De ce standardele și valorile creează succes în afaceri

În lumea haotică de astăzi, tu și afacerea ta trebuie să ai o stea polară. Acea North Star este o listă clară de standarde și valori. Este atat de simplu. Succesul tău depinde de determinarea standardelor și valorilor tale și de respectarea acestora. Singura modalitate de a face asta este să ridici așteptările despre tine și despre afacerea ta.

Calculați-vă standardele și valorile răspunzând la două întrebări fundamentale: cine sunteți? Și ce reprezentați? Dacă afacerea dvs. poate înțelege aceste două adevăruri și rămâne cu ele, veți ieși în evidență. Societatea de astăzi acceptă subpar ca normă. Trebuie să ridicăm ștacheta. Veți depăși media și veți demonstra de ce afacerea dvs. este superioară dacă vă respectați standardele și valorile. Această disciplină te va conduce la succes.

Standardele și valorile ar putea să nu fie cel mai sexy subiect. Nu vei găsi Joe obișnuit vorbind despre ei la bar după muncă. Acesta este ideea. A avea standarde și valori este rar. Te deosebește. Aliniați-vă valorile cu principiile și scopul dvs. de bază, iar afacerea dvs. va crește exponențial. Este adevărat și invers; dacă alegeți să vă zgarciți cu valorile, dacă deveniți leneș, mulțumit și nemotivat – sau mai rău, lipsit de etică, luând decizii proaste – afacerea dvs. va eșua sub presiunile zilnice ale lumii în ritm rapid.

De fapt, momentul în care începi să te relaxezi sau să te simți prea confortabil în afacerea ta, este momentul în care diavolul va începe să bată la ușa companiei tale și a vieții tale personale, și totul este în jos de acolo. Standardele și valorile sunt caii-putere, conducătorul în succesul companiei tale și, fără ele, te vei trezi rapid pierdut într-un mijloc de mulțumiri, nemulțumiți, cu gânduri similare, care nu reușesc niciodată în afaceri sau în scopurile lor personale. . Nu vrei să fii unul dintre ei. Medie este să faci cea mai mică cantitate posibilă și să te aștepți cel mai mult. Joes mediu se spală repede.

Standardele și valorile înseamnă că nu vei fi ușor influențat de mulțime. Trebuie să rămâi cu propria ta etică pentru a reuși în afaceri. Există o mare diferență între „a trăi o viață înaltă” și „a trăi o viață de mare valoare”. A trăi o viață înaltă ar putea însemna să ieși la clubul de striptease după convenția cu toți prietenii tăi de vânzări, justificându-l ca „rețea”. Dar ceea ce am descoperit de-a lungul timpului este că acele contacte se estompează la fel de repede ca experiența de a merge la club. Pe de altă parte, contactele de networking cu adevărat de înaltă calitate pe care le-am făcut, contacte de afaceri cu care vreau să mă conectez sau care aspir să devin, nu le întâlnesc în cluburi de striptease. Mă conectez cu ei în cadrul conferințelor în care lucrează la propria lor dezvoltare personală și profesională.

„Valorile sunt ca amprentele digitale. Nimeni nu este la fel, dar îi lași peste tot ce faci.” – Elvis Presley

Linia de jos? Persoanele de mare valoare se găsesc în setări de mare valoare. Așadar, auditați-vă mediul. Privește unde îți petreci timpul, vezi pe cine găsești în acele medii și vezi dacă genul de oameni pe care îi întâlnești este genul de oameni cu care vrei să crești sau să devii. Dacă răspunsul este niciunul, atunci trebuie să ridici ștacheta pentru tine, să schimbi jocul și să-ți schimbi mediul. Prin alinierea mediului dumneavoastră cu standardele și valorile dumneavoastră, afacerea și viața personală se vor îmbunătăți.

O altă parte a acestei bătălii pentru standarde în viață este pur și simplu să vă structurați ziua pentru a o face cea mai bună și mai productivă. Acest lucru îmi amintește de vechiul Trevor versus Trevor care publică asta astăzi. Când eram dependent de heroină, mergeam cu curentul. Am fost ușor convins să-mi cobor standardele, să petrec toată noaptea, de obicei nu se termina bine. Dar astăzi, cu standardele și valorile mele mai înalte, am găsit ceea ce funcționează pentru obiectivele mele aliniate. În fiecare zi, mă provoc să fac ceea ce este mai bine pentru mine astăzi.

Dacă faci asta în viața personală și în afaceri, vei crește și te vei îmbunătăți continuu. Performați-vă la orice este „mare de azi”. În urmă cu treisprezece ani, asta ar fi fost pur și simplu să nu consumi droguri într-o zi. A fost o zi învingătoare.

Astăzi, a face o zi grozavă constă în a crea o moștenire, a trage pârghiile în viață care îmi sporesc în mod constant productivitatea și viziunea. Uită-te la miliardarii de astăzi. Chiar și Elon, îl iubește sau îl urăște, încă face mișcări, pe baza deciziilor în care dorește să modeleze societatea cu standardele și valorile sale. Deci, de ce pârghii vei trage constant, începând de astăzi? Așa vă puneți standardele și valorile în viața și creșterea afacerii.

Indiferent de standardele și valorile pe care le alegeți, dăruirea și serviciul ar trebui să facă parte din principiile dumneavoastră de bază. Oricât de mult vorbim despre îmbunătățirea noastră, să ne dezvoltăm afacerile, nu putem trece cu vederea că cea mai bună parte a vieții cu adevărat nu este despre noi. Trebuie să ne gândim mai puțin la noi înșine, să ieșim din jocul faimei. Poate fi o capcană. Toți am făcut-o. Cu toții suntem oameni. Dar, în cele din urmă, ar trebui să fie mai mult despre a-și pune nasul la rușine și de a finaliza tranzacții. Valoarea noastră de bază este să se arate sau să strălucească?

Aș spune că, deservindu-ne clienții, angajații, parteneriatele și chiar familia mea – aici sunt cel mai bun. Când standardele mele sunt înalte în acele domenii, prin servicii, toată lumea câștigă. Și toată lumea este motivată să se facă mai bine, ceea ce duce la un succes și mai mare.

În cele din urmă, ceea ce te pregătește pentru succes în afaceri sunt deciziile tale. Poti sa alegi. Tu alegi ce standarde și valori ai. Tu alegi dacă vrei o viață înaltă sau persoane de înaltă calitate. Tu alegi dacă ești mediu sau excelent. Tu alegi ce pârghie să tragi și ce pârghie să nu tragi. Tu alegi în ce mediu vrei să fii și ce mediu vei evita. Tu alegi cum îți vei structura ziua sau dacă ziua te modelează.

Nimic nu este complet dincolo de controlul tău. Îți proiectezi viața. Și proiectându-ți viața, proiectezi cum vei reuși acum și în viitor. În afaceri și în propria ta viață, totul începe cu standardele și valorile pe care le alegi pentru a-ți propulsa succesul.