Nu poți crea succes fără să te folosești de sursele tale de motivație

Uneori viața nu merge așa cum ați planificat, indiferent de ceea ce faceți. Începi fiecare zi cu cele mai bune intenții și te aștepți să obții succes. Totuși, acesta nu este un film Hallmark. Există o mulțime de situații în viața ta care se întâmplă în afara controlului tău. Aceste momente neașteptate vă deraiează intențiile pozitive. În calitate de lideri, dorim să dezvoltăm o afacere, să avansăm într-o carieră, să avem relații mai bune și să creăm libertate și o marjă pentru a ne petrece timpul făcând tot ce ne dorim.

Aveți emoție, speranță și aspirații de a realiza mai mult decât orice an precedent la începutul oricărui an nou. Este posibil să fi început chiar anul cu rezoluții, obiective și un plan de dominat. Chiar și cu cele mai bune strategii, ceva te va doborî din curs. Fără îndoială, vei experimenta un test al hotărârii tale.

Alegerea Succesului

Când experimentezi o frustrare copleșitoare, ai de ales. Puteți decide că orice aveți de-a face este prea greu de înfruntat și aruncați prosopul. Sau, puteți lua o altă cale și decideți să treceți prin experiențele dificile și să învățați lecțiile de viață care vi se oferă. Fiecare experiență din viață creează momente de învățare dacă ești dispus să asculți.

După ce îți vei trata rănile și te regrupezi, va trebui să te ridici și să te întorci la muncă. Dacă ați trecut prin momente grele, știți că să vă reorientați și să vă dedicați obiectivelor este mai ușor de spus decât de făcut. În timpul oricărei perioade de recuperare după ce ați experimentat ceea ce se simte ca o înfrângere, va trebui să vă folosiți sursele de motivație. Va trebui să fiți inspirat și să vă amintiți de ce ați început această călătorie pentru a crea succes.

Fără a avea motivație, sentimentele, emoțiile și fricile iraționale tale se vor alimenta în convingeri autolimitante care îți vor derai progresul. O voce mică te va convinge că nu ai cum să-ți revii. Viața va aduce adesea situații care par prea greu de gestionat. Aceste situații vă pot afecta motivația și determinarea de a vă îndeplini obiectivele. Este important să înțelegeți că motivația este întotdeauna acolo dacă știți cum să profitați de ea.

„Schimbarea înseamnă auto-îmbunătățire. Împingeți-vă în locuri în care nu ați mai fost până acum.” – Pat Summitt

Motivație consecventă

Dacă aveți de gând să creați succes și să vă îndepliniți obiectivele, va trebui să știți cum să fiți motivat. Ceea ce vorbesc nu este tipul brut de motivație care te face să te simți bine și apoi te prăbușești. Eu vorbesc să accesezi cărbunele care îți împinge trenul succesului. Acest tip de motivație este mai mult decât sentimente – este inspirație și hotărâre de a trece peste circumstanțe care încearcă să te rețină.

Ai nevoie de surse de motivație pentru a putea găsi motivație ori de câte ori ai nevoie. Trăim într-o epocă în care sursele de motivație sunt peste tot în jurul nostru pe diverse platforme și medii. Liderii se pot motiva prin podcasturi, bloguri, videoclipuri, cărți și alte persoane inspiraționale și informative. Internetul și rețelele sociale creează o bulă care îi ajută pe cei care caută succes să primească instantaneu motivație prin conținut care este gratuit, disponibil și practic.

Puteți găsi biografia preferată, citatul inspirațional, seria de cărți, videoclipurile vorbitorilor și multe altele, astfel încât să utilizați aceste surse de motivație pentru a vă concentra și a vă reinspira. Conștientizarea de sine este esențială în această circumstanță pentru că te ajută să știi ce te motivează. Sursele tale de motivație vor fi diferite de cele ale următoarei persoane. Poate fi muzică sau vizionarea unui videoclip cu Joel Brown. Poate fi cărți sau ascultarea unui podcast.

Pentru a crea o motivație continuă, va trebui să știți ce surse de motivație sunt practice pentru dvs. și cum să le accesați. Când întâmpinați un eșec sau momente de frustrare, accesați instantaneu motivația.

Motivația se poate manifesta și prin intermediul oamenilor. Prietenii, membrii familiei sau alți oameni care caută succesul inspiratori vă pot ajuta să mergeți mai departe. Vă puteți alătura unor grupuri de creier sau altor cluburi sociale.

Cea mai bună sursă de motivație este principalul tău DE CE și unde mergi. Poate fi dezvoltarea unei afaceri, începerea unei cariere de vis sau construirea de relații extraordinare. Ar trebui să știi că succesul nu este o linie de sosire. Călătoria pentru a deveni cea mai bună versiune a ta nu se termină niciodată.

Atingerea succesului și a crea o viață minunată ar trebui să fie cea mai bună sursă de motivație. Lasă-l să te alimenteze să mergi înainte, în ciuda eșecurilor.

„Hrănește-ți mintea cu gânduri grozave, pentru că nu vei merge niciodată mai sus decât crezi.” – Benjamin Disraeli

Rămâi motivat

Odată ce v-ați creat sursele primare de motivație și știți unde să le găsiți, angajați-vă să păstrați o motivație constantă ca parte a rutinei dvs. de succes. Creează spațiu și cameră în programul tău în fiecare zi pentru a te reinspira. Poți să te gândești la asta ca la un timp de dezvoltare personală, cu accent pe personal – ai grijă de tine. Acesta este un moment pentru a vă îndrepta mintea, corpul și spiritul.

Crearea obiceiului de a rămâne motivat creează performanțe ridicate care te ajută să faci mai mult într-un mod concentrat. Așa devii elită în ceea ce faci pentru că folosești o strategie pe care alții nu o vor folosi. Este nevoie de mult pentru a deveni cea mai bună versiune a ta. Este nevoie de o putere extraordinară pentru a crește și a lucra. Veți avea nevoie de sprijin. Nu poți face asta fără motivația adecvată.

Circumstanțele externe și sentimentele tale te vor copleși fără motivație. Acesta poate fi un an plin de obiective îndeplinite și vise împlinite. Folosește-ți sursele de motivație pentru a ajunge acolo.