De ce trebuie să-ți găsești scopul acum

Scopul tău. Este timpul să vă detașați de ideea că este prea mult un concept plutitor și că va apărea magic, pentru că, fiecare moment așteptat este un moment pierdut, iar fiecare moment pierdut îți degradează claritatea scopului. Acesta este motivul pentru care trebuie să-ți găsești scopul în viață. Nu în câteva săptămâni, luni sau chiar ani. Începeți acest proces acum.

Cel mai rău lucru care se poate întâmpla aici este că vei învăța, așa că – dacă aș fi în locul tău – nu mi-aș fi prea îngrijorat. De fapt, nu-ți face griji deloc.

Când te uiți la oamenii care au trăit vieți semnificative, care le-au creat succesul, nu au așteptat niciodată. Nu au așteptat bani, nici pentru ușurință, nici în relația lor, nici pentru siguranță. Ceea ce au acești oameni în comun este că simt ceea ce vor să ofere cel mai mult ca un cadou lumii și ce pot face pentru a face asta astăzi.

Întrucât lumea îți va prezenta mereu provocări (neprevăzute), poți fie să trăiești pe deplin, oferind cadoul chiar în mijlocul acelor provocări, fie poți aștepta un viitor imaginar, care nu va veni niciodată dacă nu faci un schimbare de bază în conștientizarea și devotamentul tău.

Experiența pe care o numim viață este o misiune pentru sinele tău cel mai adevărat și cel mai autentic pentru ca apoi să oferi cadouri lumii din jurul tău. Găsirea scopului vieții tale este primul pas pentru a-ți trăi cea mai conștientă și bogată viață. Misiunea ta ar trebui să fie prioritatea ta și până când nu descoperi acest scop profund și nu-l trăiești pe deplin, vei simți că lipsește ceva, un gol care nu poate fi umplut, pentru că nu există cea mai mare satisfacție și întemeiere cu ceea ce cauți. a îndeplini.

După cum ar spune Seneca: „Când un om nu știe spre ce port se îndreaptă, niciun vânt nu este vântul potrivit.”

Când te deschizi pentru a trăi la marginea ta, acesta este un loc în afara zonei de confort, scopul tău cel mai profund va apărea încet, deoarece aici intervine gândirea creativă, adevărata geneză. Transformarea din nucleu are loc cu un disconfort anterior și cu descoperindu-vă scopul cel mai adevărat și cel mai profund, trebuie să ieșiți din iluzia unei zone sigure. Dar trebuie să rețineți că nu numai curajul și efortul vă vor provoca destul de mult pentru a ieși din acea zonă de confort. Faceți acest lucru cu o mentalitate intenționată și orientată spre direcție.

Fiecare strat din jurul celui mai profund nucleu care este tras înapoi este mai aproape de plenitudinea dorinței și scopului vostru cel mai profund. Mai mult decât atât, analizându-ți scopul și realinându-ți direcția, poți apoi să rezolvi multe dintre problemele tale emoționale și relaționale.

Ceea ce faci este asta. Te apleci complet în ea, dai totul, fără să reții nimic, ridicând vălurile.

„Cunoașterea scopului vieții tale este primul pas către o viață cu adevărat conștientă. Un scop de viață ne oferă un obiectiv clar, o linie de sosire stabilită pe care doriți cu adevărat să o atingeți.” – Simon Foster

Apoi, vei descoperi că concentrarea ta vine odată cu ea. Va fi mai ușor să te concentrezi pe ceea ce contează pentru a-ți urmări scopul și orice altceva poți întâlni. Veți înțelege că este devotamentul intrinsec de a vă întoarce în jurul valurilor, în timp ce dvs. – marinarul – depuneți efort intenționat în tot ceea ce gândiți, faceți și pur și simplu sunteți. Angajamentul curge către tine și ești chiar la marginea scaunului tău, pasionat de a crea împlinirea scopului tău. Integritatea și autenticitatea ta cresc și îți permiți să trăiești o viață bazată pe valori mari. Fiecare strat pe care îl descoperi, este aliniat cu acțiunile și gândurile tale pentru a face acest lucru.

Drept urmare, mediul dumneavoastră vă admiră angajamentul și ceea ce puteți oferi în serviciul dumneavoastră celorlalți; faci ceea ce vrei cu adevărat să faci și îți oferi contribuția lumii. Te-ai îndrăgostit de ceea ce faci și înveți și continui să generezi acea iubire semnificativă în cei pe care îi întâlnești. Cu tot ceea ce faci zi de zi, înveți despre, oferi oamenilor, oferi în situații, evenimente și circumstanțe, a fost scufundat în potirul sacru care este scopul tău. Acesta este ceea ce vă oferă sentimentul de împlinire; ajungi să trăiești o viață întreagă cu scop.

Și apoi, începe următorul ciclu de descoperire a straturilor.

Să nu uităm că suntem ființe umane. În viață, experimentăm toate emoțiile umane, dezamăgirea, mânia, judecata, frustrarea, deconectarea, dealinierea, și ai fi de tortură pentru tine dacă ți-ai lăsa să crezi că aceste emoții nu sunt niciodată în beneficiul tău. În schimb, încearcă să te gândești la asta, pentru că există un motiv pentru ei. Dacă îndepliniți un scop mai mic (unul dintre straturile dvs.) cu succes 100% pe parcurs, nu se va simți atât de împlinit pe cât credeți că va fi.

Adversitatea din emoțiile tale – adică întregul spectru – este pregătirea pentru a avansa către o întruchipare mai mare a scopului tău mai profund. Prin urmare, păstrați-vă disciplinat pe măsură ce vă urmăriți scopul. Fiecare scop și fiecare misiune pe care ați găsit-o în viață, sunt menite să fie trăite pe deplin. Pe măsură ce ajungi la capătul unui strat, vei experimenta gol, plictiseală și nu se simte că ar trebui să continui cu el. Acesta este semnul că ai descoperit complet acel strat și atunci este timpul să-l renunți, pentru ca tu să începi să-l descoperi pe următorul.

Nu confunda acest lucru cu un semn de eșec sau că ai ales direcția „greșită”. Aceasta este creșterea. Luați lecții de la emoții care vă scot din priză, descoperiți aceste straturi mai profunde despre tine și vei înțelege că adversitatea în cele din urmă dă roade.

Găsiți și conectați-vă la intenția de a vă găsi cea mai adevărată dorință. Este ceea ce dezvăluie scopul tău cel mai profund, este modul tău conștient de a trăi pentru a-ți îndeplini acel scop care te împiedică să te pierzi și să te îndepărtezi de drum. Deveniți conștienți de faptul că totul în viața voastră, de la dietă la o carieră profesională, trebuie să fie aliniat cu acel scop mai profund, sensul de bază al motivului pentru care faceți sau învățați ceva și apoi să îl faceți cunoscut în lume și fii de îndrumare pentru cei pe care îi întâlnești.

Pentru a-l încheia.

Importanța de a începe acum și să nu te oprești niciodată, este ceea ce te face atât de puternic în crearea succesului și să continui în fața adversității, pentru că atunci, ești bine capabil să știi ce să faci cu viața ta și să intri în neștiință, așteptând pentru ca o viziune sau o nouă formă de scop să apară. Este atunci când ajungi să înțelegi ce te face să iei viață, în ce vrei să insufleți viață.

Când îți urmărești scopurile minore și scopul cel mai profund, ești în elementul tău. Este atunci când talentul și priceperea se întâlnesc cu pasiunea, substanța și sensul. În consecință, adaugă mai multă valoare și creezi bucurie către împlinirea ta personală și profesională.

Păstrați-vă disciplinat și pe direcția scopului cu fiecare sarcină pe care o faceți, dar nu uitați de scopul măreț și cel mai profund în timp ce vă îndepliniți sarcinile mai mici din viața de zi cu zi, deoarece vă veți reduce la o mașinărie de puțină importanță.

Valoriți mult mai mult decât atât. De fapt, ești nelimitat.

Decuplați acest potențial începând de astăzi.