Adevărul absolut a ceea ce înseamnă literal să faci orice este nevoie

Oamenii caută mereu modalități de a deveni versiuni mai bune ale lor și de a crește la nivelul următor. Cu o mulțime de cărți de autoajutorare, suntem hotărâți să ne unim și să alergăm pe acel drum care este mai puțin parcurs. Ne este foame de succes. Ne stabilim obiectivele și spunem că vom face tot ce este necesar pentru a le atinge. Totuși, vorbim? Suntem suficient de condamnați pentru a ne urmări visele?

Seria Fear Factor îmi vine în minte ori de câte ori mă ascult spunând că voi face tot ce este necesar pentru a ajunge acolo unde vreau să ajung. intotdeauna pun aceasta intrebare. Dacă ar însemna să mă hrănesc cu intestine crude, aș face-o? Oricât de groaznic sună, înseamnă pur și simplu să nu acceptați nu ca răspuns și să depășiți orice barieră, indiferent de situație. Înseamnă să arzi cu foc din interior că îți dorești atât de mult succesul pentru a rezista oricărei suferințe, dureri și disconfort în timp ce rămâi pe drumul către ceea ce este la linia de sosire.

„Nu face tot posibilul, fă tot ce este nevoie.”

Adevărul este că, dacă nu ești pregătit să faci orice este nevoie, atunci nu te-ai condamnat suficient. Îți lipsește încrederea în tine și ți-e frică să-ți asumi riscuri. Ei bine, poate ai convingerea, dar când vine vorba de execuție, eșuezi teribil. Ce îi face pe cei mai mulți oameni înfometați de succes, să nu reușească să facă orice este necesar?

  1. Compromite
  2. Lipsa unei mentalități puternice
  3. Eșecul de a crede în sine
  4. Frica de a eșua

Ce ar trebui să faci exact pentru a-ți fixa centura și pentru a face literalmente tot ce este necesar pentru a-ți îndeplini obiectivele?

Am citit recent o poveste cu o tânără nigeriancă care a fost văzută făcând temele sub lumina de securitate a unui bancomat din cartierul ei. Ți se pare că faci orice este nevoie? Această fetiță nu-i păsa de frig sau de insectele târâtoare noaptea. Era hotărâtă să-și facă temele.

Lipsa energiei electrice sau a luminii de acasă nu a fost o scuză suficientă pentru ca ea să eșueze. Ea a formulat rapid un plan despre cum și-ar fi depășit provocarea și și-ar fi făcut temele! Ea a înfruntat privirea ciudată a străinilor care treceau și a trecut la acțiune. Ea a fost hotărâtă să FACĂ Orice TREBUIE pentru a-și atinge obiectivul de a-și îndeplini temele.

Oricât de clișeu ar suna, a fi confortabil cu ceea ce este inconfortabil, este primul pas în a face orice este nevoie. Mergând împotriva tuturor probabilităților și ieșind campion. Făcând inimaginabilul; incomodul. Ceea ce majoritatea oamenilor nu sunt dispuși să facă. A fi gata să facă față oricărei provocări și să o depășească. Fiind flămând de succes. La continuă să te miști indiferent de ce.

„Dacă nu poți zbura, atunci fugi, dacă nu poți fugi, atunci mergi, dacă nu poți merge, târăște-te, dar orice faci, trebuie să continui să mergi înainte.” – Martin Luther King

Dacă a face orice înseamnă să te trezești la 3 dimineața, fă-o. Dacă înseamnă reducerea consumului de carbohidrați și zahăr, fă-o. Dacă face naveta publică, învață continuu timp de șase luni și amână gratificarea prezentă pentru beneficii viitoare, FĂ-O!

Cercetările arată că, dacă faci tot ce este necesar pentru ca visul tău să devină realitate în mod constant în următoarele 90 de zile, rezultatele tale vor crește vertiginos, îți vei trăi visul și vei avea o viață plină de abundență. Ce te reține? Începe imediat, ridică-te și FĂ CE ESTE NECESAR pentru ca visul tău să devină realitate.