63 de binecuvântări de vineri pentru o zi și un weekend fericit

Friday Blessings for a Great and Happy Day and Weekend

E vineri.

Ultima zi a săptămânii tale de lucru și weekendul vine foarte curând.

Așa că, pentru a vă ajuta cu acea ultimă acțiune înainte de terminarea lucrării și, de asemenea, pentru a vă începe weekendul cu piciorul potrivit, aș dori să vă împărtășesc cele mai bune binecuvântări și citate de vineri în postarea de astăzi.

Sper că vei găsi aici ceva care să adauge energie și pozitivitate vieții tale și să-ți reînnoiască motivația.

Și dacă doriți și mai multă inspirație și binecuvântări pentru weekend, consultați această postare cu binecuvântări de sâmbătă și pe aceasta cu binecuvântări de duminică.

Binecuvântări pozitive de vineri

„Să terminăm în forță și apoi să avem o reîncărcare și odihnă binecuvântată de weekend.”

„Binecuvântările de vineri dimineața vin ușor în ultima zi a săptămânii, deoarece știi că weekendul distractiv și relaxant este la doar câteva ore distanță.”

„Vă doresc o vineri minunată, plină de activități incitante, orientate spre creștere și un weekend plin de distracție și fericire.”

„Modul în care îți începi ziua va da probabil tonul întregii zile. Așa că concentrează-te pe pozitivitate, bunătate și pe relaxare în loc să te stresezi.”

„Vineri fericită dragă, să știi că te iubesc și că vom avea un weekend fericit înainte.”

„Când facem tot ce putem, nu știm niciodată ce miracol este săvârșit în viața noastră sau în viața altuia.”
Keller Helen

„Nu număra zilele. Fa ca zilele sa conteze.”
Muhammad Ali

„Funcția corectă a omului este să trăiască, nu să existe. Nu îmi voi pierde zilele încercând să le prelungesc. Îmi voi folosi timpul.”
Jack London

„Gândește-te cum poți răspândi pozitivitatea oamenilor de la serviciu sau de la școală în această binecuvântată vineri.

„Membrii iubitori ai familiei aduc binecuvântările frumoase de care am nevoie după o săptămână plină de muncă. Ca dragostea, râsul și o masă bună împreună.”

„Ca și succesul, eșecul reprezintă multe lucruri pentru mulți oameni. Cu o atitudine mentală pozitivă, eșecul este o experiență de învățare, o treaptă pe scară și un platou la care să-ți pui gândurile pentru a te pregăti să încerci din nou.”
W. Clement Stone

Binecuvântări inspiratoare de vineri

„O vineri binecuvântată să aveți și un weekend uimitor înainte!”

„În această zi, reamintește-ți toată minunatia din viața ta și din interiorul tău și apreciază totul.”

„Vineri dimineața binecuvântări pentru tine, prietene! Fă tot ce poți în această vineri și bucură-te de weekendul tău minunat.”

„O modalitate simplă de a rămâne recunoscător pentru ceea ce primești în fiecare zi este să apreciezi lucrurile mărunte din viață, cum ar fi o zi însorită, o plimbare în natură sau un zâmbet prietenos de la cineva.”

„Cea mai bună parte a vieții unui om bun sunt micile sale acte de bunătate și dragoste fără nume și fără grevă.”
William Wordsworth

„Prietenii și familia tăi vor face această binecuvântare plină vineri. Dă-le aceeași dragoste și bunătate înapoi pentru a face din aceasta o zi plină de binecuvântări și pentru ei.”

„Vineri este o zi pentru a-ți îndeplini obiectivele pentru săptămână. Este o zi pentru a sărbători ceea ce ți-ai propus să realizezi la începutul săptămânii.”

Byron Pulsifer

„Îți doresc un weekend minunat și o vineri reușită și fericită astăzi!”

„Când te simți nesigur, amintește-ți că Dumnezeu binecuvântează și Dumnezeu strălucește puternic în moduri uneori neașteptate la care trebuie să fii atent.”
Jake Higgins

„Toate cele bune pentru tine în această vineri plină de bucurie! Fă din aceasta o zi plăcută pentru tine și o zi binecuvântată pentru colegii sau prietenii tăi de la școală.”

„Lăsați bucuria să vă umple ziua. Lăsați Domnul să vă vegheze și Duhul Sfânt să vă ocrotească. Și vineri să aducă începutul unei odihne bune după o săptămână lungă.
Sunny Vale

„Dumnezeu să vă binecuvânteze și să aveți un weekend minunat! Fă din aceasta o Vineri Mare plină de bunătate și toate dorințele inimii tale vor fi ale tale în timp.”
Eva Donnelly

Binecuvântări înțelepte de vineri

„Fă-ți tot posibilul astăzi și te vei putea bucura mai bine și mai pe deplin de odihna minunată de weekend.”

„Ai tendința de a obține ceea ce oferi, așa că dacă vrei să-ți faci propriile zile să strălucească mai strălucitor, de obicei, trebuie să faci asta pentru alți oameni mai întâi.”

„Pe măsură ce intrăm în weekend, gândiți-vă la un lucru pe care îl puteți învăța dintr-un eșec în această săptămână și la un lucru pe care îl puteți învăța dintr-un succes.”

„Fie alergi ziua, fie ziua te alergă.”
Jim Rohn

„Nu-ți petrece toată viața concentrându-te pe ceea ce nu ai. În schimb, concentrează-te pe toate binecuvântările pe care le mai ai pentru a te simți mai fericit, pentru a-ți reînnoi motivația și pentru a trimite energie pozitivă în lume.”

„Nu este că petrecem cinci zile așteptând cu nerăbdare doar două. Este că majoritatea oamenilor fac ceea ce le place cel mai mult în acele două zile. Imaginați-vă că trăiți o viață în care fiecare zi este sâmbăta și duminica voastră. Fă-ți în fiecare zi weekendul tău. Fă din fiecare zi o zi de joacă…”
James A. Murphy

„Nu am scris niciodată în fiecare zi. Când scriu o carte, scriu de luni până vineri. Întotdeauna încerc să iau sâmbăta și să mă prefac că am ceva minte.”
Maya Angelou

„Este ușor să devii negativ atunci când lucrurile nu merg așa cum ai plănuit. Dar în acele momente încearcă să-ți amintești că rămâi binecuvântat în multe feluri, oamenii din întreaga lume nu sunt.”

„Când pleci de la serviciu vineri, pleci de la muncă. Nu lăsați tehnologia să vă urmeze pe tot parcursul weekendului (răspunzând la mesaje text și la e-mailuri). Ia o pauză; vei fi mai împrospătat să începi săptămâna de lucru dacă ai avut o pauză.”
Catherine Pulsifer

„Vinerea și weekendul pot fi un moment minunat pentru a vă relaxa și pentru a vă schimba perspectiva. Să renunți la toate necazurile, toată durerea, toată negativitatea ta și să fii pur și simplu. Să-ți lași bagajele mentale pe marginea drumului și să mergi în continuare, dar într-un mod mai ușor, cu ochii către viitor.”

„Dacă fiecare zi la serviciu pare o zi de vineri, atunci faci ceea ce ai fost menit să faci.”
Alan W. Kennedy

„Viața nu este o problemă de rezolvat, ci o realitate care trebuie experimentată.”
Soren Kierkegaard

Binecuvântări motivaționale de vineri

„Buna dimineata! Vineri vă urează o zi excelentă și concentrată înainte de weekendul vostru minunat.”

„În acest weekend: relaxează-te, dar și trece în revistă toate pietrele de poticnire ale săptămânii trecute. Fă asta pentru a vedea cum poți face lucrurile mai bine săptămâna viitoare și a profita la maximum de lucrurile minunate care te așteaptă acolo.”

„Fă-ți o zi de vineri pentru a sărbători munca bine făcută de care poți fi mândru că știi că pur și simplu nu ai atins timp pentru următorul salariu.”
Byron Pulsifer

„Fă din aceasta o zi strălucitoare și plină de culoare prin răspândirea fericirii altora, făcând niște exerciții la începutul zilei și concentrându-te pe distracție, chiar dacă unele dintre sarcinile tale sunt de rutină.”

„Dacă trebuie să ai motivație, gândește-te la salariul tău vineri.”
Noel Coward

„Buna dimineata! Sper că veți avea o zi uimitoare plină de speranță, bucurie și motivație, chiar dacă până acum a fost o săptămână furtunoasă.”

„Preluați întotdeauna o parte din jocul, distracția, libertatea și minunea weekendului în săptămâna și munca voastră.”
Rasheed Ogunlaru

„Toate visele tale – sau cel puțin o mare parte dintre ele – pot deveni realitate dacă continui să mergi mai departe spre ele. Chiar dacă acea mișcare este uneori pas cu pas mic (sau mic).

„Când începi să faci lucrurile pe care le iubești cu adevărat, nu ar conta dacă este luni sau vineri; ai fi atât de entuziasmat să te trezești în fiecare dimineață pentru a-ți lucra la pasiunile.”
Edmond Mbiaka

„Fie ca ziua ta să fie plină de harul lui Dumnezeu, de multă motivație și de concentrare pentru a rămâne pe drumul cel bun spre ceea ce vrei și să nu fii distras.”

„Munca ta va umple o mare parte din viața ta și singura modalitate de a fi cu adevărat mulțumit este să faci ceea ce crezi că este o muncă grozavă. Și singura modalitate de a face o muncă grozavă este să iubești ceea ce faci. Dacă nu l-ați găsit încă, căutați în continuare. Nu te mulțumi. Ca și în toate problemele inimii, vei ști când o vei găsi.”
Steve Jobs

„Pune-ți toată energia într-un singur lucru chiar acum. Cel mai important lucru. Acest obicei vă va duce mai departe ca nimic altceva. Strălucește ca steaua dimineții cu o focalizare ascuțită ca un brici și visele tale vor începe să devină realitate mai devreme decât crezi.”

„Urmărește acțiuni eficiente cu reflecție liniștită. Din reflectarea liniștită va rezulta o acțiune și mai eficientă.”
Peter Drucker

„Încercați să nu deveniți o persoană de succes, ci mai degrabă încercați să deveniți o persoană de valoare.”
Albert Einstein

Scurte binecuvântări de vineri

„Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și familia ta în această minunată dimineață de vineri!”
Emma Dawe

„Când vine vineri, permiteți-vă să vă relaxați puțin și să planificați o seară distractivă.”

„Fie ca să ai o vineri fantastică, un weekend fantastic și Dumnezeu să te binecuvânteze din belșug pe tine și pe cei dragi.”

„Fără weekend, totul slăbit.”
Toba Beta

„Binecuvântările de vineri sunt ușor de obținut dacă doar cobori ștacheta pentru ele și deschizi ochii.”

„În această vineri, să fim cu toții recunoscători Domnului Isus Hristos pentru jertfa Sa și pentru toate binecuvântările uimitoare ale lui Dumnezeu în viețile noastre.”
Anthony Parker

„Să aveți o zi plină de bucurie în această frumoasă vineri și nu uitați să vă mulțumiți atât pentru minunile mici, cât și pentru cele mari.”

„Fie ca Domnul să te binecuvânteze, să întâlnești o mare bucurie astăzi și să simți recunoștință pentru binecuvântările lui Dumnezeu în weekendul tău fericit care urmează.”
John Stoutbridge

„Muzica sună întotdeauna mai bine vineri.”
Lou Brutus

„Cred că este o lege obligatorie a Universului că vineri trebuie să faci ceva puțin distractiv.”
Hanna Rhoades

„Vinerea vede mai multe zâmbete decât orice altă zi a săptămânii de lucru!”
Kate Summers

„Viața este zece la sută ceea ce ți se întâmplă și nouăzeci la sută cum reacționezi la ea.”
Charles Swindoll

„Nu te lăsa împins de problemele tale. Fii condus de visele tale.”
Ralph Waldo Emerson

„Viața se micșorează sau se extinde proporțional cu curajul cuiva.”
Anais Nin

Dacă ți-au plăcut aceste binecuvântări de vineri, împărtășește-le unui membru al familiei sau poate unui prieten pe rețelele sociale sau prin e-mail.

Vrei și mai multă motivație și binecuvântări pentru săptămâna viitoare? Consultați această postare cu binecuvântări de luni și pe aceasta cu binecuvântări de miercuri. În plus, aceasta pentru ultima parte a săptămânii de lucru cu binecuvântări de joi.