Dead Men Tell No Tales: Cum să navighezi într-o revoltă ca lider în 10 pași

Tu ești managerul. Tu ești supervizorul. Tu ești liderul. Dar poate că oamenii tăi nu văd lucrurile așa și poate că asta a creat un mediu de lucru dezbinător și advers, care vă face dificil să influențați și să inspirați echipa într-un mod care să corespundă viziunii dvs.

Se pare că nava ta se îndreaptă spre o revoltă, căpitane.

O să fie în regulă. Am fost si eu acolo. Permiteți-mi să vă împărtășesc un exemplu excelent:

Atunci când un recrutor militar discută despre viitorul potențial al unui solicitant ca membru al agenției sale, de obicei se efectuează o comparație a criteriilor pentru a se asigura că solicitantul îndeplinește standardele extraordinare de înrolare ale organizației înainte de a merge mai departe.

Aceste standarde sunt de obicei concentrate pe studii academice, fitness fizic, statut moral în cadrul comunității, istoric medical și aptitudini.

Dacă standardele înalte ale agenției sunt îndeplinite, iar solicitantul semnează un contract și jură ca o demonstrație de loialitate față de țară, atunci următoarea persoană pe care o întâlnește solicitantul în lanțul de inițiere va fi un instructor de exerciții. Acesta este un proces de angajare solicitant.

Cu excepția cazului în care, bineînțeles, ai fost un „solicitant” pentru agenția în care am lucrat ca instructor de exerciții. În acest caz, uitați de toate aceste standarde, aveam nevoie doar să comiteți o crimă violentă înainte de a împlini cea de-a douăzecea aniversare.

Bun venit în lumea epuizantă a programelor de tabără „șoc” pentru tinerii încarcerați. Dacă a existat vreodată un grup demografic mai dificil de motivat către un obiectiv comun, acesta a fost.

„Dacă toată lumea înaintează împreună, atunci succesul are grijă de la sine.” – Henry Ford

Mai întâi, permiteți-mi să subliniez provocările unice ale acestei experiențe, astfel încât să aveți o linie de prune pentru amploarea revoltei cu care m-am confruntat în acest timp. Poate te poți relata.

Deși există adesea un stimulent judiciar pentru a performa bine în aceste programe, ceea ce am observat în mod obișnuit a fost un amestec de bărbați și femei tinere care nu s-ar asocia deloc unii cu alții pe străzi dintr-un motiv sau altul, de obicei afilierea la rasă sau la bande, care acum va fi de așteptat să lucreze în echipă pentru că un ofițer de corecție, dușmanul lor de moarte, a spus asta.

Ai putea argumenta că un bărbat sau o femeie cu autoritate și o insignă ar fi suficient pentru a influența conformitatea. Acești tineri, totuși, sunt bine aclimatizați la o viață de protest și disprețuire a forțelor de ordine și a corecțiilor din cadrul comunității. Echipa a fost divizată automat în momentul sosirii și singurul lucru pe care îl aveau în comun era neîncrederea și disprețul față de oricine purta o insignă.

În acest caz, instructorul de foraj: eu.

Aceasta s-a dovedit a fi una dintre cele mai valoroase experiențe de conducere pe care le-am avut vreodată, deoarece m-a provocat să regândesc tot ce știam despre comunicarea eficientă și conducerea în fiecare zi în care am pășit în unitatea de locuit pentru a-mi pregăti plutonul de deținuți tineri.

Tot ceea ce m-am bazat în trecut pentru a conduce echipele către succes mi-a fost îndepărtat și a trebuit să încep de la zero și să îmi dau seama cum să reușesc sub parametri cu totul noi. Abilitățile mele de conducere erau pe cale să fie supuse unui audit complet.

Să sperăm că echipa ta nu te disprețuiește de-a dreptul așa cum era precondiționat al meu atunci când lucram într-o unitate corecțională pentru tineri. Ceea ce am câștigat, totuși, a fost o bază solidă și atemporală a principiilor de leadership care se traduc în orice echipă, companie sau organizație care m-a ajutat să cultiv succesul în cel mai sumbru pământ.

Așadar, cum îi inspiri pe oamenii care au decis deja că nu te respectă sau nu te plac să vrea să-ți urmeze exemplul? Este posibil și o poți face în 10 pași!

  1. În primul rând, renunțați la argumentul autorității. „Pentru că eu sunt șeful” este un flex slab și o postură ineficientă pentru orice lider. Toată lumea este conștientă de care este poziția ta și, în prezent, nu par să le pese. Veți avea nevoie de un unghi mai autentic.
  2. Apoi, cunoaște-ți oamenii. Gradul, platforma, statura, titlul sau pedigree-ul tău nu înseamnă nimic dacă nu poți demonstra oamenilor tăi că îți pasă cu adevărat de ei. Ce îi determină pe fiecare în parte? Care sunt valorile lor? De ce au ales să lucreze cu compania ta? Care sunt scopurile lor? Cum poți ajuta? Care este ideea lor despre liderul perfect? Cu ce ​​sunt cei mai mândri? Unde sunt ei puternici? Unde își doresc îmbunătățiri?
  3. În continuare, poate fi necesar să vă suflecați mânecile și să coborâți puțin în tranșee cu ele. Acest lucru demonstrează două lucruri: nu le întrebi nimic pe care nu le-ai face singur și, de asemenea, ai dorința de a înțelege ce experimentează oamenii tăi în timp ce lucrează pentru tine în fiecare zi, pentru a te ajuta să iei decizii care au impact. și îmbunătățirea culturii la locul de muncă. Fii atent în eforturile tale de a fi un lider consecvent, că lucrând în această calitate alături de ei nu devine așteptarea. Stabiliți o dată limită și comunicați clar cu echipa dvs. Încă ești liderul care este responsabil pentru echipă și echipa ta trebuie să știe cum să funcționeze în absența ta. Acesta este punctul de referință al conducerii solide.
  4. Apoi, acceptați feedback-ul lor. Oamenii rămân acolo unde sunt apreciați. Când vocea lor contează, se simt apreciați. Acest lucru câștigă o cantitate incredibilă de încredere și din partea oamenilor tăi.
  5. Apoi, fii un instrument important pentru ca echipa ta să atingă noi standarde. Asigurați-vă că primesc laude și apreciere publice pentru tot ceea ce realizează.
  6. Oferiți oportunități fiecărui coechipier să preia conducerea a unui proiect sau atribuiți un aspect diferit al unui proiect de lucru pentru fiecare coechipier de care să se ocupe. Acest lucru demonstrează că sunteți investit în succesul și înălțarea oamenilor dvs. și întărește fiecărui membru al echipei că dețin importanță și valoare în cadrul companiei. Acest lucru formează echipe eficiente și viitori lideri.
  7. A fi disponibil. Când vorbesc, oferă-ți atenția și sprijinul total.
  8. Fii corect. Fii consistent. Fii drept. Fii abordabil. Abordați imediat comportamentul negativ și toxicitatea. Cel mai rapid mod de a-i alunga pe colegii de echipă buni este să-i lași să vadă că tolerezi comportamentul toxic.
  9. Ține-te de cuvânt. Dacă îi spui echipei tale că vei face ceva, urmează. Ei țin scorul.
  10. Nu renunța și nu te bănui pe tine însuți. Păstrați o atitudine pozitivă. Este contagios.

Acest lucru necesită timp, energie, efort și angajament. Fii dedicat procesului. Pune timp și pune la treabă. Se merită.

Fie ai timp să iei cârma și să conduci nava și echipajul către succes, fie ai timp pentru o revoltă.