într-o lume care face tot posibilul pentru a te face pe toți ceilalți înseamnă să duci cea mai grea bătălie pe care o poate duce vreodată un om și să nu te oprești niciodată din lupta.”
EE Cummings

„Când ești ca toată lumea, nu ești nimeni; dar când ești diferit de toată lumea, ești cineva.”
Mehmet Murat Ildan

„A fi diferit și a gândi diferit fac ca o persoană să fie de neuitat. Istoria nu-și amintește de uitat. Onorează minoritatea unică pe care majoritatea nu o poate uita.”
Suzy Kassem

„Uneori, a fi diferit se simte mult ca a fi singur. Dar acestea fiind spuse, fiind fidel la asta și fidel standardelor mele și felului meu de a face lucrurile în arta și muzica mea, tot ceea ce m-a făcut să mă simt foarte diferit… în cele din urmă, m-a făcut cel mai fericit.”
Lindsey Stirling

„Fii îndrăzneț, fii diferit, fii nepractic, fii orice care să afirme integritatea scopului și viziunea imaginativă împotriva celor care se joacă în siguranță, a creaturilor locului obișnuit, a sclavilor obișnuitului.”
Cecil Beaton

„Nu vă fie teamă să colorați în afara liniilor. Asumă-ți riscuri și nu-ți fie frică să eșuezi. Să știi că atunci când lumea te doboară, cea mai bună răzbunare este să te ridici și să continui să mergi înainte. Nu vă fie teamă să fiți diferit sau să susțineți ceea ce este corect. Nu-ți liniști niciodată vocea pentru a face pe altcineva să se simtă confortabil.
Nimeni nu își amintește de persoana care se potrivește. Este cea care iese în evidență pe care oamenii nu o vor putea uita.”
Nancy Arroyo Ruffi

„Nu există o ființă umană ciudată, doar că unii oameni au nevoie de mai multă înțelegere decât alții.”
Tom Robbins

„Când îți îmbrățișezi diferența, ADN-ul, aspectul sau moștenirea sau religia sau numele tău neobișnuit, atunci începi să strălucești.”
Bethenny Frankel

Citate perspicace despre a fi diferit

„Nu ar fi nevoie de iubire dacă ar fi posibilă perfecțiunea. Dragostea apare din imperfecțiunea noastră, din a fi diferiți și mereu în nevoie de iertare, de încurajare și de acea jumătate din noi înșine pe care o căutăm, așa cum ne spune mitul grecesc, pentru a ne desăvârși.”
Eugene Kennedy

„Sfatul meu pentru oricine este ales pentru că este diferit sau pentru că lucrează la un vis este să-și amintească că nu este niciodată personal. Acești oameni de fapt nu te displace la suflet. Ei doar trec prin lucruri dificile în viața lor personală.”
Cassadee Pope

„Dacă un bărbat nu ține pasul cu tovarășii săi, poate este pentru că aude un alt toboșar. Lasă-l să pășească pe muzica pe care o aude, oricât de măsurată sau de departe.”
Henry David Thoreau

„Este foarte important să împărtășim ideea că a fi diferit ar putea fi o problemă la momentul respectiv, dar, în cele din urmă, diversitatea este un punct forte?”
Carson Kressley

„Oamenii au o problemă cu faptul că sunt diferit, dar asta mă propulsează înainte în viață.”
Mary-Louise Parker

„În partea de jos, fiecare om știe suficient de bine că este o ființă unică, o singură dată pe acest pământ; și nici o întâmplare extraordinară nu va mai fi reunită a doua oară o astfel de piestră pitorească de diversitate în unitate ca el.”
Friedrich Nietzsche

„Toți suntem diferiți. Vedem lucrurile altfel. Lucrurile pe care le apreciez și le prețuiesc s-ar putea să nu fie lucrurile pe care le apreciezi și le prețuiești. Credințele noastre ar putea intra în conflict. Și chiar dacă suntem de acord cu multe, percepem lumea diferit.”
Zamm Zamudio

„Vreau să spun că când eram mic, ca Maleficent, mi s-a spus că sunt diferit. Și m-am simțit deplasat și prea zgomotos, prea plin de foc, niciodată bun să stau nemișcat, niciodată bun să mă potrivesc. Și apoi, într-o zi, mi-am dat seama de ceva – ceva despre care sper că vă dați seama cu toții. Diferit este bine. Când cineva îți spune că ești diferit, zâmbește și ține capul sus și fii mândru.”
Angelina Jolie

Citate motivaționale pentru a fi diferit

„Ești o minune. Tu esti unic. În toți anii care au trecut, nu a existat niciodată un alt copil ca tine. Picioarele tale, brațele tale, degetele tale inteligente, felul în care te miști. Poți deveni un Shakespeare, un Michelangelo, un Beethoven. Ai capacitatea de orice.”
Henry David Thoreau

„Găsesc că lucrurile pentru care sunt criticat, care sunt de obicei să fiu diferit și să-mi fac doar treaba mea și să fiu original, este tocmai ceea ce mă face să reușesc.”
Shania Twain

„Persoana care urmărește mulțimea, de obicei, nu va merge mai departe decât mulțimea. Persoana care merge singură este probabil să se găsească în locuri pe care nimeni nu le-a văzut până acum.”
Albert Einstein

„Oamenii obișnuiți sunt produse ale mediului lor și se potrivesc. Artiștii își transced mediul și ies în evidență.”
Oliver Gaspirtz

„Orice ai face, fii diferit – acesta a fost sfatul pe care mi l-a dat mama și nu mă pot gândi la un sfat mai bun pentru un antreprenor. Dacă ești diferit, vei ieși în evidență.”
Anita Roddick

„Pentru a avea succes, trebuie să fii una dintre cele trei albine; albina regina, cea mai muncitoare albină sau albina care nu se potrivește.”
Suzy Kassem

„Oamenii creativi le este greu. Întotdeauna există ceva prins în nogginurile lor, care tânjește să scape ca un animal în cușcă, atât prea liber, cât și sălbatic pentru a-l reține. Nu știe lumea că va zgâria adesea pereții interiori ai minții până când va obține ceea ce își dorește.”
HS Crow

„Zmeii se ridică sus împotriva vântului, nu odată cu el.”
Winston Churchill

„Nu mai cere scuze! Este în regulă dacă ideile tale sunt diferite, obiectivele tale sunt mari – nu-ți fie teamă de ceea ce ar spune alții. Ești priceput, capabil și talentat – meriți să fii un lider și ești suficient. Aplecarea înăuntru poate fi inconfortabilă, așa că nu vă fie teamă să vă dețineți scaunul, să vă lăsați pe spate și să ridicați picioarele.”
Joy Fitzgerald

„Deci ești puțin ciudat? Lucrează! Puțin diferit? Imi apartine! Mai bine să fii un tocilar decât unul din turmă!”
Mandy Hale

„Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii întotdeauna diferit.”
Coco Chanel

Citate Scurte Fiind Diferite

„Când ești singura persoană sănătoasă, arăți ca singura persoană nebună.”
Criss Jami

„Trebuie să descoperi ce este propria ta identitate și să o îmbrățișezi. Atunci te vei simți liber.”
Necunoscut

„Cred că toată lumea are un ușor sentiment de a fi diferit și știu că îmi vine foarte natural.”
Louis Theroux

„O salată de fructe este delicioasă tocmai pentru că fiecare fruct își menține aroma proprie.”
Sean Covey

„Dacă cineva este diferit, trebuie să fie singur.”
Aldous Huxley

„Prețuiește pentru totdeauna ceea ce te face unic, pentru că ești cu adevărat un căscat dacă merge.”
Bette Midler

„Normalul nu este ceva la care să aspirăm, este ceva de care să scapi.”
Jodie Foster

„Nu trebuie să-ți ceri scuze pentru cine ești și pentru ce vrei. Ești la fel de demn ca oricine altcineva de pe această planetă, la fel și gândurile și visele tale.”
Necunoscut

„A fi diferit nu este un lucru rău. Înseamnă că ești suficient de curajos să fii tu însuți.”
Luna Lovegood

„Când cineva devine de succes sau bogat și faimos, oamenii percep acea persoană ca fiind diferită. Dar sunt același tip care am fost întotdeauna.”
Barry Zito

„Pe măsură ce creștem ca persoane unice, învățăm să respectăm unicitatea celorlalți.”
Robert H. Schuller

„Ai grijă să nu asculți pe nimeni care îți spune ce poți și ce nu poți fi în viață.”
Meg Medina

„Cea mai incredibilă frumusețe și cel mai satisfăcător mod de viață provin din afirmarea propriei tale unicități.”
Jane Fonda

Dacă ți-au plăcut aceste citate despre a fi diferit, distribuie-le unui prieten care ar putea avea nevoie de ele chiar acum sau cu familia pe rețelele sociale sau prin e-mail.

Vrei și mai multă inspirație? Consultați această postare cu citate inspiratoare despre înmânarea mincinoșilor și necinste și, de asemenea, pe aceasta despre ce să faceți când vă simțiți neapreciat. În plus, s-ar putea să vă placă această postare cu citate cu vibrații bune dacă aveți nevoie de o explozie de energie pozitivă.