De ce „Fără durere, fără câștig” este mai puternic decât îți dai seama

Sunt șanse să fi mai auzit citatul „Fără durere, fără câștig”. Mai ales dacă îți place să mergi la sală și să faci o pompă bună. Acest lucru înseamnă că, pentru a vă face mușchii să crească, va trebui să mărunțiți fibrele, astfel încât să poată crește din nou mai mari și mai puternice. Acest progres provoacă durere fizică, deoarece îți rupi mușchii, dar recompensa pentru durere merită întotdeauna.

Mulți oameni nu realizează că acest citat de aur se aplică peste tot. Chiar și în afara sala de sport locală. În toate domeniile diferite ale vieții tale. Fitness, întâlniri, finanțe, sănătate mintală. Probabil te-ai confruntat cu diferite provocări și eșecuri în aceste domenii, dar te-ai întrebat vreodată ce fel de lecție ai dobândit? Te-ai gândit vreodată la progresul tău și la impactul pe care l-au avut eșecurile tale asupra lui?

Durere și câștig în viața de zi cu zi

Probabil știi că dacă vrei să obții ceva, va trebui să faci efort. Nimic bun în viață nu vine fără ea. Așa cum trebuie să depui efort în formarea ta pentru a deveni mai în formă, trebuie să depui efort pentru a învăța noi abilități atunci când construiești o afacere.

Probabil că vei întâmpina dureri atunci când pierzi bani, dar acele greșeli îți vor învăța lecții importante. Când ești în căutarea dragostei, va trebui să te confrunți cu respingerea când te apropii de oameni. Lista continuă. Când îți urmărești obiectivele, va trebui să treci prin durere pentru a le atinge. Poate fi durere fizică la sală sau durere mentală și stres în afaceri.

Deci, oricare ar fi visele tale, începe să le vezi din această perspectivă. La fel ca la sală, fiecare moment de durere și disconfort va fi răsplătit mai târziu. Nu-ți fie frică să întâmpinați durere pentru că este un semn că faci progrese. Arsura din mușchii tăi îi va face mai puternici, durerea de a fi respins te va învăța cum să abordezi mai bine, iar durerea de a pierde 1000 de dolari te va învăța multe lecții valoroase în afaceri.

Toate acestea sunt ceva care vă va ajuta să reușiți mai târziu. Stăpânirea oricărui domeniu al vieții va necesita acele repetiții dureroase și efort. Nicio carte sau nicio informație nu poate înlocui abilitățile pe care le dobândești din propria experiență. Așa că ține minte, este în regulă să eșuezi, este în regulă să fii stresat și este în regulă să te simți confuz. Înseamnă că te îmbunătățești!

Folosind durerea în avantajul tău

„Ce vrei să spui că folosești durerea în avantajul tău, ești nebun?” Nu, nu sunt. Ceea ce vreau să spun prin asta este că ar trebui să începi să vezi eșecul, respingerea și durerea dintr-o nouă perspectivă. Una dintre cele mai mari diferențe dintre top 1% dintre oamenii de succes iar mediocritatea este modul în care tratează eșecul.

În loc să vezi un eșec dureros ca un semn de valoare mai mică, consideră-l o lecție grozavă. Exact ca un reprezentant în sală. Cu cât te doare mai mult, cu atât te va răsplăti mai târziu.

Un reprezentant în afaceri ar putea să investească în formare care nu funcționează, dar vă va învăța cum să găsiți una care funcționează. Un reprezentant în întâlniri ar putea fi o durere brutală care te învață să nu pui o altă persoană pe un piedestal. Un reprezentant cu sănătatea ta mintală ar putea fi o experiență negativă care te obligă să înveți să controlezi anxietatea.

Vedeți rostul aici? Una dintre legile fundamentale, nescrise din această lume, este că, dacă vrei să obții ceva grozav, va trebui să faci efort și să ieși din zona ta de confort.

Mulți oameni nu fac asta pentru că nu au suficientă răbdare pentru a fi consecvenți sau ego-ul și teama de eșec îi opresc. Nu lăsa mentalitatea aceea toxică să te rețină. În loc să te strângi și să eviți riscul de durere, pune-te acolo și fă acea repetare! Și când faci acele repetări din nou și din nou, vei ajunge la succes. În loc să vezi eșecurile ca niște cărămizi grele în rucsacul tău mental, le folosești pentru a construi scări care vor ajunge la nori într-o zi.

Durerea, cel mai mare motivator

Ai văzut vreodată următorul fenomen în viața ta? Cineva se confruntă cu un eșec oribil în viața sa, cum ar fi eșecul în afaceri sau o durere brutală de inimă. Pentru o vreme, se simt groaznic, dar odată cu trecerea timpului, se schimbă și ajung să devină o versiune nouă, mai bună a lor. Ei pot chiar susține că eșecul a fost cel mai bun lucru care li s-a întâmplat vreodată.

Cu siguranță am văzut asta și am experimentat-o ​​și eu. Motivul pentru care se întâmplă acest lucru este foarte simplu. Când viața te lovește puternic, ajungi într-o situație atât de dureroasă, încât aproape te obligă să acționezi și să-ți îmbunătățești viața. Odată ce ai luat această acțiune, devii o versiune mai bună a ta.

Există două tipuri de motivație. Prima este dorința de a merge spre plăcere. Acesta este cel mai comun. Oamenii văd ceva ce își doresc și merg pentru asta. Apoi mai este cel mai puternic, an nevoia de a se îndepărta de durere. Evident, al doilea îți dă rezultate mai bune pentru că pleci de la o situație dureroasă și ceva de care vrei să scapi. Da, este incomod, dar extrem de eficient. Acesta este modul în care poți transforma un eșec major în cel mai mare avantaj al tău.

Începeți să vedeți diferite forme de durere și disconfort ca repetări care vă vor recompensa mai târziu. Exact ca la sală. Nicio durere, niciun câștig. Odată ce aplicați acest principiu în mod corespunzător, puteți obține aproape orice doriți!