50 de citate pentru familia nu sunt întotdeauna sânge pentru a vă ajuta să trăiți o viață mai fericită și mai sănătoasă

Family Isn’t Always Blood Quotes to Help You Live a Happier and Healthier Life

Familia nu este întotdeauna despre cine este carnea și sângele tău.

Unii se îndepărtează de câțiva dintre acești oameni de dragul propriei lor sănătate și fericire.

Alții adaugă noi membri ai familiei prin prietenii, mentori și alte relații importante care se formează de-a lungul călătoriei numită viață.

Oamenii din viața ta pe care îi numești familie pot fi un grup divers. Și depinde de tine să decizi cine sunt ei.

În postarea de astăzi, aș dori să împărtășesc cea mai puternică familie nu este întotdeauna citate de sânge.

Pentru a vă aminti de puterea iubirii și a loialității. Și să-ți amintesc de oamenii pe care ești cel mai recunoscător să îi ai în viața ta (și nu uita să le spui și asta).

Dacă doriți și mai multă inspirație înălțătoare, consultați această postare cu citate despre a fi diferit și, de asemenea, pe aceasta plină cu citate cu vibrații bune.

Familia inspirată nu este întotdeauna citate de sânge

„Poți să-ți săruți familia și prietenii la revedere și să pui mile între voi, dar în același timp îi porți cu tine în inimă, în minte, în stomac, pentru că nu trăiești doar într-o lume, ci o lume trăiește în tine. .”
Frederick Buechner

„Rudele de sânge de multe ori nu au nimic de-a face cu familia și, în mod similar, familia este despre cine alegi să-ți faci viața.”
Oliver Hudson

„Familia nu înseamnă neapărat rude de sânge, ci adesea o descriere a unei comunități, organizații sau națiuni.”
Regina Elisabeta a II-a

„Familia ei poate să nu-i împartă sângele, dar familia nu era doar despre sânge. Era vorba despre dragoste și încredere. Era vorba despre oamenii care vor fi mereu acolo, susținând și încurajând, indiferent de greșelile pe care le-a făcut sau de cât de grea a devenit viața.”
Ashley Stoyanoff

„Legătura care leagă adevărata ta familie nu este una de sânge, ci de respect și bucurie în viața celuilalt. Rareori membrii unei familii cresc sub același acoperiș.”
Richard Bach

„Familia ta, familia ta adevărată, te va primi mereu acasă cu brațele deschise. Oricine spune că îți poți pierde dragostea nu este cu adevărat familie, indiferent ce spune sângele.”
Seanan McGuire

„Nu este întotdeauna vorba despre carne și sânge, ci despre inima care face familia. Spune-le rudele tale, unitatea ta, casa ta, oamenii tăi, indiferent de numele pe care le-ai numi. Mulțumim lui Dumnezeu pentru cei care ne fac să simțim că aparținem și care ne acceptă ca pe o familie.
Brigitte Nicole

„Familia adevărată nu vine din sângele tău. Sunt oamenii care stau lângă tine când nimeni altcineva nu este.”
Nishan Panwar

„Familia nu este întotdeauna despre sânge. Uneori doar recunoști pe cineva. Așa a fost cu bunica ta și cu mine. Eram rude. Un tip special de rude.”
Barbara Davis

„Când eram tânăr, mama mi-a spus că familia mea este cel mai important lucru din viața mea. Nu am crezut-o, dar acum o cred. Trebuia doar să le găsesc.”
Necunoscut

„Nu conta cât de mare era casa noastră; conta că era dragoste în ea.”
Peter Buffett

„Sângele este mai gros decât apa, dar siropul de arțar este mai gros decât sângele, așa că din punct de vedere tehnic, clătitele sunt mai importante decât familia. La douăzeci de ani, îți dai seama că sângele nu înseamnă întotdeauna că familie și căminul nu este un loc.”
A. Davis

„Înconjoară-te de oameni pozitivi care cred în visele tale, îți încurajează ideile, îți susțin ambițiile și scot la iveală tot ce e mai bun din tine.”
Roy Bennett

Familia înțeleaptă nu este întotdeauna citate de sânge

„Ce lucru mai mare există pentru sufletele umane decât să simtă că sunt unite pentru viață – să fie unul cu celălalt în amintiri tăcute de nespus.”
George Eliot

„O adevărată legătură de familie nu este întotdeauna legată de sânge. Este să știi că orice s-ar întâmpla, ei vor fi mereu acolo.” „Nu îți alegi familia. Ei sunt darul lui Dumnezeu pentru tine, așa cum ești și tu pentru ei.”
Desmond Tutu

„Pentru propria mea familie, aș alege întotdeauna familia improvizată, surogat, formată din diverse personaje care nu au legătură de sânge.”
Anne Tyler

„Lăsați oamenii negativi. Ei apar doar pentru a împărtăși plângeri, probleme, povești dezastruoase, frică și judecată asupra celorlalți. Dacă cineva caută un coș în care să-și arunce toate gunoiul, asigură-te că nu este în mintea ta.”
Dalai Lama

„Este foarte posibil și foarte bine să ierți pe cineva și totuși să nu vrei să petreci timp cu el.”
Karen Salmansohn

„Familia nu este întotdeauna cea în care te-ai născut. Uneori este vorba despre oameni care intră singuri în sângele tău, în inima ta și sub pielea ta.”
LH Cosway

„Acesta anul trecut. Ceva ce am învățat despre familie. De parcă nu e vorba doar de sânge. Se conectează. Este să creștem împreună și să ne iubim. Este să crezi în același Dumnezeu și să știi că ai face orice pentru persoana de vizavi de tine la cină.”
Karen Kingsbury

„Iubește-te suficient pentru a stabili limite. Timpul și energia ta sunt prețioase. Tu poți alege cum îl folosești. Îi înveți pe oameni cum să te trateze, hotărând ce vei accepta și ce nu vei accepta.”
Anna Taylor

„Oamenii s-ar putea să nu-ți spună întotdeauna ce simt pentru tine, dar îți vor arăta întotdeauna. Fiţi atenți.”
Keri Hilson

„Sângele din interiorul meu este sângele din interiorul tău. De ce trebuie să încercăm să ne rănim frații și surorile când suntem toți la fel? Crede in iubire.”
Dahvie Vanity

„Sângele te face înrudit. Sângele înseamnă o legătură de la naștere. Dar loialitatea te face familie.”
Necunoscut

„Familia nu este întotdeauna sânge, ci oamenii din viața ta sunt cei care te vor în a lor: cei care te acceptă așa cum ești, cei care ar face orice să te vadă zâmbind și care te iubesc indiferent de ce.”
Maya Angelou

De asemenea, puteți găsi această postare cu citate pe relații unilaterale de ajutor.

Familia care poate fi înrudită nu este întotdeauna citate de sânge

„Familia nu este întotdeauna rudă de sânge, este vorba despre persoana care îți stă alături în momentele tale grele, îți împărtășește fericirea și problemele.”
Aryan Singh

„Familia nu este despre relațiile de sânge, ci despre sensul din spatele lor.”
Necunoscut

„A-ți iubi vecinii înseamnă a fi o familie și este cu mult dincolo de legătura ADN-ului. Sângele poate fi mai gros decât apa, dar dragostea, bunătatea, încrederea și capacitatea de a empatiza unul cu celălalt în fața fiecărei adversități este ceea ce ar trebui să numim familia mea.”
Kemmy Nola

„Sângele nu înseamnă nimic. Familiei este cui îi pasă de mine, cineva care ar face orice pentru tine și tu i-ai întoarce cu plăcere favoarea. Deci împărtășiți niște ADN, nu sunt responsabil pentru asta.”
Necunoscut

„A fost o binecuvântare. Pot spune sincer că Snoops a fost ca fratele meu mai mare. Îl consider ca un sânge, ca o rudă de sânge, pentru că este ca familia mea de acolo.”
Bow Wow

„Familia nu este întotdeauna despre locul în care te-ai născut și în ce gospodărie. Familia adevărată este adesea despre oamenii pe care îi întâlnim pe parcurs în viață. Cei care te vor iubi indiferent de calea pe care o alegi și ne acceptă ca pe o familie. Cei care zâmbesc și te iubesc și aduc respect și bucurie vieții tale în fiecare zi.”
Necunoscut

„Este necesar, și chiar vital, să stabilești standarde pentru viața ta și pentru oamenii pe care îi permiteți în ea.”
Mandy Hale

„Familia nu este întotdeauna despre distracție și râs, uneori doar stați și vă ascultați respirația unul altuia, iar alteori vă smulgeți părul până când vă extrageți sânge.”
Necunoscut

„Lăsarea oamenilor toxici din viața ta este un pas mare în a te iubi pe tine însuți. Cei cu minte puternice se ridică la provocarea obiectivelor și viselor lor. Cei slabi la minte devin haters.”
Steve Maraboli

„Uneori, cei mai apropiați îți trădează, iar casa ta nu mai este un loc în care poți fi fericit. Este greu, dar este adevărat.”
PC Cast

„Oamenii nefericiți pot fi foarte periculoși, nu uitați asta.”
SE Lynes

„Adevărata familie nu se limitează doar la relațiile de sânge ale unei persoane. Este mai mult despre profunzimea legăturii dintre oameni.”
Necunoscut

„Oamenii nefericiți pot fi foarte periculoși, nu uitați asta.”
SE Lynes

„Familia nu înseamnă doar al cui sânge îți curge prin vene. Este vorba despre cine nu te-a părăsit niciodată, te-a susținut și a crezut în tine.”
Adrian Corp

Ați putea dori să consultați această postare cu citate despre a fi neapreciat și cum să gestionați asta într-un mod sănătos.

Familia scurtă nu este întotdeauna citate de sânge

„Familia nu este întotdeauna prin sânge. Este pe de rost.”
Soumen Das

„Stai departe de oamenii care te fac să simți că le pierzi timpul.”
Paulo Coelho

„Nu trebuie să ai același sânge pentru a fi o familie.”
Necunoscut

„Amintiți-vă întotdeauna când vine vorba de certuri și dispute în familie. Sângele este mai gros decât mânia.”
Stanley Victor Paskovich

„Adevăratele definiții ale familiei depășesc faptul că sunt legate de sânge. Este vorba despre rudenie, loialitate și înțelegere reciprocă la un nivel mai profund.”
Necunoscut

„Familia ar trebui să fie refugiul nostru sigur. De foarte multe ori, este locul în care găsim cea mai profundă durere de inimă.”
Iyanla Vanzant

„Cea mai bună familie, cea cu cea mai profundă dragoste și cel mai înalt respect unul pentru celălalt nu împart adesea sânge.”
Necunoscut

„Familia este locul în care ești menit să fii cel mai liber, nu te lăsa înlănțuit de sânge.”
Michelle Meleen

„A fi înrudit genetic, a avea acele relații de sânge nu te face neapărat o familie.”
Necunoscut

„OHANA înseamnă familie. Familia înseamnă că nimeni nu este lăsat în urmă sau uitat.”
Lilo & Stitch (film)

„Dragostea adevărată se mișcă liber în ambele direcții. Nu-ți pierde timpul cu nimic altceva.”
Cheryl Strayed

Dacă ți-au plăcut aceste familii nu sunt întotdeauna citate de sânge, atunci împărtășește-le cu cineva care înseamnă mult pentru tine pe rețelele sociale sau prin e-mail.

Vrei și mai mult ajutor în familie și în situații dificile? Consultați această postare cu citate despre abordarea necinstei și pe aceasta care se referă la gestionarea membrilor falși ai familiei. În plus, s-ar putea să găsiți câteva sfaturi utile în acesta despre persoanele toxice.