Cum să creați avere investind în imobiliare

De-a lungul istoriei, cei mai bogați oameni au fost întotdeauna investitori imobiliari. investitorii pot să dețină proprietăți imobiliare, să-și îmbunătățească averea și să primească venituri din chirii, toate în timp ce se bucură de avantajele efectului de levier operațional și de avantajele fiscale.

nu există o mare diferență între milionarul care investește în imobiliare din cartier și tu? Continuați să citiți pentru a afla modalitățile cheie de a crea avere investind în imobiliare.

Ce înseamnă a investi în imobiliare?

Investiția în imobiliare înseamnă injectarea de bani într-o oportunitate care anticipează o returnare a capitalului peste suma investită. De exemplu, achiziționarea de proprietăți rezidențiale sau comerciale pentru a le închiria, împrumutul de bani pentru o tranzacție imobiliară în schimbul plăților de dobândă și investiția în o companie care intermediază proprietăți, toate intră în categoria investițiilor imobiliare.

Nu există limite sau constrângeri în industria imobiliară. Acesta este motivul pentru care atât de mulți oameni – cu setul de abilități potrivite – pot crea bogăție generațională investind în imobiliare.

Cum să creați avere investind în imobiliare: (5 strategii)

1. Vânzare cu ridicata și răsturnare

Unele dintre cele mai populare, încercate și adevărate strategii active de investiții imobiliare sunt comerțul cu ridicata și schimbarea casei. Vânzarea cu ridicata este o strategie de investiții prin care angrosismul pune în legătură cumpărătorii și vânzătorii de proprietăți – comparabil cu munca unui agent imobiliar.

De obicei, comerțul cu ridicata presupune intrarea în contract cu un vânzător aflat în dificultate la prețuri sub valoarea pieței și, în același timp, găsirea unui cumpărător în numerar sau a unui investitor acreditat interesat să își asume contractul de cumpărare.

În mod obișnuit, comerciantul cu ridicata va include o taxă de atribuire în contract pentru a se asigura că este plătit pentru realizarea conexiunii. Vânzarea cu ridicata este o modalitate fantastică de a acumula capital și de a învăța să găsești proprietăți care construiesc bogăție imobiliară pe termen lung pentru un participant activ.

Necesită capital inițial puțin sau deloc, iar rezultatele se pot dovedi a fi extrem de îmbucurătoare. O altă astfel de metodă de investiție activă folosită pentru a construi crearea de bogăție pe termen lung este schimbarea caselor.

Schimbarea proprietăților este actul de cumpărare a unei proprietăți aflate în dificultate – de obicei în afara pieței imobiliare tradiționale – și de a injecta capital în proiect pentru a reabilita structura, estetica și funcționalitatea proprietății pentru a crește valoarea după reparație (ARV).

Prin răsturnarea sau vânzarea cu ridicata a câtorva proprietăți pe an, se poate genera încet, dar sigur, sume substanțiale de bani direct la rezultatul final și crește valoarea lor netă.

2. Cumpărarea proprietăților de închiriere

În ceea ce privește investițiile imobiliare active, cumpărarea de proprietăți rezidențiale este o altă strategie excelentă pentru a construi bogăție pe orizonturi pe termen scurt și lung. Indiferent dacă cumpărați proprietăți multifamiliale în Plano, Texas sau o clădire de birouri în Tallahassee, Florida, există numeroase căi de a folosi proprietăți de închiriere pentru a genera libertate financiară.

În primul rând, chiriașii oferă proprietarilor un venit pasiv consistent. Având un flux de numerar în exces peste cheltuielile anuale, proprietarul își poate folosi rentabilitatea investiției (ROI) și poate implementa capitalul propriu în mai multe tranzacții.

În al doilea rând, proprietățile închiriate pot fi valorificate. Folosirea unei proprietăți cu datorii la bancă / bani tari oferă o mână de beneficii.

Rata dobânzii este o cheltuială deductibilă fiscal. Având un împrumut pe proprietatea dvs. veți putea compensa veniturile pe care proprietatea le produce cu dobânda pe care o plătiți băncii.

În al doilea rând, efectul de levier vă permite să minimizați avansul necesar într-o tranzacție. Prin reducerea unei fracțiuni din capitalul propriu, obțineți acces la o sursă ieftină de capital. Mai târziu, veți putea achita datoria respectivă și veți crea capitaluri proprii pentru mai multe investiții, pe măsură ce valoarea proprietății se va aprecia.

Ultimul beneficiu al închirierii imobiliare este aprecierea. În timp, puterea de cumpărare a dolarului american scade din cauza inflației. Arătând banii câștigați din greu în proprietăți, pe măsură ce populația SUA crește, la fel și valoarea proprietății tale.

„De fiecare dată când primesc bani, fac din nou frâu pentru că îi bag în chestia asta cu imobiliare.” – Grant Cardone

3. Investește într-un fond de capital privat

Fonduri de capital privat sunt vehicule de investiții utilizate pentru a achiziționa portofolii și proprietăți imobiliare mai mari. Adesea, investitorii individuali nu au lățimea de bandă pentru a achiziționa proprietăți de mai multe milioane de dolari. Sponsorii de capital privat oferă o soluție la această problemă.

În loc să puneți 50.000 USD într-o casă unifamilială, puteți pune 50.000 USD într-un fond mare de investitori care doresc să achiziționeze un portofoliu multifamilial de 100.000.000 USD. Veți avea, de asemenea, sprijin instituțional și o echipă de management care are experiență în operarea proprietăților mari.

4. Investiția în REIT-uri

O altă opțiune pentru venitul pasiv în investițiile imobiliare este REIT-urile. REIT-urile sunt vehicule de investiții tranzacționate public – cunoscute și sub denumirea de Trusturi de investiții imobiliare – care tranzacționează pe piața de valori. Frumusețea investiției în REIT este că investitorul își poate diversifica cu ușurință nest egg într-o gamă largă de active și zone geografice.

Cu doar 100 USD ați putea cumpăra literalmente 100 de REIT diferite care acoperă mii de proprietăți, milioane de metri pătrați, în toate cele 50 de state. Aruncă o privire la acest director pentru o listă a tuturor REIT-urilor tranzacționate public din care puteți alege.

5. Investiția în sindicate

O altă modalitate excelentă de a crea bogăție investind în imobiliare este participarea la o sindicare. O sindicare este un fond de bani dedicat investițiilor în conformitate cu un criteriu. Dacă doriți să investiți 100.000 USD, dar doriți să jucați un rol mai activ, o sindicare ar putea fi vehiculul potrivit pentru dvs.

Zece investitori diferiți pot pune 100.000 USD fiecare într-o sindicat de 1.000.000 USD. Cu această sumă de bani, acum puteți utiliza capitalul într-o tranzacție mai mare în care altfel nu ați fi putut investi. Puteți fi un participant mai activ la filosofia și stilul de management al investițiilor de sindicat – un beneficiu care este în mare parte indisponibil pentru fond de capital privat și investiții REIT.

Cum să alegi investiția imobiliară potrivită pentru tine

Fiecare investitor are un set diferit de obiective și obstacole. O persoană pensionară care dorește să obțină profituri fixe ar prefera probabil o investiție care diferă de cea a unei persoane tinere singure care are o toleranță mai mare la risc.

De exemplu, dacă se face corect, răsturnarea unei case ar putea ajuta un investitor să obțină o rentabilitate de 100% în 6 luni, dar riscul de pierdere permanentă a capitalului este mult mai mare decât a investi într-un REIT care ar putea oferi randamente consistente de 8% din dividende.

Odată ce aveți o înțelegere suficientă a apetitului dvs. general pentru risc, a bugetului și a perspectivei asupra pieței imobiliare, veți avea o idee mai bună despre fluxul imobiliar în care ar trebui să vă afundați.

Beneficiile investiției în imobiliare

Există beneficii fiscale asociate cu deținerea de proprietăți închiriate, beneficii de venit în deținerea de REIT-uri cu plata dividendelor și beneficii de apreciere în schimbarea caselor și utilizarea efectului de pârghie. Dar, cel mai important dintre toate, există beneficii macro-tendenți asociate cu investițiile imobiliare în ansamblu.

Pe măsură ce economia se globalizează, va exista întotdeauna cerere de locuințe. Statele Unite sunt – și vor fi întotdeauna – destinația supremă pentru oportunități. Atâta timp cât acesta este cazul, imobilele vor fi întotdeauna necesare.

Gânduri finale

Investiția imobiliară este o modalitate fenomenală de a vă crea bogăție pe termen lung. Fie că este vorba de vânzări cu ridicata imobiliare, schimb de case, intermediere, investiții în datorii, organizare de sindicate sau cumpărare de REIT, există ceva pentru toată lumea. Tot ce trebuie să faceți este să vă scufundați direct!