70 Mesaje și citate de Ziua Tatălui Fericită în Rai

Happy Father’s Day in Heaven Messages and Quotes

Dacă ți-e dor de tatăl tău astăzi, sper că această postare îți va fi de ajutor.

În ea vreau să împărtășesc cele mai puternice 70 de mesaje și citate fericite de Ziua Tatălui în cer.

Sper că veți găsi aici ceva care să vă stârnească dragoste, recunoștință și mângâiere astăzi, când sărbătorim Ziua Tatălui, dar și în alte zile ale anului când este posibil să aveți nevoie de aceste mesaje pentru a vă ridica moralul.

Și dacă doriți mai multă inspirație, aruncați o privire la această postare cu citate despre recunoștință și la aceasta cu binecuvântări de miercuri.

Mesaje inspiraționale pentru Ziua Tatălui în Rai

„Îți mulțumesc că m-ai înconjurat în dragostea ta când sărbătoresc Ziua Tatălui fără tine pentru prima dată, tată.”

„Un tată este cineva la care apreciezi, indiferent cât de înalt ai crește.”

„Deși poate că nu te-am cunoscut în viață, știu că spiritul tău trăiește în amintirile mele. La mulți ani de Ziua Tatălui iubitului meu tată din ceruri.”

„O mare parte din inima mea trăiește pentru totdeauna în rai și el este tatăl meu iubit. La mulți ani de Ziua Tatălui, tată!”

„Binecuvântează-mă de oriunde te-ai afla. Binecuvântează-mă să accept și să mă împac cu absența ta. Binecuvântează-mă să găsesc fericirea în amintirile tale. Îți doresc Ziua Tatălui fericită, tată!”

„Doamne Părinte, te rog să strălucești pe tatăl meu astăzi, când el sărbătorește o Ziua Tatălui fericită din Ceruri de sus. Lăsați-l să simtă dragostea noastră și să știe cât de mult prețuim și ne este dor de el.”

„Când te-ai alăturat îngerilor de sus, cerul a câștigat un tată și un soț minunat. La mulți ani de Ziua Tatălui, draga mea.”

„La mulți ani de Ziua Tatălui în ceruri, tată. Vei avea întotdeauna un loc special în inima mea. Te iubesc și îmi lipsești atât de mult.”

„Numai cerul știe cât de mult mi-e dor de tine în această Ziua Tatălui, tată. Să te am ca tată a fost cel mai grozav cadou pe care l-am primit vreodată.”

„Când eram mic mă lăudam cu tatăl meu pompier: tatăl meu mergea în rai, pentru că dacă mergea în iad ar stinge toate focurile.”
Jodi Picoult

„Tată Ceresc, Îți mulțumesc pentru viața, dragostea și îndrumarea tatălui meu de-a lungul anilor. În această zi a Zilei Părinților, să fie amintit cu bucurie și cu toată dragostea pe care ne-a dat-o.”

„Fiicei tale îi este dor să simtă astăzi îmbrățișările tale reconfortante. Îți mulțumesc că m-ai înconjurat în dragostea ta când sărbătoresc Ziua Tatălui fără tine pentru prima dată, tată.”

„Oricât de bătrâni avem, încă avem nevoie de tații noștri și ne întrebăm cum ne vom descurca fără ei.”
Jennifer Williamson

„Ziua Tatălui nostru este liniștită în timp ce contemplăm viața ta în rai, tată. Sperăm că cântați tare cu corul îngerilor. Îți trimit o rugăciune în ceruri, tată, în locul telefonului nostru tradițional de Ziua Tatălui.”

„Ca fiu al tău, îmi lipsește îndrumarea ta de Ziua Tatălui și în fiecare zi a săptămânii. Te iubesc mereu și mi-e dor de tine mereu, tată.”

„Părinte, ne-ai lăsat amintiri frumoase, iubirea ta este încă ghidul nostru, deși nu te putem vedea, ești mereu alături de noi astăzi, când sărbătorim Ziua Tatălui și în fiecare două zile ale anului.”

„Nu a stat singură, dar ceea ce a stat în spatele ei, cea mai puternică forță morală din viața ei, a fost dragostea tatălui ei.”
Harper Lee

„Există ceva ca o linie de fir de aur care trece prin cuvintele unui bărbat atunci când vorbește cu fiica lui și, treptat, de-a lungul anilor, devine suficient de lung pentru ca tu să-l ridici în mâini și să tese într-o cârpă care se simte ca dragoste. în sine.”
John Gregory Brown

„Tată, deși nu mai ești cu mine, vreau să știi cât de mult te-am iubit când am avut norocul să te am în viața mea. Vreau să știi că, deși nu mai ești alături de mine, tot mă gândesc la tine și îmi este atât de dor de tine. La mulți ani de Ziua Taților!”

Citate și mesaje Wise Happy Tata’s Day in Heaven

„Inima unui tată este capodopera naturii.”
Antoine Francois Prevost

„Dragă tată, ești un om minunat și nu voi uita niciodată timpul petrecut împreună, deși acum suntem despărțiți.”

„Acesta este prețul pe care îl plătești pentru a avea un tată grozav. Primești minunea, bucuria, momentele tandre – și la sfârșit primești și lacrimile.”
Harlan Coben

„Binecuvântată să fie Ziua Tatălui vostru în ceruri, așa cum a fost întotdeauna pe pământ cu noi atâția ani. Te iubesc, dragul meu soț.”

„Dragostea unui tată este întipărită pentru totdeauna în inima copilului său.”
Jennifer Williamson

„Îmi iubesc tatăl ca pe stelele – el este un exemplu strălucitor și o sclipire fericită în inima mea.”
Adabella Radici

„Mi se pare ciudat să-ți spun Ziua Tatălui fericit în ceruri, tată. Fiului tău îi este dor de tine aici pe acest Pământ. Sper că ai găsit pacea și știi că trăiești în mintea noastră.”

„Un tată înseamnă mai mult de o sută de profesori.”
George Herbert

„Valoarea unui bărbat se măsoară prin modul în care își părinți copiii. Ce le dă, ce ține departe de ei, lecțiile pe care le predă și lecțiile pe care le permite să le învețe singuri.”
Lisa Rogers

„Când tatăl meu nu avea mâna mea, m-a luat pe spate.”
Linda Poindexter

„Când îți este dor de tatăl tău de Ziua Tatălui, atunci petreci timp cu membrii apropiați ai familiei tale și fă împreună ceea ce îi plăcea să facă pentru a-l aminti și a-l onora.”
Eva Paul

„Am un înger păzitor în rai și îl numesc tată. Chiar dacă ne-ai părăsit prea devreme, viața ta ne-a atins atât de profund pe toți. Ne amintim de tine cu bucurie în inimile noastre în această Ziua Tatălui.”

„Nu trup și sânge, ci inima este cea care ne face părinți și fii.”
Johann Friedrich Von Schiller

„Fiecare fiu își citează tatăl, în cuvinte și în fapte.”
Terri Guillemets

„Nu există o dată de expirare a dragostei dintre un tată și copilul său.”
Jennifer Williamson

„Un tată nu este nici o ancoră care să ne țină înapoi, nici o pânză care să ne ducă acolo, ci o lumină călăuzitoare a cărei dragoste ne arată calea.”

„Deși călătoriile din viața noastră ne-au cerut să fim despărțiți, eu sunt cu tine, tu ești cu mine, mereu în inimile noastre.”
Carolyn Ferreira

„Până când un bărbat își dă seama că poate tatăl lui a avut dreptate, de obicei are un fiu care crede că greșește.”
Charles Wadworth

„Pentru ea, numele tatălui era un alt nume pentru dragoste.”
Fanny Fern

„Cred că ceea ce devenim depinde de ceea ce ne învață tații noștri în momente ciudate, când ei nu încearcă să ne învețe. Suntem formați din mici bucăți de înțelepciune.”
Umberto Eco

„A fost tată. Asta face un tată. Ușurează poverile celor pe care îi iubește. Salvează pe cei pe care îi iubește de ultimele imagini dureroase care ar putea dura o viață întreagă.”
George Saunders

Scurte mesaje fericite de Ziua Tatălui în Rai

„Te iubesc în fiecare zi, dar mai ales de Ziua Tatălui.”

„În onoarea Zilei Tatălui din acest an, mă angajez să fiu cea mai bună persoană care pot fi. La mulți ani de Ziua Tatălui, tată!”

„Întotdeauna iubit, întotdeauna ratat, amintit pentru totdeauna. La mulți ani de Ziua Tatălui, tată!”

„Dragostea ta nu are limite, chiar și după ce ai plecat. Sper să ai o Ziua Tatălui fericită, tată. Te iubesc.”

„La mulți ani de prima Ziua Tatălui în Rai, tată! Sper că știi pacea și simți dragostea noastră chiar dacă nu ești aici cu noi.”

„Tatăl meu mi-a dat visele mele. Datorită lui, am putut vedea un viitor.”
Liza Minnelli

„Ziua Tatălui este doar o altă zi pentru mine când ești în rai, tată. Îmi lipsești atât de mult.”

„Îmi amintesc de tată nu doar ca pe propriul meu tată, ci ca pe un model și ca o figură tată pentru atât de mulți oameni. Îți mulțumesc că nu ți-ai limitat niciodată dragostea, tată.”
Jake Green

„Ziua de care ne temem ca fiind ultima noastră este doar ziua de naștere a eternității.”
Lucius Annaeus Seneca

„Niciun bărbat pe care l-am întâlnit nu a fost egal cu tatăl meu și nu am iubit niciodată un alt bărbat la fel de mult.”
Hedy Lamarr

„Fii cu mine în duh în această Ziua Tatălui, tată, când te uiți la fiica ta din cer.”

„Tatăl meu a fost profesorul meu. Dar cel mai important a fost un tată grozav.”

„Cea mai mare semnificație a unui tată este felul în care își tratează copiii atunci când nimeni nu se uită.”
Dan Pearce

„Tatăl meu dispărut a fost un tată iubit de toți cei care l-au cunoscut. Sper că știe asta astăzi, deoarece suntem aici pentru a-l onora.”

„Astăzi a trecut de la a fi ziua mea preferată la cea mai proastă zi când sărbătorești Ziua Tatălui în rai fără fiica ta, tată.”

„Orice bărbat poate fi tată, dar este nevoie de cineva special pentru a fi tată.”
Anne Geddes

„Nu spune cu durere: „El nu mai este”, ci trăiește cu recunoștință că a fost.”
Proverb ebraic

„Uneori, cel mai sărac om lasă copiilor săi cea mai bogată moștenire.”
Ruth E. Renkel

„Un mesaj special pentru tații noștri: ești dor de tine, ești iubit și impactul tău pozitiv asupra vieților noastre este prea mare pentru ca cuvintele să fie suficiente.”

„Tăcii și fiicele au o legătură care transcende moartea. Te iubesc în fiecare zi, dar mai ales de Ziua Tatălui.”

„Aprecierea mea pentru măreția tatălui meu nu poate fi măsurată.”
Jennifer Williamson

„Orice mare performanță este inspirat de un mare mentor.”
Lailah Gifty Akita

„De Ziua Tatălui, promit că voi fi cel mai bun om și cel mai bun om pe care pot fi în onoarea ta.”

„Bucură-te cu familia ta în ceruri de Ziua Tatălui, deoarece familia ta de pe pământ își amintește de tine ca de persoana minunată care ai fost.”

„Prima dragoste adevărată a unei fete este tatăl ei.”
Marisol Santiago

„Un tată este un bărbat care se așteaptă ca fiul său să fie un bărbat atât de bun pe cât a vrut să fie.”
Frank A. Clark

„Tatăl meu nu mi-a spus cum să trăiesc. A trăit și lasă-mă să mă uit la el făcând asta.”
Clarence Budington Kelland

„Vei fi mereu în inima mea… pentru că acolo ești încă în viață.”
Jamie Cirello

„Dacă vine vreodată o zi în care nu putem fi împreună, păstrează-mă în inima ta. Voi rămâne acolo pentru totdeauna.”
Winnie the Pooh

Dacă ți-au plăcut aceste mesaje și citate fericite de Ziua Tatălui în cer, atunci împărtășește-le unui prieten sau familiei care ar putea avea nevoie de ele astăzi prin e-mail sau rețelele sociale.

Vrei și mai multă inspirație și gânduri pozitive? Aruncă o privire la această postare cu citate inspiratoare despre a fi mândru de tine și acesta cu binecuvântări de luni pentru ca săptămâna viitoare să fie una bună.