55 de binecuvântări și citate de joi pentru o zi fericită

50 Thursday Blessings and Quotes for a Happy Day

În postarea de astăzi, aș dori să împărtășesc pur și simplu cele mai bune și mai puternice binecuvântări și citate de joi.

Sper că aceste gânduri atemporale vă vor ajuta să faceți din aceasta o zi pozitivă, înălțătoare și bună, în care amândoi vă simțiți recunoscători pentru ceea ce aveți și motivați să vă urmați obiectivele și visele.

Și dacă doriți și mai multă inspirație pentru o zi pozitivă și binecuvântată, consultați această postare cu citate despre recunoștință și pe aceasta plină cu citate despre cum vă confruntați cu gelozia și invidia proprie și a celorlalți.

Cele mai bune binecuvântări și citate de joi dimineața

„Să aveți o zi de joi minunată și binecuvântată! Profită la maximum de această zi!”
Necunoscut

„Fă din aceasta o zi minunată și o zi binecuvântată, concentrându-te pe pași mici înainte și pe bunătatea față de tine și de ceilalți.”
Necunoscut

„Este joi dimineață. Încă o zi până în weekendul care vine. Așa că haideți să mergem înainte alimentați de entuziasmul weekendului și să facem din aceasta o dimineață frumoasă și o joi bună!”
Necunoscut

„Joi este cu o zi mai aproape de așteptările mele că tot ceea ce am făcut de-a lungul săptămânii să culmineze în progres.”
Byron Pulsifer

„Buna dimineata! Lasă toate binecuvântările să plouă asupra ta și asupra celor dragi. Sper că aceasta va fi o zi binecuvântată și o zi minunată pentru voi toți.”
Necunoscut

„O dimineață frumoasă de joi tuturor celor de acolo! Să începem astăzi cu o atmosferă pozitivă și apoi să mergem pe tot restul zilei.”
Necunoscut

„Când mă trezesc în fiecare dimineață, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru noua zi.”
F. Sionil Jose

„Buna dimineata! Joia este aici, sau așa cum o numim adesea, Friday Jr. Weekendul este aproape, așa că să avem o dimineață binecuvântată, o zi minunată și o joi fericită!”
Necunoscut

„Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți cu pace, liniște și bunăvoință.”
Bob Dylan

„Folosește o atitudine de recunoștință pentru a ridica această joi binecuvântată într-o dimineață bună și apoi într-o joi fericită și un început devreme pentru timpul liber!”
Necunoscut

„Gândește-te la binecuvântările tale prezente – din care fiecare om are multe – nu la nenorocirile tale trecute, dintre care toți oamenii au câteva.”
Charles Dickens

„Pe măsură ce te trezești, știi că ești binecuvântat, știi că ești iubit și că, dacă mintea ta este deschisă și alertă astăzi, atunci binecuvântări necunoscute pot intra în viața ta în cele mai neașteptate momente.”
Necunoscut

„Mai zâmbitor, mai puțin îngrijorător. Mai multă compasiune, mai puțină judecată. Mai binecuvântat, mai puțin stresat. Mai multă dragoste, mai puțină ură.”
Roy T. Bennett

„Un singur gând mic și pozitiv pe măsură ce te ridici poate da tonul întregii zile. Așa că ai grijă cum îți începi joia dimineața pentru a face o zi de joi fericită în general.”
Necunoscut

Citate înălțătoare de joi și binecuvântări

„Fă din aceasta o joi minunată și o joi fericită cât poți de bine. Înconjurați sau treceți peste obstacole, mențineți-vă concentrarea ascuțită și fiți pozitiv față de oamenii din viața voastră și din viitor.”
Necunoscut

„Joi fericită! Salutați-vă problemele și deciziile cu pace și calm. Folosește-ți înțelepciunea interioară pentru a evalua și a lua decizii inteligente pentru tine! Ai asta!”
Tracey Edmonds

„Începeți joi cu o atitudine de optimism. Va fi o zi bună!”
Kate Summers

„Dumnezeu ne-a dat darul vieții; depinde de noi să ne dăm darul de a trăi bine.”
Voltaire

„Îți doresc o zi de joi frumoasă, cu sănătate, acțiuni înainte spre obiectivele tale și Domnul să te binecuvânteze pe tine și familia ta.”
Necunoscut

„Dumnezeu să binecuvânteze America, pământul pe care îl iubesc. Stai lângă ea și călăuzește-o prin noapte cu o lumină de sus.”
Irving Berlin

„O binecuvântare de joi din dragostea lui Dumnezeu – sau dacă ești mai înclinat către un mic gând pozitiv din cele mai mari minți ale istoriei – poate face din asta o zi minunată, cu mult mai puține gânduri negative.”
Necunoscut

„Recunoștința ne ridică ochii de la lucrurile care ne lipsesc, astfel încât să putem vedea binecuvântările pe care le avem.”
Max Lucado

„Joi este o zi frumoasă, plină de pace, de idei pentru un mâine mai bun și de har, dacă păstrezi credința și lași bucuria și instinctul să te ghideze.”
Necunoscut

„Până ne întâlnim din nou, Dumnezeu să vă binecuvânteze așa cum m-a binecuvântat pe mine.”
Elvis Presley

Binecuvântări și citate motivaționale de joi

„Îți doresc cele mai bune urări când intri în această nouă zi. Fă-l unul bun, plin de dragoste, bunătate și făcând pași către ceea ce îți dorești și ai nevoie în adâncul vieții tale.”
Necunoscut

„Ceea ce ni se pare încercări amare sunt adesea binecuvântări deghizate.”
Oscar Wilde

„Lasă ca această joi să fie plină de posibilități – fii conștient de oportunitățile din jurul tău, nu trece doar ziua, trăiește ziua cu ochii și mintea deschisă.”
Catherine Pulsifer

„A acționa pozitiv înseamnă a face ceea ce știi în adâncul că este lucrul corect. Nu este întotdeauna ușor de făcut. Dar întotdeauna merită, deoarece te va propulsa către lucruri mărețe.”
Necunoscut

„Când am început să-mi număr binecuvântările, întreaga mea viață sa întors.”
Willie Nelson

„Nu înceta să crezi în visele tale. Nu înceta să avansezi în fiecare zi – încetul cu încetul – pentru a le transforma în realitate.”
Necunoscut

„Și fie că este joi, fie că este ziua furtunoasă, Cu tunete și ploaie, fie că păsările se atacă între ele, Ne-am rostogolit într-un alt vis.”
John Ashbery

„Cred că Dumnezeu m-a binecuvântat în moduri nemăsurate, astfel încât să pot, în schimb, să-i binecuvântez și să-i ajut pe alții.”
Karen Civil

„Fă din aceasta o zi de joi binecuvântată și o zi minunată pentru tine, prietenii tăi și familia ta.”
Necunoscut

„Dar Dumnezeul meu va satisface toate nevoile voastre, după bogăția Lui în slavă, prin Hristos Isus. Acum lui Dumnezeu și Tatăl nostru fie slava în vecii vecilor. Amin.”
Filipeni 4:19-20

„Meriți să ai o zi de joi fericită. Așa că du-te acolo în lumea ta și fă-o reală prin acțiunile tale, harul și credința.”
Necunoscut

„Poți să crești și să înveți lecții valoroase numai printr-un angajament total.”
Antrenorul Don James

„Când pierdem o binecuvântare, o altă binecuvântare este adesea dată în mod neașteptat în locul ei.”
CS Lewis

„Ieri a dispărut. Mâine nu este încă aici. Nu ezita, nu aștepta, începe să-ți construiești cea mai bună viață chiar acum și aici în această mare joi.”
Necunoscut

Scurte binecuvântări și citate de joi

„Dumnezeu să te binecuvânteze și să ai noroc în dragoste și în speranțele și visele tale.”
Necunoscut

„Vine joia și săptămâna a trecut.”
George Herbert

„Fie ca fericirea să te însoțească în această joi și să facă din întreaga zi una frumoasă.”
Necunoscut

„O plimbare dimineața devreme este o binecuvântare pentru întreaga zi.”
Henry David Thoreau

„Zambeste mai mult. Nu te mai ingrijora. Și să știi că totul va fi bine în cele din urmă.”
Necunoscut

„Rugăciunea nu îl schimbă pe Dumnezeu, ci îl schimbă pe cel ce se roagă.”
Soren Kierkegaard

„Bună joi, spunem că este vineri ajun.”
Necunoscut

„Joi este poate cea mai proastă zi a săptămânii. Nu este nimic în sine; doar îți amintește că săptămâna durează prea mult.”
Nicci French

„Joi dimineață fericită! Fă ca ziua de azi să conteze și, cel mai important, fii amabil cu tine când te împiedici sau cazi.”
Necunoscut

„Vă doresc o zi de joi tolerabilă. Asta este tot ce poate spera oricare dintre noi.”
April Winchell

„Pentru a îmbunătăți viața unei alte persoane astăzi, asigurați-vă că adăugați vibrații pozitive și fiți strălucirea acelei persoane astăzi.”
Necunoscut

„Concentrați-vă să vă numărați binecuvântările și veți avea puțin timp să numărați orice altceva.”
Woodrow Kroll

„Dragă joi, o, cât de multe ori mi-aș dori să fii vineri!”
Necunoscut

„Joia pune accentul pe săptămâna noastră pentru a finaliza tot ce trebuie făcut”
Byron Pulsifer

„Lăsați-l pe Dumnezeul atotputernic să vă ghideze și să vă ajute, în timp ce această noapte de miercuri se transformă în dimineața de joi.”
John Standish

„Dumnezeu ne-a dat capacitatea de a face, nu doar de a încerca.”
Catherine Pulsifer

„Binecuvântări de joi pentru tine! Păstrează-ți speranța vie astăzi, chiar dacă viața îți poate arunca niște bile.”
Necunoscut

Dacă ți-au plăcut aceste binecuvântări și citate de joi, împărtășește-le unui prieten sau unui membru al familiei pe rețelele sociale sau prin e-mail.

Vrei și mai multă motivație pentru a face din aceasta o zi minunată și binecuvântată? Consultați această postare cu citate inspiratoare despre tratarea persoanelor și prietenilor falși într-un mod sănătos și, de asemenea, pe aceasta cu citate despre bunăstare.