Metoda de care aveți nevoie pentru a crește cererea pentru serviciile dvs

Web-ul lui Charlotte a fost unul dintre cele mai importante filme pentru generația mea. Am văzut cum Charlotte, un păianjen înțelept și iubitor, își folosea pânza nu doar pentru a-și îngriji nevoile, ci și pentru a salva viața cuiva la care ținea cu mesaje simple, dar puternice, care vorbeau inimile oamenilor pe care trebuia să-i ajungă. .

Construirea unui brand personal este asemănător cu construirea unei pânze de păianjen, iar tu ești ca Charlotte care atrage atenția oamenilor tăi. Modul în care marca dvs. personală se îmbină, între mesajele dvs., prezența dvs., SEO, site-ul dvs. web și multe altele, creează un web atractiv, care atrage chiar miezul publicului dvs.

Cheia pentru utilizarea Metodei Pânzei de Pânză este să uniți punctele pentru oamenii dvs. și să faceți fiecare punct de contact memorabil și valoros. Astfel, atunci când oamenii te caută pe tine sau pe tipul de servicii pe care le oferi, tu devii alegerea clară, deoarece ai construit o relație cu ei la fiecare posibil punct de contact al web-ului.

Cum ești văzut

Oriunde sunteți văzut online (intenționat și neintenționat) vă afectează valoarea. De aceea, este vital să apară în mod consecvent și în concordanță cu valorile mărcii tale. Asta înseamnă că fiecare postare, fiecare profil, fiecare imagine și fiecare site web trebuie să aducă un mesaj și un ton consistent, evocând emoții specifice în publicul tău.

De exemplu, clientul tău ideal este cineva care ia mai multe decizii bazate pe emoții sau decizii bazate pe logică? Dacă clientul tău ideal este mai mult un factor de decizie emoțional, vei avea nevoie de conținut care să le reprezinte sentimentele, situația lor actuală și rezultatul ideal într-un mod mai bazat pe povești.

Cu toate acestea, dacă clientul tău ideal se bazează mai mult pe logică în luarea deciziilor, ei au nevoie de conținut care să aibă detalii specifice cu informații de la punctul A la punctul B, astfel încât să poată gândi bine. Modul în care clientul tău ideal prelucrează informațiile și ia deciziile va sta la baza mesajelor tale (AKA: pânza ta de păianjen).

În acest sens, asigură-te că biografia și fotografiile tale sunt consecvente pe toate platformele, împreună cu mesajul mărcii tale. Și nu uitați să personalizați fiecare mesaj pentru platforma și publicul specific cu care interacționați în fiecare moment.

Publicul de pe Facebook interacționează cu conținutul diferit de publicul de pe TikTok. Vrei să fii sigur că înțelegi modul în care publicul dorește să interacționeze cu conținutul din feedul său pe o anumită platformă. Acest lucru vă va ajuta să faceți conținutul ușor de consumat și, atunci când conținutul dvs. este ușor de consumat, este mai ușor pentru public să îl accepte.

„Un brand este ansamblul de așteptări, amintiri, povești și relații care, luate împreună, țin cont de decizia consumatorului de a alege un produs sau serviciu în detrimentul altuia.” – Seth Godin

Rezultate de conducere

Acum că știi cum îți atrage pânza de păianjen pe oamenii tăi, vrei să-ți ampli rezultatele. Primul lucru pe care doriți să-l faceți este să vă asigurați că vă păstrați conținutul online actualizat și actual. Viața se întâmplă și poate fi ușor să treacă zile, săptămâni, chiar (uneori) luni fără a lansa conținut nou sau a actualiza ceea ce ai pe profilul tău.

Dar este important să construiți acest lucru ca proces în afacerea dvs., astfel încât să vă fie ușor să țineți pasul cu fluxul de conținut de care oamenii dvs. au nevoie pentru a lua o decizie de cumpărare solidă.

Se pare că postați conținut valoros de câteva ori pe săptămână și vă uitați biografia o dată pe lună pentru a vedea dacă ceva trebuie actualizat.

O a doua practică puternică care vă va ajuta este să vă configurați pentru a fi căutat. SEO nu este cel mai sexy lucru despre care să vorbim, dar este important pentru tine să apari în căutare atunci când clienții tăi ideali caută pe Google pe cine să angajezi. O modalitate de a face acest lucru este să construiți backlink-uri și să conectați totul online folosind o singură adresă de e-mail consecventă.

Aceasta înseamnă că doriți să creați un site web profesional și o adresă de e-mail care să fie însoțită de acesta. Acestea sunt linkurile și adresa de e-mail de la care construiți. Acest lucru permite pânzei tale de păianjen să ajungă mult mai departe pe Internet, astfel încât să poți ajunge la clienți ideali pe care s-ar putea să nu-i găsești doar pe algoritmii de socializare.

Devenirea socială

Vorbind despre rețelele de socializare, să vorbim despre cum se joacă acest lucru în pânza ta de păianjen generală pentru a atrage clienți premium. Rețelele sociale vă oferă puterea de a fi mai mult decât o simplă afacere și de a atrage clienții potriviți. Există un factor de implicare pe care clienții tăi ideali îl primesc cu tine pe rețelele sociale, care nu este posibil pe site-ul tău.

Dar vrei să fii atent. Nu vă alăturați oricărei platforme de socializare doar de dragul ei. Fii strategic în abordarea ta și folosește platformele în care locuiesc oamenii tăi.

De exemplu, Facebook ar putea să nu fie cel mai bun loc pentru unii experți sau companii. LinkedIn vă poate oferi posibilitatea de a vă conecta mai bine dacă vă concentrați pe B2B, în special cu corporații de dimensiuni medii până la mari. Facebook este excelent pentru a intra în legătură cu antrenori și antreprenori, dar poate fi mai greu să te conectezi cu factorii de decizie din afaceri mai mari dacă ești consultant.

Fii clar cu privire la obiectivele tale și cu cine vrei să vorbești.

Iată o fișă rapidă, astfel încât să puteți folosi toate formele de conținut pentru a vă promova brandul personal și expertiza cu platformele corespunzătoare pe care fiecare tip de conținut funcționează bine:

  • Pinterest: distribuiți imagini, citate și idei
  • Youtube: partajați videoclipuri scurte, recenzii, informații și divertisment
  • Facebook: partajați postări scurte, rezultate și informații despre evenimente
  • Eventbrite: creează un cont și găzduiește evenimente virtuale
  • LinkedIn: creați postări scurte, de unul până la trei paragrafe, cu imagini

Asigurați-vă că toate aceste profiluri de rețele sociale se leagă înapoi la site-ul dvs. web și la numele mărcii dvs. personale. Acest lucru vă va ajuta să vă faceți și mai ușor de căutat și să vă sprijiniți celelalte activități SEO pe care le-ați făcut.

Pe măsură ce toate aceste părți se unesc, aveți propria dvs. pânză de păianjen specială, care se răspândește pe internet pentru a vă aduce clienții ideali și vă face să vă remarcați ca alegerea perfectă pentru ei. Cu cât perfecționați mai mult acest lucru în timp, cu atât este mai eficient. La fel ca și Charlotte, cu mesajele ei care devin mai convingătoare în timp, la fel și mesajele dvs. pe măsură ce implementați Metoda Pânzei de Pânză.