74 Binecuvântări de marți pentru o zi înălțătoare și minunată

Tuesday Blessings for a Uplifting and Wonderful Day

Marți este aici. O zi intermediara.

Poate ești obosit sau plictisit astăzi. Sau poate concentrat și gata să-ți înceapă ziua.

Cred că vei găsi ceva util printre aceste binecuvântări și citate puternice de marți, indiferent în ce spațiu te afli în acest moment.

Ceva care să vă ofere noua energie, motivație, pozitivitate sau poate o perspectivă pentru a vă întoarce ziua.

Și dacă doriți și mai multă inspirație pentru restul săptămânii, consultați această postare cu binecuvântări de miercuri și, de asemenea, pe aceasta cu binecuvântări de joi.

Binecuvântări înălțătoare de marți

„Binecuvântări de marți dimineața pentru tine, prietene! Sa ai o zi minunata.”

„Pentru ca aceasta să fie o zi de marți minunată, gândește-te la ce poți face pentru a face din aceasta o zi de marți plăcută pentru cineva din viața ta.”

„O atitudine de recunoștință este o modalitate ușoară de a face din aceasta o zi de marți fabuloasă.”

„Tu ești lumina vieții mele, binecuvântările mele de marți și binecuvântările pentru fiecare zi a săptămânii.”

„Bună dimineața, binecuvântări de marți tuturor oamenilor pe care îi iubesc și mai ales ție.”

„Dimineața de marți poate fi una grea. Vă recomand câteva conversații optimiste și motivante la micul dejun sau să obțineți acele lucruri dintr-un podcast în drum spre serviciu pentru a vă energiza.”

„O dimineață bună, prieteni! Vă doresc tuturor o zi reușită și plină de iubire, plină de harul lui Dumnezeu și de binecuvântări din belșug.”
Dave Ellis

„O zi de marti fericita! Suntem responsabili pentru pacea și ordinea în viața noastră! Când lumea ta este în mod constant plină de haos, atunci este timpul să te uiți la tine!”
Tracey Edmonds

„Bună dimineața în această binecuvântată marți! Promisiunea pe care mi-o fac astăzi este să nu mă stresez din cauza lucrurilor mărunte.”

„Puteți influența destul de mult propria voastră lume din jurul vostru. Zâmbind, fiind amabil și de ajutor atunci când poți. Folosește aceste abilități astăzi pentru a face din aceasta o zi de marți fericită atât pentru oamenii din jurul tău, cât și pentru tine.”

„O marți frumoasă să aveți! Mantra ta este: „Tot ce am este tot ce am nevoie și tot ce am nevoie este tot ce am în acest moment.”
Bryan Katie

„Cheia pentru ca aceasta să fie o zi de marți dulce este o mulțime de îmbrățișări, dragostea față de oamenii apropiați și bunătatea față de cei pe care nu îi cunoști.”

„Marți dimineața este un moment pentru a reflecta la ce să includeți în întâlnirile echipei tale; este timpul să rostești cuvinte de pasiune care vorbesc despre noile drumuri uimitoare care urmează, unde fiecare persoană este responsabilă pentru propriile acțiuni și comportamente; unde fiecare zi reprezintă un nou început pentru a fi o influență pozitivă; și, unde sinele este exprimat ca altruism cu fiecare persoană pe care o întâlniți.”
Byron Pulsifer

„Marți dimineața, începe ziua cu bunătate față de tine. Vorbește cu tine însuți cu dragoste și închide-ți rapid criticul interior. Apoi extindeți această bunătate familiei, prietenilor și colegilor dvs. de muncă. Aceasta va fi o binecuvântare de marți pentru voi toți și va ajuta la crearea unei zile de marți fericite.”

Binecuvântări motivante de marți

„Pentru o zi de marți binecuvântată, îndreptați-vă spre obiectivele dvs. și faceți pași mici de acțiune. Acest lucru vă va energiza și vă va alimenta motivația.”

„Unii oameni urmăresc lucrurile care se întâmplă. Alții fac ca lucrurile să se întâmple.”

„Bună dimineața dragă. Sper că veți avea o zi de marți grozavă, cu multă distracție și emoție.”

„O zi de marti fericita! Decide ce vrei. Credeți că o puteți avea. Credeți că meriți și credeți că este posibil pentru voi.”
Jack Canfield

„Binecuvântări de marți dimineața tuturor, indiferent cine sau unde vă aflați în lume.”

„Fă ca lucrurile să se întâmple în această marți fantastică și lasă lumea să se întrebe cum ai făcut toate astea.”

„Bună dimineața, marți! Astăzi, dă totul și lasă Duhul Sfânt și binecuvântările lui Dumnezeu să te ghideze în această zi minunată.”
Glen Bissom

„Ieri a fost o zi de luni slabă, astăzi va fi totuși o zi de marți plină de bucurie, dacă am ceva de spus despre asta.”

„Trei fapte pozitive sunt evidente marți: mâine îmi permite încă o zi să-mi demonstrez demnitatea în fața angajatorului meu; este încă o zi pentru a-i influența pe cei din jurul meu cu încurajare să se ocupe de propriile încercări; și, este ziua mea să sărbătoresc fiecare mică victorie de ieri.”
Byron Pulsifer

„Doar fă-o pas cu pas și concentrează-te doar pe pasul în care te afli până când este gata. Acesta este modul de a construi o zi de marți fericită și, într-o perspectivă de timp mai lungă, vă modelați propriul destin.”

„Doar pentru că ai mers pe un drum greșit astăzi și ai avut un eșec nu înseamnă că trebuie să-ți petreci restul zilei într-un funk al negativității. Învață din ceea ce s-a întâmplat. Și apoi începe din nou să transforme această zi într-o zi de marți minunată.”

„Buna dimineata! Să știi că ești binecuvântarea mea de marți a iubirii și să știi că cred în tine și în visele tale. Așa că mergeți mai departe astăzi pentru a le face un pic mai reale și pentru a face din aceasta o zi de marți împlinită și fericită pentru dvs..”

„De mine depinde să fac din aceasta o marți glorioasă sau nu. Decid cu gândurile mele și cu acțiunile pe care le fac ce fel de zi va fi aceasta.”

„Țineți-vă de lucrurile pozitive care vă ridică spiritul și fiți alături de oameni pozitivi. O zi de marti fericita.”
Tracey Edmonds

Binecuvântări perspicace de marți

„Pentru o zi de marți fără stres, începeți-vă dimineața încet și faceți niște exerciții devreme în cursul zilei.”

„Pentru ca aceasta să fie nu numai o zi de marți fantastică, ci și o zi de marți fructuoasă, gândiți-vă la ce valoare puteți adăuga lumii înainte de a vă gândi la ceea ce doriți de la lume.”

„Lăsați ziua de marți să aducă pace în viața voastră, mergând încet în timpul zilei, concentrându-vă pe respirația voastră atunci când sunteți stresat și făcând doar un lucru la un moment dat.”

„Nu trebuie întotdeauna să mergi înainte. Reflectarea și revizuirea a ceea ce ați făcut până acum vă poate ajuta să luați măsuri și mai eficiente în restul acestei săptămâni. Așa că nu vă fie teamă să faceți această marți gânditoare (sau cel puțin după-amiaza).

„Fii schimbarea pe care vrei să o vezi. Pentru ca aceasta să fie o zi de marți fericită, răspândiți vibrațiile pozitive și bucuria în lumea voastră.”

„De ce să aștepți până în prima zi de marți după Ziua Recunoștinței pentru a da? Doar dă puțin în fiecare zi și ajută pe cineva pe parcurs.”
Charmaine J. Forde

„Prietenii tăi sunt binecuvântări și sprijin de marți atunci când ai o zi grea. Așa că nu uitați de ei atunci când au o perioadă dificilă.”

„Știu că muncești din greu pentru a ajunge unde vrei. Deci stai. Continua sa te misti. Și să știi că succesul s-ar putea să nu vină întotdeauna la fel de repede pe cât ți-ai dori, dar va veni dacă te ții de drumul tău.”

„Ne concentrăm atât de mult pe aniversări și zile de naștere, încât uiți că ziua de marți grea contează cu adevărat. Uneori are nevoie doar de niște flori sau chiar de acea ureche. Lucrurile mici sunt cele care contează. Sunt zilele obișnuite ale anului în care trebuie să-ți păstrezi atenția asupra ei.”
BJ The Chicago Kid

Binecuvântări inspiratoare de marți

„Îți doresc o zi de marți binecuvântată și cred în tine, draga mea!”

„Dumnezeu atotputernic să vă binecuvânteze și Dumnezeu să vă dea o zi de marți minunată și minunată.”
Anna Tean

„Să aveți o zi minunată și trăiți viața de astăzi pe deplin și complet așa cum doriți.”

„Fericirea începe în recunoștință și în a fi o binecuvântare de marți pentru oamenii apropiați.”

„Faceți din fiecare zi o zi fantastică și minunată prin energia și dragostea pe care le aduceți în viața mea.”

„Marți radiază speranță. Umple-ți lumea cu soare cald și dragoste. Și lasă-L pe Dumnezeu să te umple cu binecuvântări în această marți bună.”
Câmpurile de bucurie

„Toate încercările prin care ai trecut în ultima vreme te pot ajuta să devii o persoană mai bună și mai rezistentă dacă înveți ce poți din acele eșecuri.”

„Ieri a fost o zi de luni fericită. Să continuăm petrecerea și să facem tot posibilul pentru a face din aceasta o zi de marți fericită în această viață binecuvântată a noastră.”

„A face o greșeală nu înseamnă că cerul va cădea. Este o parte naturală și normală a trăirii în afara zonei tale de confort uneori. Învață doar ce poți din asta și apoi mergi mai departe.”

„Marți fericită dimineața binecuvântări pentru tine. Începeți-vă ziua cu dragoste și încheiați-o cu recunoștință pentru o dimineață bună și să vă numărați binecuvântările de marți.”

„Lasă lumina ta să strălucească până astăzi. Fii fără scuze. Și dacă oamenii se întreabă sau se întreabă, atunci lăsați-i să facă asta. Tu faci tu.”

„Fă din aceasta o zi de marți grozavă și o zi minunată pentru oamenii din jurul tău, aducând o atitudine pozitivă, o mână de ajutor sau o ureche care ascultă.”

Binecuvântări pozitive de marți

„Marți este o zi bună, ai supraviețuit luni. Și mâine este miercuri, la jumătatea săptămânii de lucru!”
Kate Summers

„Un mic dejun sănătos și simplu. O conversație plină de dragoste la un ceai. Un pic de aer curat. Acestea sunt binecuvântările de marți dimineața de care am cea mai mare nevoie.”

„Una dintre acele binecuvântări de marți dimineața de care mulți le uită este că, pe măsură ce te trezești astăzi, ai o nouă zi, o nouă tablă goală de creat până te duci la culcare.”

„În această zi binecuvântată simțiți dragostea lui Dumnezeu. Bucurați-vă de minunea izbitoare a naturii din jurul vostru. Dragostea oamenilor din viața ta. Și cum toți împreună fac din aceasta o zi de marți frumoasă.”
Eloise Dunn

„Ești vedeta mea, minunea mea și dacă aș putea, te-aș îmbrățișa într-o iubire plină de îmbrățișare toată ziua.”

„Marți dimineață fericită, fie ca tot ceea ce ai întreprins astăzi să devină un succes.”

„Simțiți dragostea lui Hristos, bucurați-vă de suflarea lui Dumnezeu și cunoașteți dragostea oamenilor din jurul vostru așa cum se manifestă în această zi.”
Billy Gosworth

„Una dintre cele mai simple binecuvântări de marți pentru mine este să îmi fac ceva timp pentru mine și pentru îngrijire personală, cum ar fi meditația sau o baie cu spumă.”

„Fie ca Dumnezeu să te binecuvânteze în continuare și ca această marți să-ți aducă iubire din toate colțurile lumii.”

„Bună dimineața, marți! Trecutul este trecutul. Nu o poți schimba acum. Dar poate schimba ceea ce se întâmplă în acest minut, ora și astăzi.”

Scurte binecuvântări de marți

„Dumnezeu să vă binecuvânteze și să vă țină în siguranță în această minunată marți!”
Dave Anton

„Marți este afirmația că obiectivele mele sunt deplasate cu încă un pas înainte.”
Byron Pulsifer

„Bună dimineața, o zi de marți fericită ție, prietenilor tăi și familiei tale!”

„A comandat cineva o zi luminoasă și însorită? Ei bine… aici este. O zi de marti fericita!”
Anthony T. Hincks

„Fie ca Dumnezeu să vă îndrume pe calea cea bună și Domnul să vă binecuvânteze în această minunată marți.”
George Keen

„Îți doresc o dimineață de marți binecuvântată și un odihnă minunat al săptămânii plină de dragoste.”

„Frumoase binecuvântări de marți pentru tine! Ai supraviețuit luni, acum e bine marți!”

„Cum ar fi diferită ziua ta de marți dacă te-ai comporta cu dragoste și considerație deplină?”
Byron Pulsifer

„Binecuvântări de marți fericită! Amintiți-vă să dețineți această zi pentru a o face o zi minunată.”

„Sper că vei avea alături de tine o zi de marți inspirată, plină de vibrații pozitive și prieteni minunați.”

„Binecuvântări de marți dimineața pentru tine! Să facem această marți chiar mai bună decât cea de săptămâna trecută.”

„Marți este cea mai bună zi a săptămânii.”
Emily P. Freeman

„Dumnezeu să te binecuvânteze, prietene, și Dumnezeu să mă binecuvânteze și Dumnezeu să binecuvânteze pe toți oamenii din lume pe care nu i-am întâlnit încă.”
Edward Blake

„Să aveți o zi de marți grozavă și profitați la maximum de această zi!”

Imagini de binecuvântări de marți

Binecuvântări de marți 1

O imagine de binecuvântare de marți despre recunoștință.

Binecuvântările de marți 2

O imagine de binecuvântare de marți dimineața despre a face o alegere.

Binecuvântări de marți 3

O zi de marți binecuvântează fotografii despre schimbarea.

Binecuvântări de marți 4

O imagine de binecuvântare a zilei de marți despre a oferi valoare.

Dacă ți-au plăcut aceste binecuvântări de marți, împărtășește-le unui prieten sau coleg prin e-mail sau în aplicația de socializare pe care o alegeți.

Vrei și mai multă motivație și binecuvântări pentru zilele următoare? Consultați această postare cu binecuvântări de vineri, aceasta cu binecuvântări de sâmbătă și, de asemenea, aceasta cu binecuvântări de duminică. În plus, există această postare cu binecuvântări de luni pentru a vă ajuta să începeți săptămâna viitoare cu un bun început.