70 Poate că este timpul să renunți la citate pentru a te ajuta să dai drumul și să mergi mai departe

Maybe It’s Time to Give Up Quotes to Help You Let Go and Move On

Deseori vrei să te agăți chiar și atunci când vremurile sunt grele. Continuați să mergeți înainte. Continuați să vă îndreptați spre obiectivele și visele.

Dar uneori pot exista unul sau mai multe motive sănătoase și inteligente pentru a renunța. A trece peste. Să o iau de la capăt și să începi din nou în altă parte.

Așa că în postarea de astăzi aș dori să împărtășesc cele mai puternice, poate că este timpul să renunț la ghilimele.

Pentru a vă ajuta și pentru a vă motiva să faceți o schimbare pozitivă dacă în profunzime gândiți și simțiți că trebuie.

Și dacă doriți și mai multe sfaturi utile și atemporale, consultați această postare cu citate strânse și aceasta plină de citate motivante.

Inspirator Poate că este timpul să renunți la citate

„Există un truc la „ieșirea grațioasă”. Începe cu viziunea de a recunoaște când un loc de muncă, o etapă de viață sau o relație s-a terminat – și să-l lași. Înseamnă să părăsim ceea ce s-a terminat fără a-i nega validitatea sau importanța trecută pentru viața noastră. Implica un sentiment de viitor, convingerea că fiecare linie de ieșire este o intrare, că ne mișcăm mai degrabă în sus decât în ​​ieșire.”
Ellen Goodman

„Un bărbat este ca un roman: până la ultima pagină, nu știi cum se va termina. Altfel, nu ar merita citit.”
Evgheni Zamiatin

„Eșecul este doar ocazia de a începe din nou; de data aceasta mai inteligent.”
Henry Ford

„Dacă cauți un final fericit și parcă nu găsești unul, poate că este timpul să începi să cauți un nou început.”
Ritu Ghatourey

„Doar pentru că cineva se împiedică și își pierde calea, nu înseamnă că este pierdut pentru totdeauna.”
Profesorul X (din X-Men)

„Un om foarte înțelept mi-a spus odată că nu poți privi înapoi – trebuie doar să lași trecutul în urmă și să găsești ceva mai bun în viitor.”
Jodi Picoult

„Uneori o ușă apare în fața ta; Continui să încerci să-l deschizi și să intri! Totuși, dacă renunți la ușă, drumul dinaintea ta se deschide brusc!”
Mehmet Murat ildan

„Frumusețea principală a timpului este că nu poți să-l pierzi în avans. Anul următor, a doua zi, următoarea oră sunt gata pentru tine, la fel de perfecte, la fel de nealterate, de parcă nu ai fi irosit sau aplicat greșit nici un moment în toată viața ta. Puteți întoarce o frunză nouă la fiecare oră dacă doriți.”
Arnold Bennett

„Dacă nu te îndepărtezi niciodată de ceea ce se simte în siguranță, atunci te vei simți confortabil. Dar, în același timp, nu vei merge mai departe către lucrurile mai mari și mai bune pe care le-ai putea avea în mod sincer și realist.”
Necunoscut

„Lăsarea ne ajută să trăim într-o stare de spirit mai liniștită și ne ajută să ne restabilim echilibrul. Le permite celorlalți să fie responsabili pentru ei înșiși și pentru noi să ne luăm mâinile de pe situații care nu ne aparțin. Acest lucru ne eliberează de stresul inutil.”
Melody Beattie

„Chiar dacă circumstanțele vieții noastre durează un timp pentru a reflecta deciziile noastre interioare, odată ce deciziile sunt luate, totul în viața noastră se va mișca în direcția alinierii cu asta.”
Donna Goddard

„Când o uşă se închide, alta se deschide; dar adesea ne uităm atât de mult și atât de regretați la ușa închisă, încât nu o vedem pe cea care s-a deschis pentru noi.”
Alexander Graham Bell

„Cei mai buni ani din viața ta sunt cei în care decideți că problemele voastre sunt ale tale. Nu le dai vina pe mama ta, pe ecologie sau pe președinte. Îți dai seama că îți controlezi propriul destin.”
Albert Ellis

„Fiecare femeie care și-a dat seama în cele din urmă de valoarea ei, și-a luat valizele de mândrie și s-a îmbarcat într-un zbor către libertate, care a aterizat în valea schimbării.”
Shannon L. Arin

„Veți constata că este necesar să lăsați lucrurile să plece; pur și simplu pentru că sunt grele. Așa că dă-i drumul, dă-i drumul. Nu-mi leg greutăți de glezne.”
C. Joybell C.

„Bărbații și femeile de succes continuă să se miște. Ei fac greșeli, dar nu renunță.”
Conrad Hilton

„Uneori vrabia se simțea obosită, alteori chiar avea chef să renunțe, dar atunci vorbea cel mai fericit.”
Michael James Payne

„Puteți petrece minute, ore, zile, săptămâni sau chiar luni supraanalizand o situație; încercând să adun piesele cap la cap, justificând ceea ce s-ar fi putut sau s-ar fi întâmplat… sau poți pur și simplu să lași piesele pe podea și să mergi mai departe.”
Tupac Shakur

„Singurul lucru pe care un om îl poate face cu adevărat este să continue să avanseze. Fă acel mare salt înainte fără ezitare, fără să privești o dată înapoi. Pur și simplu uitați trecutul și mergeți spre viitor.”
Alyson Noel

„Puteți avea un nou început în orice moment pe care îl alegeți, pentru că acest lucru pe care îl numim „eșec” nu este căderea, ci rămânerea jos.”
Mary Pickford

Util Poate că este timpul să renunți la citate

„Renunțarea este întotdeauna o opțiune, dar nu întotdeauna un eșec.”
Cameron Conaway

„Munca grea învinge talentul când talentul nu muncește din greu.”
Tim Notke

„Cea mai mare slăbiciune a noastră constă în a renunța. Cel mai sigur mod de a reuși este întotdeauna să încerci încă o dată.”
Thomas Edison

„O relație proastă te-ar putea face să nu te mai îndrăgostești niciodată. Deci, dacă ești într-o relație nesănătoasă, atunci poate că este timpul să renunți.”
Necunoscut

„Când cineva iubit își ia rămas bun, poți să te uiți lung și atent la ușa pe care a închis-o și să uiți să vezi toate ușile pe care Dumnezeu le-a deschis în fața ta.”
Shannon Alder

„Primul pas spre a ajunge undeva este să decizi că nu vei rămâne acolo unde ești.”
JP Morgan

„Nu renunța niciodată. Nu ceda niciodată. Nu înceta niciodată să încerci. Nu vă vindeți niciodată. Și dacă te trezești că cedezi la una dintre cele de mai sus pentru o scurtă clipă, ridică-te, periază-te, șoptește o rugăciune și începe de unde ai rămas. Dar niciodată, niciodată, niciodată să renunțe.”
Richelle E. Goodrich

„A da drumul nu înseamnă că nu-ți mai pasă de cineva. Este doar să-ți dai seama că singura persoană pe care o ai cu adevărat control ești tu însuți.”
Deborah Reber

„Uneori este mai bine să închei ceva și să încerci să începi ceva nou decât să te închizi în speranța imposibilului.”
Karen Salmansohn

„Nu renunta. Nu renunțați niciodată să încercați să construiți lumea pe care o puteți vedea, chiar dacă alții nu o pot vedea. Ascultă-ți doar toba și toba ta. Este cel care scoate cel mai dulce sunet.”
Simon Sinek

„Dacă trebuie să te întrebi în mod constant unde stai cu cineva, poate că este timpul să te oprești în picioare și să începi să mergi.”
Necunoscut

„Unii dintre noi cred că ținerea ne face puternici, dar uneori este eliberarea.”
Hermann Hesse

„Nimic nu este predestinat. Obstacolele trecutului tău pot deveni porțile care duc la noi începuturi.”
Ralph Blum

„Este întotdeauna important să știi când ceva a ajuns la final. Închiderea cercurilor, închiderea ușilor, terminarea capitolelor, nu contează cum îi numim; ceea ce contează este să lași în trecut acele momente din viață care s-au terminat.”
Paulo Coelho

„Dacă nu ești dispus să riști obișnuitul, va trebui să te mulțumești cu obișnuitul.”
Jim Rohn

„Nu te opri asupra a ceea ce a mers prost. În schimb, concentrează-te pe ce să faci în continuare. Cheltuiți-vă energia înaintând împreună spre un răspuns.”
Denis Waitley

Relativ Poate că este timpul să renunți la citate

„Crezi că poți schimba un tip, că el va fi diferit cu tine, că în sfârșit vei fi cel care îl va îmblânzi… și înainte să-ți dai seama, ești singur în lenjerie intimă la ora nouă pe zi. Sâmbătă seara, plângând la melodiile lui Adele, mâncând înghețată direct din galon și întrebându-te ce naiba e cu tine că te-ai îndrăgostit de un astfel de copil bărbat nenorocit după ce te-a avertizat în mod explicit să nu faci asta.”
Julie Johnson

„Este confuz când nu poți determina dacă semnele sunt ca să renunți sau doar un test pentru a vedea cât de mult poți rezista.”
Necunoscut

„Întotdeauna am avut ideea că nu ar trebui să renunți niciodată la un mijloc fericit în speranța unui sfârșit fericit pentru că nu există un sfârșit fericit. Stii ce spun? Sunt atât de multe de pierdut.”
John Green

„Cred în lupta pentru o relație, dar când te lupți singur, nu mai este o relație…”
Necunoscut

„Lumea este un loc al naibii de rău, prada puternică asupra celor slabi, bogatul asupra săracilor; Am renuntat la speranta ca exista un Dumnezeu care ne va salva pe toti. Cum ar trebui să cred că există un rai și un iad când tot ce văd acum este iadul.”
Aaron B. Powell

„Din punct de vedere psihologic, cel mai rău sentiment este să nu știi dacă să aștepți sau să renunți.”
Nitya Prakash

„Uneori singura soluție este să renunți și să treci la ceva nou și mai sănătos. Asta nu se va întâmpla automat însă. Trebuie să iei decizia și să mergi înainte, chiar dacă unele îndoieli pot persista și încearcă să te mențină în locul tău actual.”
Necunoscut

„Îmi dau seama că este ceva incredibil de sincer la copaci iarna, cum sunt experți în a lăsa lucrurile să plece.”
Jeffrey McDaniel

„Stă la uşă. Gata să-l deschidă. Pentru că lupta pentru o relație sănătoasă este un lucru. Dar toți demonii lui sunt prea mult. Lupta înseamnă a se rupe în bucăți în zilele noastre. Și a devenit o relație abuzivă. Așa că este timpul să trecem mai departe.”
Necunoscut

„Voiam doar să-ți spun că înțeleg dacă mergi. E în regulă dacă trebuie să ne părăsești. Este în regulă dacă vrei să nu te mai lupți.”
Gayle Forman

„De data aceasta, pentru prima dată, am văzut posibilitățile de a renunța. Am găsit chiar speranță în asta.”
Jay Asher

„Oamenilor le este greu să renunțe la suferința lor. Din frica de necunoscut, ei preferă suferința familiară.”
Thich Nhat Hanh

„Am plecat pentru că erai prea ocupat să-mi găsești defecte, în timp ce eu eram ocupat să trec cu vederea pe ale tale.”
Necunoscut

„Se întâmplă tuturor pe măsură ce cresc. Afli cine ești și ce vrei și apoi îți dai seama că oamenii pe care îi cunoști dintotdeauna nu văd lucrurile așa cum le vezi tu. Așa că păstrezi amintirile minunate, dar treci mai departe.”
Nicholas Sparks

Scurtă Poate că este timpul să renunți la citate

„Nu există un sfârșit real. Este doar locul în care oprești povestea.”
Frank Herbert

„Poate că este timpul să renunți când relația îți aduce mai multă durere decât bucurie.”
Necunoscut

„Nu subestima niciodată puterea pe care o ai de a-ți duce viața într-o nouă direcție.”
Germania Kent

„A îndrăzni înseamnă a-ți pierde liniștea pe moment. A nu îndrăzni înseamnă a te pierde pe tine însuți.”
Soren Kierkegaard

„Toată arta de a trăi constă într-o amestecare fină de a da drumul și de a rezista.”
Havelock Ellis

„Sărbătorește sfârșiturile – pentru că ele preced noile începuturi.”
Jonathan Lockwood Huie

„Încetează să cauți fericirea în același loc în care ai pierdut-o.”
Necunoscut

„Nu ar trebui să renunți niciodată la sinele tău interior.”
Clint Eastwood

„Dacă nu ai o pasiune, vei renunța.”
Steve Jobs

„Iertarea spune că ți se oferă o altă șansă de a face un nou început.”
Desmond Tutu

„Ți se permite să renunți la toți cei care nu te mai eliberează.”
Dhiman

„Începe de unde ești. Folosește ceea ce ai. Fă ce poți.”
Arthur Ashe

„Există un moment pentru plecare, chiar și atunci când nu există un loc sigur în care să mergi.”
Tennessee Williams

„Când trăiești în amintirile din trecut ale unei relații sau ale unui loc de muncă mai mult decât în ​​prezent, poate că este timpul să renunți și să mergi mai departe.”
Necunoscut

„Oricât de greu ar fi trecutul, poți oricând să începi din nou.”
Buddha

„Nu vă temeți de eșec, ci mai degrabă teamă de a nu încerca.”
Roy T. Bennett

„Veți evolua dincolo de anumiți oameni. Lasă-te.”
Mandy Hale

„Trecutul tău nu este egal cu viitorul tău.”
Anthony Robbins

„Personajul constă în ceea ce faci la a treia și a patra încercare.”
James A. Micheler

Dacă ți-au plăcut, poate că este timpul să renunți la citate, apoi distribuie-le unui prieten sau unui membru al familiei care ar putea avea nevoie de ele pe rețelele sociale sau prin e-mail.

Vrei și mai multe idei inspiraționale? Consultați această postare cu binecuvântări reconfortante și pozitive de miercuri, plus aceasta cu binecuvântări de duminică.