6 lecții de la unii dintre cei mari pentru a-ți menține mentalitatea puternică

Oricine este un student de mult timp în dezvoltarea personală a învățat probabil niște lecții destul de uimitoare de la unii dintre cei mari. În vremuri de incertitudine, aceste lecții sunt deosebit de importante și putem apela la această înțelepciune pentru a ne împinge. Una dintre cele mai mari lecții de reținut pentru a vă menține mentalitatea puternică este că ne controlăm realitatea, care poate fi o glumă crudă atunci când vremurile sunt cu adevărat grele. Când lumea exterioară pare să scape de sub control, ne putem menține un sentiment de pace interioară și ne putem menține mentalitatea puternică, amintindu-ne câteva dintre aceste lecții importante.

1. „Nimic în viață nu are niciun sens în afară de sensul pe care i-o dăm.” – Tony Robbins

Tony Robbins ne amintește că orice se întâmplă în lumile noastre exterioare, avem puterea de a-i da sens. Când lucrurile par scăpate de sub control, putem renunța cu ușurință la puterea noastră și ajungem într-o spirală descendentă. Lăsăm frica să preia controlul și uităm că putem da sens oricărui lucru. Dacă vă simțiți dezamăgiți sau dacă permiteți lumii exterioare să vă controleze chiar acum, amintiți-vă că aveți puterea de a alege un nou gând și o nouă acțiune.

2. „Pe ce te concentrezi se extinde. Când te concentrezi pe bunătatea vieții, creezi mai mult din ea.” – Oprah Winfrey

Oprah Winfrey nu face un secret despre cât de mult prețuiește recunoștința. A făcut nenumărate emisiuni despre puterea recunoștinței atât în ​​emisiunea ei de televiziune, cât și acum pe PROPRIA ei rețea. A trăi într-o stare constantă de recunoștință nu este ușor; lucruri presupuse „răi” se întâmplă și este ușor să întrebi de ce și să uiți să cauți binele. Menținerea recunoștinței chiar și în vremuri de încercare ne crește puterea mentală și rezistența.

Câteva moduri de a încorpora recunoștința în viața ta? Începeți un jurnal de recunoștință. O modalitate mai simplă – la primul lucru dimineața și chiar înainte de a merge la culcare seara, aduceți-vă în minte ceva pentru care sunteți recunoscător. Fă din asta un obicei. Chiar și în cele mai grele vremuri, oprirea pentru a fi recunoscător poate avea un efect profund.

3. „Nu există nicio problemă în afara ta care să fie superioară puterii din interior.” – Bob Proctor

Autorul și oratorul renumit Bob Proctor, își spune adesea propria poveste la atelierele și seminariile sale – avea 26 de ani și s-a rupt de doar două luni de studii liceale când primul său mentor i-a prezentat cartea „Think and Grow Rich” de Napoleon Hill.

În ultimii peste 50 de ani, el nu a încetat niciodată să studieze acea carte și a ajuns să devină unul dintre cei mai de succes vorbitori din lume și un mare lider în industria dezvoltării personale. Povestea lui este o reamintire grozavă nu numai că, dacă o crezi, o poți realiza, dar și să nu te oprești niciodată din studiu.

4. „Hrănește-ți frica cu un sandviș de suge.” – Jen Sincero

Autoarea hilar de perspicace Jen Sincero (You Are a Badass), ne amintește că avem puterea de a alege credința sau frica. A ceda fricilor tale este întotdeauna o opțiune. În vremuri de schimbare, ne putem târî înapoi sub acoperământ și decide să nu facem față zilei sau putem privi frica chiar în ochi și alegem să mergem înainte și să nu lăsăm ca aceasta să ne oprească în eforturile noastre. Viata e o alegere. Alege dragostea și credința în locul fricii.

5. „Îndoielile tale creează munți. Acțiunile tale îi mișcă.” – Mel Robbins

Autorul Mel Robbins ne învață să luăm măsuri imediate. La fel ca frica, îndoielile apar atunci când te aștepți mai puțin la ele, mai ales în vremuri de incertitudine. În cartea ei genială, Regula celor 5 secunde, ea ne reamintește că în momentul în care ai instinct de a acționa, numără înapoi de la cinci la unu și acționează în conformitate cu scopul tău.

Dacă îți lași timp să stai și să te gândești la asta, s-ar putea să nu acționezi niciodată. Dacă instinctele dvs. vă spun că este momentul potrivit, fie că este vorba de a vorbi la o întâlnire sau de a începe o nouă afacere, cinci, patru, trei, doi, unu, mergeți și acționați acum. Nu aştepta.

6. „Poți să gândești independent de circumstanțe și să vezi că viața ta începe să se schimbe.” – Michael Bernard Beckwith

Michael Bernard Beckwith, fondatorul și directorul spiritual al Centrului Spiritual Internațional Agape, ne dă putere să gândim dincolo de circumstanțele noastre. El ne învață că poți să captezi vibrațiile din jurul tău sau poți să eliberezi vibrațiile și să-ți aduci propria energie în cameră. Vedeți-vă de cealaltă parte a circumstanțelor în care vă aflați acum.

Permite-ți puterea de a fi cine vrei să fii și știi că locul în care te afli în viața ta acum nu este locul în care vei fi. Poți trece peste orice, trebuie doar să-ți amintești să crezi în tine și în puterea din tine.

Ai puterea de a face sau de a fi orice vrei. Amintiți-vă aceste lecții importante, mai ales când vremurile sunt grele. Puterea este întotdeauna în interior.