68 de binecuvântări de miercuri pentru o zi pozitivă și minunată

Wednesday Blessings for a Positive and Wonderful Day

În această postare, aș dori să împărtășesc cele mai puternice și mai bune binecuvântări și citate de miercuri.

Pentru a vă ajuta să începeți bine ziua de miercuri. Pentru a vă ajuta să depășiți restul săptămânii de lucru.

Și să te ajute să te concentrezi atât pe recunoștință pentru ceea ce ai, dar și pe speranță și motivație pentru a te îndrepta pas cu pas către obiectivele și visele tale.

Sper că veți găsi aici ceva pozitiv, înălțător și reîncărcător.

Și dacă doriți și mai multă inspirație pentru a face din aceasta o zi de miercuri fericită, consultați această postare cu citate motivaționale de miercuri și aceasta plină cu citate scurte, de patru cuvinte.

Binecuvântări inspiraționale de miercuri dimineața

„Fie ca această dimineață de miercuri să fie începutul minunat al unei binecuvântate miercuri pentru tine și cei dragi.”

„Bună dimineața miercuri! Sper că îmi vei aduce binecuvântări în moduri neașteptate și puțin noroc în ceea ce contează cel mai mult pentru mine.”

„Când cineva este recunoscător pentru binecuvântările din viața lui, aleg să atragă mai multă pozitivitate și abundență.”
Michael Austin Jacobs

„Fie ca această dimineață de miercuri să fie un început minunat pentru o zi plină de dragoste, bunătate, motivație pentru a-i ajuta pe alții și pentru a-ți urma obiectivele și visele.”

„Pierzi o oră dimineața și vei fi toată ziua în căutarea ei.”
Richard Whately

„Dacă tocmai te-ai trezit și te simți un pic albastru, miercuri dimineață fericită pentru tine! Construiește o zi grozavă pentru tine astăzi!”

„Dimineața este un moment important al zilei, deoarece modul în care îți petreci dimineața îți poate spune adesea ce fel de zi vei avea.”
Lemony Snicket

„O dimineață de miercuri binecuvântată pentru tine! Lăsați lumina soarelui să vă încălzească fața în această dimineață și amintiți-vă că o dimineață bună dă adesea tonul întregii zile.”

„Bună dimineața miercuri, sunt fericit și recunoscător să mă trezesc încă o dată și să ne văd!”

„Adevărul este că cineva de undeva are mereu de-a face cu ceva mai mare, mai tragic și mai sfâșietor decât noi și este nevoie de o trezire grosolană ca să ne dăm seama cât de binecuvântați suntem cu adevărat.”
Paul Barratt

„Fie ca această dimineață de miercuri să vă aducă recunoștință pentru ceea ce aveți și motivație pentru a vă îndrepta spre visele tale mici și mari.”

„Secretul de a merge înainte este a începe. Secretul începerii constă în împărțirea sarcinilor tale complexe și copleșitoare în sarcini mici, ușor de gestionat, și apoi să începi cu prima.”
Mark Twain

„De fapt, prin aproape orice măsură obiectivă suntem binecuvântați să trăim mai bine acum, în medie, decât în ​​orice altă perioadă din istorie.”
Patrick Foley

„Oh, miercuri dimineața, adu-mi puțină motivație și dragoste când mă trezesc în această dimineață bună.”

„Să aveți o dimineață minunată de miercuri și să vă plouă astăzi binecuvântări nelimitate!”

„Fie alergi ziua, fie ziua te alergă.”
Jim Rohn

„Fie ca această dimineață de miercuri să fie nu numai bună, dar să fie binecuvântată în tot ceea ce faci.”

„Doar un mic gând pozitiv dimineața îți poate schimba întreaga zi.”
Dalai Lama

„Fă ca această binecuvântată dimineață de miercuri să conteze! Începeți-l cu recunoștință, cu dragoste pentru tine și pentru cei apropiați și cu puțin aer proaspăt și lumină solară pentru a-ți trezi mintea.”

„Fiecare dimineață aduce un potențial nou, dar dacă te oprești asupra nenorocirilor cu o zi înainte, ai tendința de a trece cu vederea oportunități extraordinare.”
Harvey Mackay

„Mă trezesc dimineața, rupt între dorința de a îmbunătăți lumea și dorința de a mă bucura de lume.”
EB Alb

Binecuvântări înălțătoare de miercuri

„Ai o binecuvântare plină de miercuri cu dragoste, speranță și credință în tine!”

„Miercuri este o zi pentru a-i ajuta pe alții să sărbătorească viața. Tu și numai tu ești responsabil pentru ceea ce extinzi și oferi altora. Un zâmbet nu numai că îți crește valoarea, dar oferă bucurie fiecărei persoane pe care o întâlnești.”
Byron Pulsifer

„Toate faptele tale bune contează pentru stima ta de sine. Și mulți dintre ei vor fi – în timp – răsplătiți într-un fel sau altul.”

„Nu vă concentrați asupra nenorocirilor, pentru că ele sunt doar o umbră vagă.”
Catherine Pulsifer

„Faceți din aceasta o zi de miercuri binecuvântată și o zi de miercuri fericită cu acțiunile pe care le întreprindeți astăzi!”

„Fie ca tu să fii binecuvântat cu un corp întinerit și cu o concentrare și energie reînnoite pentru a face față celor mai mari provocări ale tale astăzi.”

„Binecuvântările de miercuri sunt ușor de observat dacă îți iei un minut să te gândești la 3 lucruri pentru care ești recunoscător în viața ta și la 3 lucruri pentru care ești recunoscător despre tine.

„De fiecare dată când recunoaștem o binecuvântare, ne crește capacitatea de a primi o binecuvântare.”
Julia Cameron

„Fapta bună pe care ai făcut-o astăzi este în sine o răsplată pentru că îți ridică respectul față de tine însuți și te ajută să-ți adâncești dragostea față de tine.”

„Dacă citești acest citat, înseamnă că ai fost binecuvântat cu o altă zi; încă o zi de mulțumire; și încă o oportunitate, prin acțiunile și comportamentele tale, de a arăta dragoste și compasiune tuturor celor din jurul tău.”
Byron Pulsifer

„Fie ca necazurile tale să treacă și să întâlnești restul acestui an cu o sănătate puternică, bogăție în dragoste și o concentrare puternică asupra a ceea ce contează cu adevărat pentru tine.”

Binecuvântări înțelepte de miercuri

„Multe dintre lucrurile pe care le luăm de bune ar fi considerate o binecuvântare de către cineva în circumstanțe mai puțin norocoase.”
Catherine Pulsifer

„Depinde de tine și de ceea ce faci să faci din această frumoasă miercuri o zi binecuvântată. Crede în ceea ce poți face pentru a-ți modela viața și propria lume mică din jurul tău.”

„Toate binecuvântările tale s-ar putea să nu vină astăzi sau mâine. Dar ca un copac plantat, ei vor crește dacă ai răbdare și perseverență.”

„Miercuri fericită! Oferă-ți dragostea tuturor, ai încredere în echipa căreia ești alăturat și nu greși altora pentru propria ta mulțumire.”
Byron Pulsifer

„Uneori lucrurile mărunte sunt cele mai mari binecuvântări miercuri dimineața.”

„Mulți dintre cei mai binecuvântați oameni în viață nu sunt fericiți să trăiască pentru că sunt prinși în acest blestem al comparației. Nu există un nivel de viață la care să poți ajunge la care să poți scăpa de acest blestem.”
Steve Pease

„Fii recunoscător pentru micile bucurii din viață, chiar și în ele suntem binecuvântați.”
Danielle Duckery

„Miercuri fericită! Ești cine ești; fii fericit cu ceea ce esti chemat sa faci. Nu pretindeți că sunteți ca altcineva pentru că darurile voastre sunt unice pentru a vă ajuta să vă conducă spre succes, așa cum doar voi puteți defini. Să aveţi o zi bună.”
Byron Pulsifer

Binecuvântări motivaționale de miercuri

„Faceți un mic pas înainte astăzi pentru a vă îndrepta spre obiectivul principal și pentru a face din aceasta o zi de miercuri satisfăcătoare și fericită.”

„Succesul pare să fie legat de acțiune. Oamenii de succes continuă să se miște. Ei fac greșeli, dar nu renunță.”
Conrad Hilton

„Dumnezeu să-i binecuvânteze pe cei care aduc soare în viețile oamenilor din jurul lor.”

„Binecuvântarea de astăzi este că ești aici acum cu energie reînnoită pentru a merge după ceea ce ai nevoie și vrei în viața ta.”

„Găsiți motivația pentru astăzi de la familia sau prietenii dvs. sau de la oameni care sunt mai departe de tine în lume, de exemplu, prin podcasturi și videoclipuri. Folosiți această motivație pentru a face din aceasta o dimineață grozavă de miercuri, o după-amiază binecuvântată de miercuri și o seară fericită de miercuri.”

„Fie ca tu să simți prezența lui Dumnezeu și să simți binecuvântarea lui Dumnezeu în jurul tău pentru a găsi bazele stabile și pacea interioară de care ai nevoie pentru a face față provocărilor de astăzi.”
Emma Lowe

„Când ai harul, speranța și motivația dorită, lumea este deschisă, la fel și a ta

„Chiar dacă ești pe drumul cel bun, vei fi alergat doar dacă stai acolo.”
Will Rogers

„Nu trebuie să fii grozav pentru a începe, dar trebuie să începi să fii grozav.”
Zig Ziglar

„Astăzi va fi o zi de miercuri fericită dacă o lași. Permiteți-vă să aveți o zi bună și totul se va pune la loc.”

„Continuați să împingeți astăzi. Mergeți puțin mai departe. Pentru că autostrada către succes este aproape abandonată la mila suplimentară.”

„Fiecare dimineață este ușa deschisă către o lume nouă – noi perspective, noi obiective, noi planuri, lucruri noi… Miercuri dimineața nu este mai puțin.”

„Succesul înseamnă să facem tot ce putem cu ceea ce avem. Succesul este a face, nu a obține; în încercare, nu în triumf. Succesul este un standard personal, atingerea celor mai înalte care este în noi, devenind tot ceea ce putem fi.”
Zig Ziglar

Scurte binecuvântări de miercuri

„Simte binecuvântarea lui Dumnezeu asupra ta și a celor dragi în această zi de miercuri fericită!”
Ned Standvill

„Zâmbește-ți ziua. Miercuri fericită.”
Anthony T. Hincks

„Miercuri dimineața aduce rezistență interioară, dar dacă o învingi, atunci poți fi binecuvântat cu succes.”
Necunoscut

„Nu lăsa ceea ce nu poți face să interfereze cu ceea ce poți face.”
John R. Wooden

„La timpul potrivit, dacă rămâi pe calea cea bună și continui să faci lucrurile bune, vei primi binecuvântările lui Dumnezeu și favorurile nemăsurate de la oamenii din lumea ta.”
Dawn Green

„Sănătatea și intelectul sunt cele două binecuvântări ale vieții.”
Menandru

„Ea care ia măsuri pentru îndeplinirea obiectivelor ei și va avea o zi fructuoasă cu o mare parte de recunoștință.”

„Binecuvântările de miercuri vin celor care înaintează cu convingere în această viață.”

„Fie că crezi că poți sau crezi că nu poți, ai dreptate.”
Henry Ford

„Lăsați ziua precedentă, nu vă gândiți prea mult la ziua de mâine. Fii aici acum și bucură-te pe deplin de binecuvântările de miercuri pe care le vei întâlni astăzi.”

„Fie ca să fii binecuvântat cu o dimineață bună, cu un impuls în pas și pe măsură ce te culci: o zi de miercuri fericită, care să-ți aducă un somn liniștitor.”

„Miercurea va aduce întotdeauna zâmbete în a doua jumătate a săptămânii.”
Anthony T. Hincks

„Multe binecuvântări pentru miercuri dimineața! Și sper, la sfârșitul zilei, că ai găsit favoarea puterilor din jurul tău.”

„Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă ajute să transformați această bună dimineață într-o miercuri frumoasă.”
Necunoscut

„Să aveți o zi frumoasă astăzi și încercați să faceți una memorabilă în cel puțin un mod mic sau mai mare.

„O binecuvântare de miercuri este o surpriză neașteptată, dar binevenită în ziua săptămânii, care uneori pare cel mai greu de trecut.”

Dacă ți-au plăcut aceste binecuvântări de miercuri, împărtășește-le cu familia sau cu un prieten prin e-mail sau pe rețelele de socializare preferate.

Vrei și mai multă inspirație? Consultați această postare cu binecuvântări înălțătoare de joi și, de asemenea, pe aceasta cu citate neașteptate de îndrăgostire.