89 de binecuvântări de duminică pentru o zi pozitivă și fericită

Sunday Blessings for a Positive and Happy Day

Este duminica.

O zi de odihnă, de reînnoire și de distracție cu familia și prietenii.

Așa că, în postarea de astăzi, aș dori să împărtășesc cele mai inspirate și puternice binecuvântări de duminică.

Pentru a avea un început pozitiv în această dimineață și pentru a vă ajuta să transformați această zi minunată într-o duminică fericită. Și apoi, transformă săptămâna viitoare în ceva grozav.

Sper că veți găsi ceva înălțător și motivant aici.

Și dacă doriți și mai multă inspirație în această dimineață de duminică pentru a profita cât mai bine de săptămâna care urmează, atunci consultați această postare cu citate despre abordarea familiei false și aceasta plină de citate de tăcere și liniște.

Binecuvântări pozitive de duminică

„Sa ai o duminica binecuvantata! Fie ca astăzi să fie o zi odihnitoare și întineritoare!”

„Buna dimineata! Binecuvântare de duminică pentru tine, familia și prietenii tăi. Să facem din aceasta o zi de bunătate și iubire.”

„Decide să faci mici acte de bunătate pe parcursul acestei zile, pentru a face din ea o duminică binecuvântată pentru oamenii din viața ta.”

„Uneori mi-a plăcut liniștea unei duminici obișnuite. Este ca și cum ai sta într-o grădină proaspăt plantată după o ploaie caldă. Poți simți viața tăcută și invizibilă.”
Marilynne Robinson

„Binecuvântări pozitive de duminică pentru tine! Privește recunoștință și atitudine optimistă în această zi minunată pentru vibrații pozitive și pentru a construi o duminică minunată.”

„Nu uitați să mulțumiți pentru toate binecuvântările pe care le-ați primit în această duminică frumoasă.”

„Astăzi, fă lucrurile și fă-ți timp pentru oamenii pe care îi iubești. Asta va face ca această duminică să fie de neuitat.”

„Duminica mea este o zi de agrement în care mă încurajez să uit de responsabilitățile zilelor mele de lucru și să mă angajez sincer cu prietenii și cu cei dragi.”
Srinivas Mishra

„Sper că ziua ta va fi plină de întâlniri spontane și fericite și multe binecuvântări de duminică.”

„Vrei să te bucuri de duminica ta împreună cu mine? Nu există nimeni cu care aș prefera să petrec timp pentru a face din aceasta o zi distractivă și fericită.”

„Duminica este un moment în care stai pe spate și reflectezi la toate binecuvântările pe care le-ai primit. Zâmbește la toate lucrurile bune de care te bucuri.”
Trenul Sera

„Știu că este posibil să fi avut o săptămână stresantă și provocatoare. Așa că fă din ziua de azi o zi de eliberare și relaxare și, făcând astfel, vei face din aceasta o duminică binecuvântată pentru tine.”

Binecuvântări inspiraționale de duminică

„Duminica dimineața aduce binecuvântări oricui este centrat în acest moment – ​​nu viitorul sau trecutul – și își menține mintea deschisă către micile minuni și oportunități.”

„Binecuvântări de duminică fericită ție și familiei tale. Fă din aceasta o zi de recunoștință, gândindu-te la 3 lucruri pentru care ești recunoscător în legătură cu viața ta astăzi și la 3 lucruri pentru care ești recunoscător despre oamenii apropiați.”

„Buna dimineata. Duminica este o zi de reflecție. O zi în care ne gândim la săptămâna trecută și la săptămâna viitoare. Să aveți o duminică fericită.”
Anthony T. Hincks

„Fie ca duminica ta să fie una de odihnă, dragoste și distracție cu familia și prietenii.”

„Bună duminică! Cum îmi vei aduce bucurie în această zi și cum pot folosi un dar prețios al meu pentru a aduce bucurie în această zi?”

„Trăiește iertarea în fiecare zi, mai degrabă decât să vorbești despre asta duminica.”
Wayne Dyer

„O duminică fericită binecuvântată ție, prietenul meu bun și minunat! Fie ca Dumnezeul atotputernic să-ți zâmbească și să fii binecuvântat cu dragoste, prosperitate și mai puține provocări astăzi, săptămâna aceasta și în anul care vine.”
Anna Lowe

„O, dragă duminică, vreau să dorm în brațele tale și să am o zi distractivă.”
Santosh Kalwa

„Petrece-ți serile calde în această toamnă cu o ceașcă fierbinte de ceai și fă-ți planuri pentru cum, pas cu pas, poți să-ți transformi toate visele în realitate.”

„Asta este duminică și se pune întrebarea, cu ce voi începe mâine?”
Kurt Vonnegut

„Fii deschis la binecuvântările fericite de duminică pe care le poți întâlni astăzi. Altfel, s-ar putea să-ți fie dor de ei și nici măcar să nu apreciezi ziua binecuvântată și duminica frumoasă care a fost pentru tine.”

„Nu lăsa eșecul de săptămâna trecută sau de ieri să se strice astăzi. Astăzi să fie un nou început.”

„Petreceți ceva timp în acest weekend cu îmbunătățirea locuinței; îmbunătățește-ți atitudinea față de familia ta.”
Bo Bennett

„Să fim cu toții recunoscători pentru darurile neprețuite și pentru fericirea de nedescris pe care o primim adesea din dragostea oamenilor din viața noastră în această binecuvântată dimineață de duminică.”

„Nu este nimic mai bun decât să-ți ridici picioarele într-o duminică după-amiază și să iei o carte bună.”
Chris Klein

„Duminica aceasta, ascultă mai mult decât vorbești. Zâmbește mai mult decât te încrunți. Dă mai mult decât iei. În această zi, răspândiți binecuvântările de duminică pe care doriți să le primiți. Așa facem din aceasta o duminică binecuvântată pentru noi toți.”

„Să aveți o duminică binecuvântată și o duminică fericită care vă reîncarcă pentru o nouă săptămână!”

„Fără duminică, nu aș ști când să pun frâna unei vieți furioase.”
Byron Pulsifer

„Păstrează-ți bucuria în inima ta astăzi, chiar dacă te împiedici sau cazi în această duminică.”

Binecuvântări perspicace de duminică

„Buna dimineata! Binecuvântările de duminică vin celor care le caută și au înțelepciunea de a fi recunoscători atât pentru binecuvântările mici, cât și pentru cele mari.”

„Această duminică binecuvântată este o zi de odihnă pentru tine dacă ai nevoie. Așa că profitați de această șansă înainte de a începe săptămâna viitoare.”

„Să nu vă fie luată duminica. Dacă sufletul tău nu are duminică, devine orfan.”
Albert Schweitzer

„Fie ca această duminică să vă aducă binecuvântări de apreciat și provocări care vă vor ajuta să creșteți.”

„Gândește-te la un lucru mic și bun pe care îl poți face astăzi pentru a face din asta o zi binecuvântată și o duminică fericită pentru cineva din viața ta. Atunci transformă această mică idee în realitate!”

„Duminica este miezul civilizației noastre, dedicată gândirii și reverenței.”
Ralph Waldo Emerson

„Dacă te-ai împiedicat săptămâna asta, nu te bătu. În schimb, respiră adânc și întreabă-te amabil: ce mi-ar spune cel mai bun prieten să gândesc și să fac în această situație?”

„Poezia este adevărul în hainele ei de duminică.”
Joseph Roux

„Fii soarele astăzi în viața cuiva, ajutându-l într-un mod mic sau mare sau ascultându-l pe deplin dacă are nevoie.”

„Nu judeca bogăția sau evlavia oamenilor după înfățișarea lor de duminică.”
Benjamin Franklin

„Binecuvântările de duminică pot veni deghizate. Uneori, ca o provocare care te ajută să înveți o lecție valoroasă sau ceva despre tine.”

„Duminica dimineața este pentru a reflecta asupra săptămânii trecute și a planifica pentru următoarea.”

„Îți doresc o duminică plăcută! Experimentează viața în toate felurile posibile: bine-rău, dulce-amar, întuneric-luminos, vară-iarnă. Experimentează toate dualitățile. Nu-ți fie frică de experiență, pentru că cu cât ai mai multă experiență, cu atât devii mai matur.”
Osho

„Aduceți binecuvântările de duminică celor dragi prin bunătate, ascultând mai mult și răspândind vibrații pozitive (pentru că sunt contagioase!)”

„Fiecare zi aduce noi alegeri.”
Martha Beck

„Nu vei mai experimenta niciodată această duminică binecuvântată. Așa că aveți grijă de el și apreciați-l pentru ceea ce este.”

Binecuvântări motivaționale de duminică

„Binecuvântări pentru duminica dimineață în această duminică minunată! Faceți ca ziua de azi să conteze, de exemplu, petrecând timp de calitate cu familia sau prietenii sau prin obținerea unei sarcini pe care ați amânat-o prea mult timp la îndeplinire.”

„O duminică fericită începe cu tine și cu atitudinea și vibrațiile pe care le trimiți în propria ta lume mică.”

„Fă-ți timp să faci ceea ce îți place să faci în acest weekend.”
Catherine Pulsifer

„A mai trecut o săptămână. Ce ai făcut care a contat? Și cum poți să faci și mai mult timp pentru asta în săptămâna viitoare pentru a te apropia de obiectivul sau visul tău?”

„Obișnuiește-te să te trezești luminos și devreme în weekend. De ce să pierzi un timp atât de prețios în pat?
Marilyn Vos Savant

„Vrei să faci această duminică minunată? Asta e în mâinile tale și ce acțiuni întreprinzi sau nu. Așa că deține această zi și ceea ce vrei să faci să fie.”

„Nu pierde nicio duminică. Dacă nu pierzi duminica, vei fi mai puțin probabil să pierzi luni, marți și miercuri.”
Matthew Kelly

„Aveți o săptămână întreagă înaintea voastră. Așa că planifică-l astăzi. Apoi ia măsuri în următoarele 7 zile pentru a te apropia de obiectivele tale.”

„Nu lăsa necazurile de săptămâna trecută să te îngreuneze. Pune bagajele la marginea drumului pentru a te putea mișca mai liber și mai ușor către viitorul tău.”

„După o săptămână de haos limitat care este treaba mea, am nevoie de puțin timp de rulare solitar. Duminica, mă pot relaxa și mă pot reconecta cu lumea naturală.”
Linda Jones

„Indiferent de ploaie sau soare, poți face din aceasta o duminică fericită și binecuvântată prin propria ta atitudine și perspectivă.”

„Cred în tine și în puterea ta de a-ți schimba viața în bine. Așa că începe astăzi în această binecuvântată duminică dimineață, luând o mică acțiune pentru a te îndrepta în direcția în care vrei să mergi.”

„În acest weekend nu te gândi la luni, va veni destul de curând.”
Robert Rivers

„Dacă toată săptămâna ta se simte copleșitoare, împărtășește-o în ceea ce trebuie să faci în fiecare zi. Și apoi împărțiți prima dintre acele zile în ceea ce trebuie să faceți în fiecare oră.”

„Buna dimineata! Binecuvântări de duminică pentru tine partenerul meu amabil, iubitor și minunat de creativ!”

Scurte binecuvântări de duminică

„Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și familia ta în această frumoasă dimineață de duminică! Să aveți pace și iubire din belșug.”

„Duminica îndepărtează rugina întregii săptămâni.”
Joseph Addison

„Lăsați această binecuvântată dimineață de duminică să devină o zi binecuvântată, accesând recunoștință și iubire.”

„Dumnezeu să te binecuvânteze și să cadă toate binecuvântările lui ca niște picături de dragoste pe capul tău.”
Necunoscut

„Weekend-urile nu contează decât dacă le petreci făcând ceva complet inutil.”
Bill Watterson

„Fie ca duminica ta să fie binecuvântată în moduri așteptate și neașteptate. Să aveți o duminică liniștită și o duminică prosperă!”

„Binecuvântările lui Dumnezeu s-ar putea să nu fie întotdeauna ceea ce ai sperat ca o binecuvântare personală. Dar cu timpul vei recunoaște cadoul pe care l-ai primit.”
John Graves

„Duminica este închiderea de aur care leagă împreună volumul săptămânii.”
Henry Wadsworth Longfellow

„Binecuvântări de duminică fericită! Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și pe cei dragi tăi și bucură-te de duminica ta cu un zâmbet și un entuziasm în pas.”

„Duminica, ziua pentru limbajul liber.”
Elfriede Jelinek

„Întotdeauna există ceva nou de învățat și de simțit în fiecare duminică.”
Episcopul Gerald Causse

„Lăsați atmosfera stelară de astăzi să vă inspire să faceți cea mai bună muncă azi și în zilele următoare.”

„Îți doresc o duminică binecuvântată și vreau să știi că ai fost întotdeauna un prieten grozav pentru mine.”

„Binecuvântări abundente familiei dumneavoastră în această dimineață fericită de duminică și Domnul să vă binecuvânteze pe toți cu multă fericire.”
Ned Standish

„Fie ca această duminică dimineață să vă ofere un plus de dragoste și energie care să vă ajute pentru cel puțin câteva zile!”

„Dacă Dumnezeu nu s-ar fi odihnit duminica, ar fi avut timp să sfârșească lumea.”
Gabriel Garcia Marquez

„Serile de duminică simt adesea că sfârșitul de săptămână s-a încheiat înainte ca acesta să înceapă.”
Catherine McCormack

„Aceasta a fost săptămâna de lucru. Astazi este Duminica. Respirați și eliberați-vă de stres.”

„Astăzi este ziua Domnului și o zi de mulțumire. O zi în care să-i mulțumești lui Dumnezeu pentru binecuvântările și provocările tale, o zi în care să mulțumești celor apropiați pentru sprijinul și dragostea lor de-a lungul săptămânii.”
Emma Rose

„Fie ca tu să ai o duminică binecuvântată cu fericire, distracție și bunătate atât față de ceilalți, cât și față de tine însuți.”

„O duminică bine petrecută aduce o săptămână de conținut.”
Proverb

„Duminica binecuvântată este în sfârșit aici. Slavă Domnului!”

„Fericirea este o baie fierbinte într-o duminică după-amiază.”
AD Posey

„Fie ca Dumnezeu să te binecuvânteze în așa fel încât viața ta să devină mai ușoară și actul altruist de a ajuta un semen să devină mai ușor și mai plin de satisfacții.”
Ella Bish

„Timpul curge într-un mod ciudat duminica.”
Haruki Murakami

„Binecuvântările de duminică sunt uneori doar un zâmbet la soare, căldura pe față și o boabe coapte care îți lovește limba.”

„Fiecare nou început vine de la sfârșitul unui alt început.”
Seneca

Dacă ți-au plăcut aceste binecuvântări de duminică, împărtășește-le cu familia pe rețelele sociale sau prin e-mail.

Vrei și mai multă motivație și binecuvântări pentru săptămâna ta? Consultați această postare cu binecuvântările de miercuri și, de asemenea, pe aceasta care este despre binecuvântările de joi. În plus, această postare cu binecuvântări de sâmbătă pentru weekendul viitor.