Principalul motiv pentru care oamenii nu își ating obiectivele

goals, aspirations, achieving your objectives, how to achieve your goals, things that stop you from achieving your goals, what is standing in your way, challenges in achieving career goals, Frank Sonnenberg

De ce oamenii nu își îndeplinesc obiectivele? Este incapacitatea lor de a depăși obstacolele și de a reveni din eșec? Sau este ceva mai de bază? Un semn de necaz este modul în care o persoană reacționează la dezamăgire. Pretind că eșecul este în afara controlului lor sau își asumă responsabilitatea pentru accident?

Când dai vina pe forțele externe pentru circumstanțele tale, dai de înțeles că nu ai influență asupra rezultatului. Prin urmare, nu poți fi învinovățit. În schimb, atunci când accepți responsabilitatea pentru o înfrângere, înveți din experiență și aplici acele lecții în viitor.

Dacă credeți că puteți afecta rezultatul,
vei fi motivat să faci ceva în privința asta.

16 motive pentru care oamenii nu își îndeplinesc obiectivele

Un maestru meșter are unelte pentru orice tip de muncă. Nu vei dobândi instrumentele necesare pentru a prospera apărându-ți acțiunile, aruncând vina și evitând responsabilitatea. Dobândești înțelepciune învățând din fiecare experiență și aplicând acele lecții la următoarea ta activitate. Dimpotrivă, a nu accepta responsabilitatea pentru acțiunile tale este auto-înfrângere.

Există multe motive pentru care oamenii nu își ating obiectivele. Iată 16 cauze care merită luate în considerare:

Obiective nedefinite. Unii oameni nu reușesc să clarifice ceea ce doresc să obțină. Asta face imposibil să-și atingă obiectivele. Așa cum a spus Yogi Berra: „Trebuie să fii foarte atent dacă nu știi unde mergi, pentru că s-ar putea să nu ajungi acolo”.

frică să încerce. Unii oameni le este atât de frică să nu reușească, încât nu încearcă – și, ca urmare, pierd ocazia.

Nedorind să-și asume angajamentul. Unii oameni refuză să-și pună inima în lucruri, din cauza fricii de dezamăgire.

Iti este frica sa iesi din zona ta de confort. Unii oameni caută siguranță și securitate mai presus de orice. Dacă nu ai fi încercat să mergi, tot te-ai fi târât.

Paralizie de analiză. Unii oameni au nevoie de fiecare informație înainte de a decide. Asta e o scuză pentru a nu începe.

Nu reușiți să stăpâniți elementele de bază. Unii oameni nu crede în îmbunătățirea continuă și lasă greșelile să revină pentru un bis. Practica nu face perfectă dacă o faci greșit.

Nedorind să plătească prețul. Unii oameni refuză să facă investiția – chiar dacă tot ceea ce merită în viață necesită un element de sacrificiu.

Stabiliți obiective și așteptări nerealiste. Unii oameni își stabilesc obiective nerealiste și apoi se descurajează.

Nedorind să muncească din greu. Unii oameni sunt mereu în căutare de comenzi rapide. E o muncă grea.

Obsedat de bani. Unii oameni vor face orice pentru bani. Acea mentalitate se întoarce de obicei să-i muște. Fă lucrurile din motivele corecte și banii vor urma.

Nu reușiți să vă mențineți concentrarea. Unii oameni refuză să facă alegeri grele – și Revendicare a face Tot bine. Încercarea de a fi totul pentru toți oamenii este o rețetă garantată pentru mediocritate.

Nu se poate recupera după eșec. Unii oameni nu revin de la dezamăgire. Greșelile nu te fac un eșec, dar a te bate te face să te simți ca unul.

Lipsa de determinare. Unii oameni renunță la primul semn de adversitate. Cert este că majoritatea lucrurilor eșuează din prima încercare.

Creați priorități și obiective nepotrivite. Unii oameni confundă a fi ocupat cu a fi productiv. Acțiunile tale trebuie să fie în concordanță cu obiectivele tale, altfel lucrezi împotriva ta.

Concentrați-vă pe recompense. Unii oameni petrec mai mult timp gândindu-se la prada decât la performanțele lor de zi cu zi. Asta e o rețetă pentru dezastru.

Succesul are un preț

The principal motivul pentru care oamenii nu își îndeplinesc obiectivele este al lor nedorinta să accepte responsabilitatea personală pentru comportamentul lor. Vor să meargă înainte, dar refuză să facă investiția; vor să-și atingă obiectivele, dar nu sunt dispuși să facă sacrificiul; își doresc lucrurile bune în viață, dar nu sunt dispuși să lucreze pentru ele. Dacă te aștepți ca alții să facă munca grea pentru tine în timp ce tu beneficiezi al lor muncă grea, visezi.

Efortul de ultimă oră nu compensează anii de neglijență.

Dacă credeți că orice este posibil, vă veți urmări obiectivele cu încredere și vigoare. Vei investi în creșterea ta personală, vei lua un angajament neclintit și vei desfășura activitățile cu putere și încredere. În plus, vei rămâne statornic și hotărât până când vei atinge obiectivul final. Pe de altă parte, dacă crezi că oameni ca tine nu au nicio șansă, vei renunța înainte de a începe. Cu alte cuvinte, alții te pot opri pentru o clipă. Numai tu te poți opri definitiv. Ai ceea ce este necesar pentru a atinge măreția. este alegerea ta dacă să încerci.

Vezi noua carte a lui Frank, Calea către o viață plină de sens.

Nu îți îndeplinești obiectivele?

Vă rugăm să lăsați un comentariu și să ne spuneți ce credeți sau să-l împărtășiți cu cineva care poate beneficia de informații.

Lectură suplimentară:
Gratificare instantanee: Îți vinzi viitorul scurt?
Alegeți confortul în detrimentul principiilor?
Care sunt cele mai mari regrete ale tale din viață?
Alegerea este a ta
De ce ar trebui să conteze autodisciplina pentru tine
20 de alegeri care îți vor determina destinul

Dacă vă place acest articol, abonați-vă la blogul nostru pentru a nu pierde nicio postare. Obțineți postări viitoare prin flux RSS, e-mail sau Facebook. Este gratis.