Presiunea este cheia pentru a vă debloca capacitatea de măreție

La momentul redactării acestui articol, tocmai am trecut printr-una dintre cele mai aglomerate perioade din viața mea. Afacerea mea este înfloritoare, mi se deschid noi oportunități și sunt în mijlocul lansării unui alt proiect major.

Pot spune cu adevărat că acesta este cel mai grozav sezon din viața mea. În timp ce viața mea este grozavă astăzi, vorbeam recent cu un prieten și îmi aminteam de anii în care părea că viața mea se prăbușește, mă simțeam ca un eșec și părea că mă aflu într-o poziție fără speranță.

Acest lucru nu sună ca realizarea unei povești de succes. Cu toate acestea, mă uit înapoi la acel moment din viața mea acum cu un profund sentiment de apreciere. Îmi dau seama acum că adversitatea este un maestru profesor care m-a maturizat și dezvoltat pentru momentul meu de măreție.

Dacă veți îmbrățișa adversitatea cu o perspectivă diferită, puteți proiecta adversitatea pentru victoria și succesul dumneavoastră.

Aceste perspective îți vor schimba perspectiva asupra presiunii și a rolului acesteia în călătoria ta.

1. Nimeni de pe această planetă nu este scutit de presiune.

În calitate de lider de gândire foarte respectat, am avut plăcerea de a vorbi cu unii dintre cei mai puternici și influenți oameni de pe planetă. Un lucru pe care l-am observat rapid este că se confruntă cu provocări la fel ca toți ceilalți.

Diferența este că ei nu devin prizonieri în fața provocărilor din viața lor. În schimb, ei permit provocărilor din viața lor să servească drept portal de schimbare. Cred că unul dintre cele mai importante adevăruri pe care le poți învăța vreodată este că nu ești scutit de provocări.

Când ajungi în acest loc de conștientizare, îți dai seama că vei întâlni adversitate, dar nu trebuie să fii definit de adversitate. Poți permite adversității să producă înțelepciune și să creeze un avantaj în viața ta. Nimeni nu este scutit de presiune, dar poți învăța să accepți presiunea și să o folosești pentru creșterea, dezvoltarea și avansarea.

O viață fără provocări va fi infirmă și obișnuită. Provocările ne cer creșterea și ne facilitează evoluția. Înțelegerea faptului că nimeni nu este scutit de presiune va elimina toate scuzele pentru care nu poți să urmezi viața visurilor tale.

Cu toții avem circumstanțe diferite, dar cei care au depășit au stăpânit provocările ca elemente de bază pentru succes și prosperitate.

2. Trebuie să înțelegi scopul presiunii în viața ta.

Dacă ești ca mine, atunci probabil că ai prefera să experimentezi o viață fără presiune. Prefer o viață calmă, bine organizată și relaxată. Cu toate acestea, trăim în lumea reală și te vei confrunta cu provocări reale. Așa cum i-am sfătuit pe lideri din întreaga lume, am fost fascinat de răspunsurile lor la presiune.

Cei mai echilibrați indivizi devin anulați atunci când se aplică presiune asupra vieții lor. Majoritatea oamenilor au o conotație negativă de presiune. Totuși, am învățat că presiunea nu este un lucru rău. Presiunea este un instrument profetic care ne modelează creșterea, conduce schimbarea și ne extinde capacitatea de măreție. Sincer, nu am crește niciodată fără presiune.

Scopul presiunii în viața ta este de a facilita deblocarea potențialului tău și extinderea paradigmei tale. Așa cum am afirmat mai devreme în această piesă, mă pot gândi înapoi la o perioadă din viața mea în care afacerea mea aproape că sa prăbușit, criticii îmi bateau joc de mine și îmi spuneau că eram înnebunit și aveam chef să renunț.

În schimb, în ​​acel sezon am învățat că presiunea are un scop în viața noastră. Presiunea vrea să servească drept catalizator pentru strategii și soluții. Cu alte cuvinte, adversitatea cu care ne confruntăm este doar trezirea potențialului nerealizat și a puterii neexploatate.

Presiunea servește în cele din urmă scopului de a te poziționa pentru ceea ce urmează în viața ta.

„Totul ceea ce este negativ – presiunea, provocările – este o oportunitate pentru mine să mă ridic.” – Kobe Bryant

3. Învață să vezi presiunea ca pe un dar.

Mulți oameni se uită la viața mea astăzi și se minunează de succesul meu. Mi se cere adesea cheia succesului meu. Cu toate acestea, întotdeauna mi se pare interesant că nimeni nu este interesat să audă despre eșecurile mele. Sincer, am învățat mult mai multe din eșec decât am învățat vreodată din succes.

Eșecul m-a învățat cine sunt, cine nu, care sunt punctele mele forte, care sunt slăbiciunile mele și cine sunt prietenii mei adevărați. Mai presus de toate, eșecul mi-a arătat ce nu funcționează în viața mea și m-a împuternicit cu înțelepciunea de a-l schimba. Ce te-a învățat eșecul?

Presiunea poate să nu vi se pară un lucru bun. Pe de altă parte, presiunea este unul dintre cele mai mari daruri pe care le-am primit vreodată în viața mea. În viața mea, presiunea mi-a oferit circumstanțele de care aveam nevoie pentru a-mi vedea limitările și capacitățile.

Ceea ce majoritatea oamenilor nu înțeleg este că presiunea dezvăluie probleme din viața noastră. Trebuie să încetezi să mai vezi problemele ca pe un blestem. Problemele sunt pur și simplu portaluri către posibilități. Când presiunea începe să lumineze o problemă din viața ta, îți ajustează paradigma și te deschide către perspective și soluții pe care nu le-ai imaginat niciodată posibile.

Nu ai fi descoperit niciodată nimic din toate acestea fără presiune. Cei care învață să vadă presiunea ca pe un dar sunt cei care în cele din urmă deblochează măreția din interior și aduc contribuții semnificative lumii. Presiunea este pântecele descoperirii.

În plus, descoperirea este catalizatorul descoperirilor.

4. Nu vă veți debloca niciodată capacitatea fără presiune.

Atâția oameni din lume de astăzi sunt frustrați de viața lor. De ce spun asta? Sunt blocați, învechiți și stagnanți. Ei știu că mai multe sunt disponibile și posibile; cu toate acestea, ei nu sunt dispuși să părăsească dezordinea comunului și îndrăznesc să trăiască o viață neobișnuită.

Cu ani în urmă, am descoperit că aș putea fie să rămân blocat și să-mi pun scuze de ce nu eram mai departe în viața mea. Sau aș putea să mă întind și să îmbrățișez noi posibilități pentru viața mea. Ceea ce am descoperit este că inacțiunea este sămânța regretului. Acțiunea este sămânța rezultatelor.

Cu alte cuvinte, în fiecare zi a vieții noastre alegem fie să fim oameni de acțiune, fie inacțiune. Mâine în care pășiți este produsul investițiilor pe care le-ați făcut astăzi. Investițiile mici nu vor produce niciodată un mâine semnificativ. Investițiile intenționate produc un viitor extraordinar.

Presiunea apare în viața noastră pentru a ne întinde. Când suntem încordați, avem curajul să schimbăm realitatea vieții noastre și să profităm de noi posibilități. Capacitatea ta are nevoie de o provocare pentru a fi deblocată. Nu îți vei cunoaște niciodată adevărata putere sau potențialul fără presiune. Numai atunci când se aplică presiune, adevăratul tău potențial este trezit.

Presiunea este o comoară valoroasă atunci când îți schimbi paradigma. Îți dai seama că presiunea este cea care te obligă în cele din urmă să pleci de unde ai fost și facilitează călătoria pentru a deveni cine te-ai născut să fii. Presiunea este un instrument profetic care scoate din tine ceea ce a fost întotdeauna adormit în tine, așteaptă descoperirea și recunoașterea.