73 Fii mândru de tine Citate pentru o perspectivă iubitoare de sine

73 Be Proud of Yourself Quotes

Nu este întotdeauna ușor să fii mândru de tine.

Pentru mulți dintre noi, a te bate din cauza eșecurilor mai mari sau a micilor greșeli devine un obicei care se simte mai familiar și care lasă puțin loc pentru a fi amabil cu tine însuți.

Cu siguranță, acesta a fost cazul pentru mine în trecut, dar prin îmbunătățirea propriei stime de sine și văzându-mă și ceea ce am făcut într-o lumină mai bună de sine, am schimbat acest lucru.

Sper că această postare cu 73 dintre cele mai puternice citate fii mândru de tine te poate ajuta să faci același lucru.

Și dacă doriți și mai multă inspirație iubitoare de sine, asigurați-vă că consultați această postare cu citate despre a vă cunoaște valoarea și, de asemenea, aceasta cu o mulțime de citate sunt suficiente.

Citate inspiraționale Fii mândru de tine însuți

„Succesul este un proces pentru noi toți și, atâta timp cât faci progrese consecvente către obiectivele tale – depunând sincer efortul tău cel mai des de cele mai multe ori – atunci ai deja succes și meriți să te simți mândru de tine.”
Hal Elrod

„Dacă vrei să te simți mândru de tine, atunci fă bine. Luați măsuri care vă vor face mândri. Și dacă chiar vrei să te simți mândru, atunci fă ceva pentru a ajuta pe altcineva.”
Oseola McCarty

„Dacă poți să te uiți în ochii mamei tale și ea este mândră de tine, atunci ești un campion.”
George Foreman

„Acel perete este mintea ta care îți joacă feste. Trebuie doar să spui: „Încă un pas, pot face asta. Am mai mult în mine. Vei fi atât de mândru de tine odată ce te vei împinge peste pragul tău.”
Kerri Walsh

„Cel mai bun campion și majorete al tău ești tu. Fii mereu mândru de realizările tale, mari sau mici.”
Ayanna Howard

„Fii mândru de cicatricile tale. Au totul de-a face cu puterea ta și cu ceea ce ai îndurat. Sunt o hartă a comorii pentru sinele profund.”
Clarissa Pinkola

„Autenticitatea este totul! Trebuie să te trezești în fiecare zi și să te uiți în oglindă și vrei să fii mândru de persoana care se uită înapoi la tine. Și poți face asta doar dacă ești sincer cu tine însuți și ești o persoană cu caracter înalt. Ai ocazia în fiecare zi să scrii acea poveste a vieții tale.”
Aaron Rodgers

„S-ar putea să nu o spună niciodată, dar părinții tăi sunt cu adevărat mândri de tine când îți urmezi inima și îți urmărești visele.”
Robert Cheeke

„În fiecare zi ai un nou capitol de scris despre călătoria ta în viață. Pe măsură ce scrii acel capitol, fă-o atât de bine încât atunci când alții îl citesc; ai fi încă mândru de tine.”
Gugu Mona

„Ești foarte puternic, cu condiția să știi cât de puternic ești.”
Yogi Bhajan

„Nu te ascunde. Ridică-te, ține capul sus și arată-le ce ai!”
Joe Mari Fadrigalan

„Când te simți nesigur sau parcă nu ești pe măsură, reamintește-ți cât de departe ai ajuns. Și în acel moment, îți vei da seama că ai urcat munți și poți depăși orice.”
Bretania Burgunder

„Sper că trăiești o viață de care ești mândru. Dacă descoperi că nu ești, sper că ai puterea să o iei de la capăt.”
F. Scott Fitzgerald

Înălțător Fii mândru de tine Citate

„Nu trebuie să fii celebru. Trebuie doar să-ți faci mama și tatăl mândri de tine.”
Meryl Streep

„Nu prea mulți oameni ar putea merge o milă în pantofii tăi. Numai tu știi luptele, provocările și obstacolele tale; așa că fii mândru de cât de departe ai ajuns.”
Edmond Mbiaka

„Nu toată lumea poate să mă placă sau să mă iubească, așa că mă concentrez pe propriul sentiment de mândrie pentru a construi o stabilitate interioară consecventă și stima de sine.”
Necunoscut

„Trebuie să te uiți în interiorul tău și să-ți găsești propria forță interioară și să spui: „Sunt mândru de ceea ce sunt și cine sunt și voi fi doar eu însumi.”
Mariah Carey

„Sunt foarte mândru de felul în care am fost crescut. Sunt foarte mândru de felul în care m-au crescut părinții mei.”
Nikki Hasley

„Ține minte: meriți să te simți mândru de tine. Și chiar dacă te-ai împiedicat sau ai făcut greșeli recent, ai realizat și fapte mai mici și mai mari în ultimii câțiva ani, de care să te simți mândru.”
Necunoscut

„Adevărul este că părinții mei m-au iubit și am vrut să fiu demn de dragostea lor. Am vrut să-i fac mândri.”
Michael Bergin

„Vreau ca oamenii să se îndrăgostească de ei înșiși și să fie cu adevărat mândri și plini de bucurie pentru spațiul pe care îl ocupă. Dacă altcineva apreciază spațiul pe care îl ocupați, atunci aceasta este cireașa de pe tort.”
Jonathan Van Ness

„Dacă vrei să fii mândru de tine, atunci fă lucruri de care te poți mândri.”
Karen Horney

„Sper că ești mândru de tine pentru momentele în care ai spus „da”, când tot ceea ce a însemnat a fost muncă suplimentară pentru tine și a fost aparent util doar pentru altcineva.”
Fred Rogers

„Dacă practici o artă, fii mândru de ea și fă-o mândru de tine. Îți poate frânge inima, dar îți va umple inima înainte de a o rupe; te va face o persoană cu dreptul tău.”
Maxwell Anderson

„Trebuie să ne împrietenim cu noi înșine. Suntem blocați cu noi înșine toată ziua, așa că haideți să fim o companie mai bună, mai blândă, mai amuzantă. Să ne luăm de mână și să spunem: „Acolo, acolo, soră. Faci o treabă bună. Sunt mândru de cum te descurci cu toată această nebunie aici jos. Nu renunţa. Continuă, războinică.”
Glennon Doyle Melton

„De ce ar trebui să-mi pese ce cred alții despre mine? Eu sunt cine sunt. Și cine vreau să fiu.”
Avril Lavigne

„Nu a existat niciodată o zi în care să nu fi fost mândru de tine”, i-am spus fiului meu. „Deși în unele zile sunt mai tare despre alte lucruri, așa că este ușor să ratez asta.”
Brian Andreas

S-ar putea să-ți placă și aceste citate ține-ți capul sus.

Motivant Fii mândru de tine Citate

„Mi se pare destul de elementar. Dacă mănânci pentru a te simți mândru de tine, trebuie să faci lucruri de care poți fi mândru. Sentimentele urmează acțiunile.”
Oseola McCarty

„Când reușești, fii mândru de tine și știi că nu toată lumea poate experimenta fiorul succesului în mod constant.”
Robert Cheeke

„Aș îndemna tinerii să aplice un sport în timp ce vă urmăresc studiile, deoarece vă va menține în formă și vă puteți face țara mândră în domeniul sportului.”
Dutee Chand

„Sunt extrem de mândru de povestea mea de zdrențe la bogății. Este distractiv să fii un neadaptat sau un nepotrivit dacă îți recunoști darurile și te împrietenești cu obstacolele tale.”
Kangana Ranaut

„Să te simți mândru de tine te va motiva să mergi mai departe și să mergi mai departe spre visele tale cu un impuls în pas. Chiar dacă ai critici și critici în jurul tău. Așa că fă-ți timp în fiecare zi pentru a reflecta asupra lucrurilor pe care le-ai făcut și cât de departe ai ajuns.”
Necunoscut

„Nu sunt mândru de fiecare lucru pe care l-am făcut vreodată. Dar sunt mândru de lucrurile pe care nu le mai fac.”
Nitya Prakash

„Fii mândru de ceea ce faci pentru că lumea este suficientă pentru a te face să te simți vinovat pentru lucruri pe care nu le-ai făcut!”
Somya Kedia

„A avea un copil pe drum îți schimbă perspectiva. Vrei să faci lucruri care să-i facă mândri de tine.”
Holly Madison

„Îmi place să văd un bărbat mândru de locul în care trăiește. Îmi place să văd un om trăind, astfel încât locul lui să fie mândru de el.”
Abraham Lincoln

„A fi tu însuți într-o lume care încearcă constant să te facă altceva este cea mai mare realizare.”
Ralph Waldo Emerson

„Fii mândru de tine. Fii mândru că inima și intențiile tale sunt bune. Fii mândru de faptul că încerci.”
Richelle E. Goodrich

„Modul de a fi fericit este să te placi pe tine însuți, iar modul de a te plăcea de tine este să faci doar lucruri care te fac mândru.”
Mark S. Lewis

De asemenea, s-ar putea să găsiți că aceste citate despre care sunteți demne sunt utile și motivante.

Citate Wise Fii mândru de tine însuți

„O persoană poate fi mândră fără a fi zadarnic. Mândria se leagă mai mult de părerea noastră despre noi înșine, vanitatea de ceea ce am vrea să creadă alții despre noi.”
Jane Austen

„Dacă totul a fost în favoarea ta, atunci nu ai de ce să fii mândru. Dar dacă simți că ai dificultăți speciale, atunci trebuie să fii într-adevăr mândru de realizările tale.”
Eleanor Roosevelt

„Cred că toată viața ta se vede în fața ta și ar trebui să fii mândru de asta.”
Lauren Bacall

„Într-o zi te vei uita înapoi la zilele tale de luptă și te vei simți mândru de ceea ce ai realizat.”
Avijeet Das

„A trăi o viață scurtă ca o persoană mândră este mai util decât a trăi un secol întreg ca un cameleon.”
Eraldo Banovac

„Nu folosi haine scumpe ca ecran pentru îndoielile tale personale. Fii mândru de tine.”
Karl Lagerfeld

„Oamenii care doresc cea mai mare aprobare primesc cel mai puțin, iar cei care au nevoie de aprobare cel mai puțin primesc cel mai mult.”
Wayne Dyer

„Chiar și momentele proaste, cele dure, și eu sunt mândru de ele. Acele momente te fac mai bun, mai inteligent și te fac să crești.”
Manu Ginobili

„A fost nevoie de mulți ani de a vărsă toată mizeria pe care am fost învățată despre mine și am crezut pe jumătate înainte să pot merge pe pământ ca și cum aș avea dreptul să fiu aici.”
James Baldwin

„Pentru că cineva crede în sine, nu încearcă să-i convingă pe alții. Pentru că cineva este mulțumit de sine, nu are nevoie de aprobarea celorlalți. Pentru că cineva se acceptă pe sine, întreaga lume îl acceptă pe el sau pe ea.”
Lao Tzu

„Nu uita niciodată că odată, într-un moment nepăzit, te-ai recunoscut ca prieten.”
Elizabeth Gilbert

„Este nevoie de putere să fii mândru de tine și să te accepți atunci când știi că ai ceva ieșit din comun la tine.”
Abigail Tarttelin

„Unele dintre lucrurile de care sunt cel mai mândru, nu pentru că cred că este cea mai bună lucrare a mea; din cauza a ceva ce m-a învățat.”
Troy Baker

„Unul dintre cele mai mari regrete din viață este să fii ceea ce alții și-ar dori să fii, mai degrabă decât să fii tu însuți.”
Shannon L. Arin

„Până nu te prețuiești, nu-ți vei prețui timpul. Până nu-ți prețuiești timpul, nu vei face nimic cu el.”
M. Scott Peck

„Prefer să încerc să fac ceva grozav și să eșuez decât să încerc să nu fac nimic și să reușesc.”
Robert H. Schuller

Citate scurte Fii mândru de tine însuți

„Fă-ți familia mândră și nu-i uita pe cei care te-au ajutat să ajungi acolo.”
Saziso Lucas

„Sunt atât de mândru de tine încât mă face mândru de mine. Sper că știi asta.”
John Green

„Motivația mea masivă în viață este să fac părinții mândri.”
Benedict Cumberbatch

„Vor fi întotdeauna niște oameni extraordinari în viața noastră cu care suntem mândri că trăim în aceeași epocă.”
Mehmet Murat Ildan

„Fă-ți părinții mândri, pe dușmanii tăi geloși și pe tine însuți fericit.”
Abel Tesfaye

„Fii mândru de cicatricile tale. Îți amintesc că ai dorința de a trăi.”
Paulo Coelho

„Dacă un bărbat este mândru de tine în public, el va fi întotdeauna mândru de tine.”
MF Moonzajer

„Nu e nimic rău în a fi mândru de cine ești. Este un lucru minunat.”
Matthew Moy

„Nu regret niciodată ceea ce fac. Sunt foarte mândru de fiecare lucrare pe care am făcut-o.”
Kunal Khemu

„Uneori, cea mai grea parte a călătoriei este să crezi că ești demn de călătorie.”
Glenn Beck

„Munceste mereu din greu, fii sincer și fii mândru de cine ești.”
Patricia Velasquez

„Sunt mândru de cine sunt și nimeni nu va fura asta.”
Hope Solo

„Prea mulți oameni supraevaluează ceea ce nu sunt și subevaluează ceea ce sunt.”
Malcolm S. Forbes

„Fii mândru de lupta ta curajoasă de zi cu zi. Nu este rușine să ai nevoie de sprijin.”
Jared Padalecki

„Argumentează-ți limitările și, desigur, sunt ale tale.”
Richard Bach

„Un bărbat nu poate fi confortabil fără aprobarea lui.”
Mark Twain

„Cred că sunt cel mai mândru că îmi fac părinții mândri.”
Eric Dickson

„Sunt mândru de tine pentru momentele în care ai ajuns pe locul al doilea, al treilea sau… ai făcut cel mai bun lucru pe care l-ai făcut vreodată.”
Fred Rogers

Dacă ți-au plăcut aceste citate, fii mândru de tine, distribuie-le unui prieten sau unui membru al familiei care ar putea avea nevoie de ele chiar acum pe rețelele sociale sau prin e-mail.

Vrei și mai multe citate motivaționale? Consultați această postare cu citate inspiratoare despre concentrarea asupra dvs. și aceasta plină cu I merit citate mai bune. În plus, acesta cu multe citate poți face.