68 Nu te simți ca o prioritate într-o relație Citate pentru a te ajuta

Not Feeling Like a Priority in a Relationship Quotes to Help You Out

Când simți că multe lucruri sunt mai importante decât tine, atunci este un loc groaznic în care te afli atunci când ești într-o relație.

Așa că, în postarea de astăzi, aș dori să împărtășesc cele mai bune citate care nu mă simt ca o prioritate într-o relație.

Pentru a te ajuta să arunci o privire sobră asupra unei relații din viața ta – indiferent dacă este cu un partener, un prieten sau un membru al familiei – și să vezi unde vrei să ajungi sincer de aici.

Pentru fericirea, sănătatea ta și pentru ceea ce ai nevoie în viața ta.

Și dacă doriți și mai multă inspirație utilă, consultați această postare cu citate despre efortul pe care îl depuneți într-o relație și, de asemenea, pe acesta plin de citate neplăcute.

Relativ Nu te simți ca o prioritate într-o relație Citate

„Cel mai dureros este să te pierzi în procesul de a iubi prea mult pe cineva și să uiți că și tu ești special.”
– Ernest Hemingway

„Singura persoană care merită un loc special în viața ta este cineva care nu te-a făcut niciodată să simți că ai fi o opțiune în a lor.”
– Shannon L. Alder

„Nu vreau o relație perfectă. Vreau pe cineva în care să am încredere și care să nu mă înșele fizic sau emoțional. Toată lumea are nevoie de cineva care să-i iubească complet și care să nu se joace cu inima. Nu în ultimul rând, sunt ferm convins că atunci când vine vorba de relații, a rămâne fidel nu este o opțiune, ci o prioritate. Loialitate înseamnă lumea.”
– Brigitte Nicole

„Fii cu cineva care nu va găsi scuze proaste pentru lipsa de efort.”
– Kristie May

„Uneori, când sunt sincer cu mine însumi, simt că sunt în casa greșită cu persoana nepotrivită (sau cel puțin cu o persoană destul de incompatibilă). Și asta mă face să mă întreb: există cineva acolo care ar putea fi adevăratul meu potrivire și suflet pereche?”
– Necunoscut

„Dragostea este pur și simplu – nu cere permisiuni. Acceptarea este tot ce cere dragostea, singura cerere pe care o face, dar este una absolută. Poți fie să-l recunoști în inima ta, fie să o refuzi, dar nu există altă opțiune.”
– Stephanie Laurens

„Este nasol să fii ignorat. Te face să simți că nu ești important. Deși egoist, ar trebui să fii o prioritate în viața lor, indiferent de ce se întâmplă.”
– Necunoscut

„O persoană nu cunoaște adevărata rănire și suferință până când nu simte durerea de a se îndrăgosti de cineva ale cărui afecțiuni se află în altă parte.”
– Rose Gordon

„Ea și-a pus la îndoială propria frumusețe din cauza lui, el a lăsat cicatrici pe stima de sine…”
– rh păcat

„Vine un moment când trebuie să încetezi să traversezi oceanele pentru că oamenii nici măcar nu ar sări bălți pentru tine.”
– Necunoscut

„Dacă oamenii ar depune același efort pentru a te păstra ca și pentru a te obține, majoritatea relațiilor ar dura.”
– Rashida Rowe

„Nu este nimic la fel de trist ca o iubire unilaterală. Când unuia nu-i pasă deloc, iar celuilalt îi pasă prea mult.”
– Dolly Parton

„Niciun partener într-o relație de dragoste… nu ar trebui să simtă că trebuie să renunțe la o parte esențială a lui pentru a o face viabilă.”
– May Sarton

„Dacă faci un efort conștient… cineva ar trebui să te întâlnească pe aceeași pagină.”
– Turcois Ominek

„Puteți depune tot efortul pentru a încerca să faceți pe cineva fericit… dar vine un moment când ne săturam să încercăm să umplem o găleată care curge din interior.”
– Steve Maraboli

„Nu permite niciodată activităților sau posesiunilor să devină o prioritate mai mare decât relațiile tale. Dragostea este cea care dă sens vieții.”
– Dave Willis

A nu te simți ca o prioritate într-o relație Citate

„A da drumul nu înseamnă că nu-ți mai pasă de cineva. Este doar să-ți dai seama că singura persoană pe care o ai cu adevărat control ești tu însuți.”
– Deborah Reber

„Concentrează-te pe prioritățile tale înainte ca prioritățile tale să-ți piardă concentrarea asupra ta.”
– Sarah Leigh

„Nu ar trebui să vă căsătoriți decât dacă amândoi sunteți pe aceeași pagină în multe lucruri. Viața vă va da lovituri și trebuie să fiți împreună. Valorile și prioritățile tale trebuie să fie pe aceeași pagină; altfel, nu va funcționa.”
– Nicole Ari Parker

„Nu mai alimentați conexiuni care nu vă hrănesc. Nu mai petrece atât de mult timp umplându-i pe alții, în timp ce ești înfometat de iubire. Meriți și tu.”
– Billy Chapata

„Alegeți opțiunea care vă va oferi fericire pe termen lung în loc de opțiunea care vă va oferi doar plăcere temporară.”
– Sonya Parker

„Nu vă puneți niciodată familia, prietenii sau alte persoane semnificative jos pe lista de priorități. Prefer o mână de prieteni cu adevărat apropiați decât o sută de cunoștințe.”
– Sam Altman

„Dragostea ar trebui să fie prioritatea ta principală, obiectivul principal și cea mai mare ambiție. Dragostea nu este o parte bună a vieții tale; este partea cea mai importantă. Biblia spune: Fie ca iubirea să fie scopul tău cel mai mare.”
– Rick Warren

„Să știi ce contează cel mai mult pentru tine și să nu fii dispus să compromiți acele priorități cu aproape orice preț.”
– Frank Sonnenberg

„Dacă le permiți oamenilor să facă mai multe retrageri decât depuneri în viața ta, vei fi dezechilibrat și în negativ! Aflați când să închideți contul.”
– Christie Williams

„Nu uita, cea mai mare nevoie emoțională a unei persoane este să se simtă apreciat.”
– H. Jackson Brown Jr.

„Pentru mine, când am copii, nu îți taie aripile, îți oferă un alt tip de aventură, așa cum spui că ai priorități diferite.”
– Helen Skelton

„Familia și dragostea ta trebuie cultivate ca o grădină. Timpul, efortul și imaginația trebuie chemate în mod constant pentru a menține orice relație înfloritoare și în creștere.”
– Jim Rohn

„Când cineva te tratează ca pe o opțiune, ajută-l să-și restrângă opțiunile, eliminându-te din ecuație. Este atat de simplu.”
– Necunoscut

„Nici o relație în această lume nu rămâne vreodată caldă și apropiată decât dacă se depun eforturi bune de ambele părți pentru a menține așa.”
– Eleanor Roosevelt

„Cel mai mare pericol în viață este acela de a permite lucrurilor urgente să îndepărteze cele importante.”
– Charles E. Hummel

Înțelept a nu te simți ca o prioritate într-o relație Citate

„Nu are sens să vorbim despre priorități. Prioritățile se dezvăluie. Cu toții suntem transparenți față de ceas.”
– Eric Zorn

„Relațiile reale sunt produsul timpului petrecut, motiv pentru care atât de mulți dintre noi avem atât de puține dintre ele.”
– Craig D. Lounsbrough

„Ești o prioritate. Nu este o opțiune, o ultimă soluție sau o jucărie. Nu permite nimănui să te trateze ca pe ceva mai puțin.”
– Ritu Ghatourey

„Persoana greșită te face să cerși atenție, afecțiune, dragoste și angajament. Persoana potrivită îți oferă aceste lucruri pentru că te iubește și pentru că sunt potrivite pentru tine.”
– Necunoscut

„Pentru o perspectivă sinceră asupra cine ești, nu te întreba care sunt prioritățile tale pentru săptămâna viitoare. Întreabă care au fost prioritățile tale săptămâna trecută.”
– Robert Reed

„Oamenii creativi nu se comportă foarte bine în general. Dacă cauți exemple de relații bune în show-business, vei fi foarte repede deprimat. Nu am timp pentru altceva în acest moment decât pentru muncă și fiica mea. Ea este prima mea prioritate.”
– Jim Carrey

„Dragostea seamănă mult cu florile. Cu suficient efort și timp, poate înflori în ceva frumos și de neuitat. Dar cu neglijență și nepătimire, poate muri și se pierde pentru totdeauna.”
– Jocelyn Sanchez

„Atunci când bărbații sau femeile își fac din munca lor prioritate maximă și devin ostili față de nevoile normale și naturale ale copiilor și soțului lor – evident, ceva nu este în regulă.”
– Laura Schlessinger

„Nu tot ce poate fi numărat contează și nu tot ce contează poate fi numărat.”
– Albert Einstein

„Nu te îndrăgostești niciodată de cineva care nu va lupta pentru tine, pentru că atunci când încep bătăliile adevărate, acestea nu îți vor trage inima în siguranță, ci o vor avea pe a lor.”
– Shannon L. Alder

„Nu poți avea o relație romantică dacă nu ești o prioritate în viața partenerului tău. Poate fi o pastilă greu de înghițit, dar cu cât o faci mai repede, cu atât mai repede poți trece la o viață mai fericită și, sperăm, să găsești o persoană demnă de timpul și dragostea ta.”
– Necunoscut

„Ocupatul nu este un motiv pentru a nu face alte lucruri. Este o scuză pentru a nu revendica adevăratele tale priorități.”
– Alan Cohen

„Nu există o viață mai bună decât o viață petrecută muncind la dragoste – depunând efort nu pentru că trebuie, ci pentru că credem că ceea ce aducem la viață este valoros și ne dorim să existe. Totuși, deoarece cultura noastră tinde să înțeleagă greșit natura muncii și a iubirii, le subestimam pe amândouă.”
– Moira Weigel

„Onestitatea și loialitatea sunt cheia. Dacă doi oameni pot fi sinceri unul cu celălalt despre orice, aceasta este probabil cea mai mare cheie a succesului.”
– Taylor Lautner

„La începutul tău de 20 de ani, era poate acceptabil să ai un prieten care ți-a luat tot timpul și energia și te epuiza și întotdeauna o dramă. Când ai 30 de ani sau începi să ai copii, pur și simplu nu mai poți suporta asta și e în regulă, pentru că cred că prioritățile tale se schimbă.”
– Philipps ocupat

Scurte citate prioritare pentru relații

„Dragostea este prima mea prioritate, toate celelalte pot varia.”
– JM Gharst

„Acțiunea exprimă priorități.”
– Mahatma Gandhi

„Știi ce înseamnă să te întorci noaptea acasă la o femeie care îți va oferi dragoste, bunătate și puțină tandrețe? Dacă nu, regândește-ți relația.”
– Necunoscut

„Sunt mai mult decât o opțiune; refuza sau fii uitat.”
– Drake

„Chiar și cele mai intense sentimente încetează atunci când sunt neglijate și luate de la sine înțeles.”
– Anupama Garg

„Nimeni nu este cu adevărat ocupat. Totul depinde de ce număr sunteți pe lista lor de priorități.”
– Necunoscut

„Iubirea neîmpărtășită diferă de iubirea reciprocă, la fel cum amăgirea diferă de adevăr.”
George Sand

„Dragostea este o stradă cu două sensuri în continuă construcție.”
– Carroll Bryant

„Indiferența este adesea mai dureroasă decât antipatia totală.”
– Necunoscut

„Dragostea neîmpărtășită este în regulă în cărți și lucruri, dar în viața reală, este complet nasol.”
– Meg Cabot

„Efortul este un lucru în două sensuri. Dacă cineva ar vrea să depună efort, ar face-o, așa că nu are rost să urmărească.”
– Necunoscut

„Dacă cineva crede că meriti efortul, va depune efortul.”
– Kevin Darné

„Fă-ți o prioritate. La sfârșitul zilei, ești cel mai lung angajament al tău.”
– Necunoscut

„Relațiile nesănătoase ne mențin stima de sine scăzută.”
– Sam Owen

„Un decalaj în relație începe și apoi se lărgește între doi oameni, când prioritățile se schimbă.”
– Necunoscut

„Găsirea sufletului pereche nu este partea grea; a rămâne împreună este.”
– Neha Yazmin

„Dragostea este o prioritate. Dragostea adevărată este o prioritate.”
– Ananya Aggarwal

„Dacă cineva îți place cu adevărat, nu trebuie să-l implori în continuare pentru un mesaj, sună sau să-ți petreci timp. O vor face dacă ești o prioritate.”
– Necunoscut

„Lucrurile care contează cel mai mult nu trebuie să fie niciodată la cheremul lucrurilor care contează cel mai puțin.”
– Johann Wolfgang von Goethe

„A sta într-o situație în care ești neapreciat nu se numește loialitate. Se numește frângerea propriei inimi.”
– Necunoscut

„Nu iubi niciodată pe nimeni care te tratează ca și cum ai fi obișnuit.”
– Oscar Wilde

„Dacă trebuie să întrebi unde te afli, sunt șanse să nu fii o prioritate pentru că dacă ai fi, ai ști asta.”
– Sonya Parker

Dacă ți-au plăcut că acestea nu se simt ca o prioritate într-o relație, atunci distribuie-le cuiva care are nevoie de ele chiar acum pe rețelele sociale sau prin e-mail.

Doriți și mai multe citate utile și inspiraționale? Consultați această postare cu citate despre relațiile unilaterale. În plus, acesta cu citate de limite și această postare cu mulți dintre voi sunt citate uimitoare.