65 de citate despre relații unilaterale care să te ajute să găsești o cale înainte în viața ta

One Sided Relationship Quotes to Help You Find a Way Forward in Your Love Life

A fi într-o relație unilaterală nu este distractiv.

Ești acolo când au nevoie de ceva. O ureche care ascultă. O plimbare la aeroport. Bunătate și dragoste atunci când vremurile sunt grele.

Dar când ai nevoie de ceva, ei nu te ajută așa cum ai făcut tu. S-ar putea să nu răspundă la telefon sau să nu asculte atunci când încerci să le spui despre săptămâna grea pe care ai avut-o.

Dacă vă aflați într-o astfel de situație, atunci sper că aceste 65 de citate despre relații unilaterale vă vor fi de ajutor.

Pentru a-ți aduce puțin confort și a te face să vezi că nu ești singur. Și, mai important, să te ajute să găsești o cale sănătoasă înainte de astăzi.

Și dacă doriți și mai multă motivație de sine, consultați această postare cu citate despre a fi mândru de tine și acesta plin de citate diferite.

Citate despre relații unilaterale

„Nu este nimic la fel de trist ca o iubire unilaterală. Când unuia nu-i pasă deloc, iar celuilalt îi pasă prea mult.”
Dolly Parton

„Iubirea unilaterală nu va funcționa niciodată. Așa că lasă-mă să-ți spun ceva despre care sunt sigur că nu ai auzit niciodată de dragoste și grijă tandră, în caz că nu știi.”
Mandy Moore

„Relațiile unilaterale sunt pline de atât de multă speranță care este subminată de fiecare dată când ai nevoie de ceva și se termină cu dezamăgire.”
Necunoscut

„O persoană nu cunoaște adevărata rănire și suferință până când nu simte durerea de a se îndrăgosti de cineva ale cărui afecțiuni se află în altă parte.”
Rose Gordon

„O relație nu este nimic dacă toate sentimentele, sacrificiile, contribuțiile și munca grea vin doar de la un capăt.”
Kisstopher

„Nu vreau o relație unilaterală… vreau o relație în care ambele părți depun întotdeauna efort, timp și dragoste pentru ca lucrurile să dureze.”
Necunoscut

„Poate că dragostea neîmpărtășită a fost un spectru în casă, o prezență care zboară la marginea simțurilor, o căldură în întuneric și o umbră sub soare.”
Sherry Thomas

„Vine un moment când trebuie să încetezi să traversezi oceanele pentru oameni care nici măcar nu vor sări o băltoacă pentru tine.”
Necunoscut

„Poate că era destinat să mă îndrăgostesc pentru totdeauna de oameni pe care nu i-aș putea avea. Poate că există o mulțime de oameni imposibili care așteaptă să-i găsesc. Așteptând să mă facă să simt aceeași imposibilitate iar și iar.”
Carol Rifka Brunt

„De fiecare dată când râde, ea speră că el se uită, sperând că el se va îndrăgosti de zâmbetul ei la fel de tare cum s-a îndrăgostit ea de al lui.”
km

„Dacă știi că nu poți să-l iei, atunci iubito, de ce să încerci să-l dai? Pentru că nu sunt pentru nicio poveste de dragoste unilaterală.”
Elvis Presley

„Puteți depune tot efortul pentru a încerca să faceți pe cineva fericit… dar vine un moment când ne săturam să încercăm să umplem o găleată care curge din interior.”
Steve Maraboli

„Uneori, indiferent câte gene sau semințe de păpădie vei sufla, indiferent cât de mult din inimă ți-ai smulge și o palmă în mânecă, pur și simplu nu se va întâmpla.”
Melissa Jensen

„Cele mai dureroase rămas-bun sunt cele care sunt lăsate nespuse și niciodată explicate.”
Jonathan Harnisch

„Tăcerea mea este doar un alt cuvânt pentru durerea mea. O dragoste ca cea pe care o am pentru tine, pe care nu o voi mai ști niciodată, niciodată.”
Cazul Vicki

„Cele mai dureroase rămas-bun sunt cele care sunt lăsate nespuse și niciodată explicate.”
Jonathan Harnisch

„Persoana potrivită te va urmări cu intenții clare, va avea o comunicare directă, un efort constant și nu te va conduce niciodată.”
Michael Bliss

De asemenea, s-ar putea să găsiți că acestea sunt destul de utile.

Citate perspicace pentru efort unilateral

„Nici o relație în această lume nu rămâne vreodată caldă și apropiată decât dacă se depun eforturi bune de ambele părți pentru a menține așa.”
Eleanor Roosevelt

„Relația unilaterală nu este deloc relație. Relația înflorește atunci când există încredere, dragoste și afecțiune între toți cei implicați.”
Sandeep Ravidutt Sharma

„Relațiile pentru care merită să lupți, dar uneori nu poți fi singurul care luptă.”
Emily Christine

„De atât de mult timp, am avut doar sentimente unilaterale pentru alți oameni. Am uitat complet cât de bine e să fii iubit.”
Hinako Takanaga

„Ai atât de multă putere asupra mea încât să mă faci fericit sau trist. Totuși, singurul lucru pe care l-ai făcut vreodată a fost acesta din urmă spunând nu.”
Necunoscut

„Adevărul este că toată lumea te va răni. Trebuie doar să-i găsești pe cei pentru care merită să suferi.”
Bob Marley

„Cei care arată lipsă de efort cu ei înșiși, nu vor fi capabili să facă niciun efort suplimentar pentru tine.”
Christine Szymanski

„Dragostea neîmpărtășită este în regulă în cărți și lucruri, dar în viața reală, este complet nasol.”
Meg Cabot

„Descoperisem că există ceva mai dureros decât să te îndrăgostești de cineva care nu s-a îndrăgostit de tine; rănirea acelei persoane – rănirea ei și neputând face nimic în privința asta.”
Elizabeth Chandler

„Am decis să depun la fel de mult efort să te contactez ca și tu cu mine – de aceea nu mai vorbim.”
Necunoscut

„Dragostea nu este întotdeauna perfectă. Nu este un basm sau o carte de povești. Și nu este întotdeauna ușor.”
Linda Lapointe

„Orice relație (prieten, romantică sau de afaceri) care este unilaterală nu este una; este o stradă cu sens unic care se îndreaptă într-o singură direcție nicăieri. Cultivarea necesită contribuții din partea participanților dispuși.”
TF Hodge

Citate înțelepte despre relații unilaterale

„Unii spun că iubirea unilaterală este mai bună decât niciuna, dar ca o jumătate de pâine, este probabil să devină tare și mucegăit mai devreme.”
Eric Berne

„Relațiile eșuează pentru că oamenii își iau propriile nesiguranțe și încearcă să le răsucească în defectele partenerului lor.”
Baylor Barbee

„Dragostea nu este cu adevărat un mister. Este un proces ca orice altceva. Un proces care necesită încredere, efort, concentrare și angajament din partea a doi parteneri dispuși.”
Elizabeth Bourgeret

„Poți să te sacrifici și nu să iubești. Dar nu poți să iubești și să nu te sacrifici.”
Kris Vallotton

„Dragostea este ceea ce rămâne într-o relație după ce tot egoismul este eliminat.”
Nick Richardson

„Dacă vrei să fii îmbrățișat. Ei bine, trebuie să mă îmbrățișezi și pe mine. Da, pentru că nu sunt pentru o relație amoroasă unilaterală.”
Aldo

„Efortul este un lucru în două sensuri. Dacă cineva ar vrea să depună efort, ar face-o, așa că nu are rost să urmărească.”
Necunoscut

„Dacă le permiți oamenilor să facă mai multe retrageri decât depuneri în viața ta, vei fi dezechilibrat și în negativ! Aflați când să închideți contul.”
Christie Williams

„Dragostea și relațiile semnificative sunt vitale pentru bunăstarea fizică și emoțională.”
Deepak Chopra

„Într-o relație, niciun efort suplimentar din partea ta nu poate compensa lipsa de efort din partea lor.”
John Mark Green

„Este nevoie de curaj pentru a iubi, dar durerea prin iubire este focul purificator pe care îl cunosc cei care iubesc cu generozitate. Cu toții cunoaștem oameni cărora le este atât de mult frică de durere încât se închid ca scoicile într-o coajă și, fără a da nimic, nu primesc nimic și, prin urmare, se micșorează până când viața este o simplă moarte vie.”
Eleanor Roosevelt

„Nu te îndrăgostești niciodată de cineva care nu va lupta pentru tine, pentru că atunci când încep bătăliile adevărate, acestea nu îți vor trage inima în siguranță, ci o vor avea pe a lor.”
Shannon L. Arin

„Dragostea seamănă mult cu florile. Cu suficient efort și timp, poate înflori în ceva frumos și de neuitat. Dar cu neglijență și nepătimire, poate muri și se pierde pentru totdeauna.”
Jocelyn Sanchez

De asemenea, consultați această postare gândindu-vă la tratarea mincinoșilor și a necinstei.

Citate scurte despre relații unilaterale

„Nimeni nu e acasă în afară de mine. Sunt singurul care se agață de iubirea unilaterală.”
Brooke Hogan

„O relație unilaterală este condamnată să eșueze, deoarece resentimentele de la o parte care încearcă întotdeauna se vor acumula.”
Necunoscut

„Îți place pe cineva care nu te poate plăcea înapoi pentru că dragostea neîmpărtășită poate fi supraviețuită într-un mod în care iubirea odată răsplătită nu poate. ”
John Green

„Ieșirea dintr-o poveste de dragoste unilaterală începe cu tine. Cu ceea ce crezi că meriti și schimbându-ți stima de sine în bine.”
Necunoscut

„Relațiile sunt frumoase doar atunci când nu sunt unilaterale.”
Garima Soni

„Un cuvânt de la tine mi-ar face toată ziua strălucitoare, dragă.”
Necunoscut

„Prieteniile unilaterale sunt atât de comune, deoarece o persoană suportă o persoană toxică prea mult timp, sperând că se vor schimba.”
Necunoscut

„Prea mulți oameni caută persoana potrivită, în loc să încerce să fie persoana potrivită.”
Gloria Steinem

„Nu te pune într-o situație în care există doar așteptări unilaterale, pentru că asta te va distruge.”
Necunoscut

„Faceți ca fiecare efort să conteze și faceți întotdeauna efortul următor mai bun decât ultimul.”
Hermann J Steinherr

„Oamenii fac lucruri incredibile pentru dragoste, în special pentru iubire neîmpărtășită”
Necunoscut

„Iubirea neîmpărtășită este blestemul infinit al unei inimi singuratice.”
Christina Westover

„Aceasta poate fi singura viață pe care o ai. Așa că nu pierde timpul cu oameni care nu simt la fel pentru tine ca și pentru ei.”
Necunoscut

„Dacă faci un efort conștient… cineva ar trebui să te întâlnească pe aceeași pagină.”
Turcois Ominek

„A iubi pe cineva care nu te va iubi niciodată înapoi este ca și cum ai merge la război și ai sta în linia de foc cu brațele larg deschise.”
Necunoscut

„Un cerb rănit sare cel mai sus.”
Emily Dickinson

„Când renunți mai întâi să trimiți mesaje oamenilor, îți dai seama cine face tot efortul.”
Necunoscut

„Dacă oamenii ar depune același efort pentru a te păstra ca și pentru a te obține, majoritatea relațiilor ar dura.”
Rashida Rowe

„Nimeni nu ar trebui să fie învățat că dragostea este cât de mult rahat poți tolera de la cineva.”
Necunoscut

„În cele din urmă, cu toții ne dorim doar pe cineva care să ne aleagă pe noi, peste toți ceilalți, în orice circumstanțe.”
Necunoscut

„Este nevoie de ambele părți pentru a construi un pod.”
Fredrik Nael

„Sentimentele unilaterale sunt tentante, dar în cele din urmă vor fi doar o pierdere de timp dacă ești cu adevărat sincer cu tine însuți.”
Necunoscut

„Dragostea nu este întotdeauna perfectă. Nu este un basm sau o carte de povești. Și nu este întotdeauna ușor.”
Linda Lapointe

Dacă ți-au plăcut aceste citate cu efort unilateral, atunci distribuie-le unui prieten care ar putea avea nevoie de ele pe rețelele sociale sau prin e-mail.

Vrei și mai multă inspirație? Consultați această postare cu citate despre efortul pe care îl depuneți într-o relație și cum să adânciți acea iubire. În plus, această postare neașteptată cu citate de îndrăgostire te poate încânta și te poate ajuta.