Sunt necesare limite pentru o viață de succes

Ca oameni puternici și independenți, de obicei avem MULTE în farfurie pe care trebuie să le îndeplinim înainte de a atinge următorul obiectiv de pe listele noastre, fie că este vorba despre viața personală sau publică.

Hai sa recunoastem. Există întotdeauna un alt obiectiv pe lista noastră de lucruri pe care încercăm să-l îndeplinim după ce îl terminăm pe ultimul. Îndeplinirea listelor noastre zilnice și asumarea a ceea ce viața decide să ne arunce în cale ne poate menține epuizați și înclinați în direcții diferite toată ziua.

Acesta este momentul în care stabilirea limitelor este foarte importantă.

Granițele ne oferă șansa de a ne bucura de viața fără să ne asumăm prea multe responsabilități care ar putea, mai târziu, să devină o povară, să ne ducă la un punct de epuizare și să ne concentrăm asupra a ceea ce trebuie făcut fără a încerca să mulțumim întregii lumi. în jurul nostru.

Puterea lui „Nu, mulțumesc”

Încă nu am stăpânit complet asta, ceea ce îmi face rușine dacă sunt sincer. Este descurajant să le spui nu oamenilor și să dorești să ajuți, dar să nu fii mereu acolo pentru ei.

Este important pentru mine să fiu alături de oameni, deoarece timpul de calitate este ceva pe care îl prețuiesc, ceea ce înseamnă uneori să-mi las în urmă propria viziune pentru a ajuta la construirea celorlalți. Uneori. Se simte că este necesar să se facă, dar uneori vor fi momente când va fi necesar să spui „nu” pentru a continua să crești ca persoană.

„Nu, mulțumesc.”

O frază cu atâta putere.

Aceste trei cuvinte ne permit în mod clar să ne luăm puterea înapoi fără a-l face pe celălalt individ să simtă un fel de mod pentru acest răspuns. De asemenea, nu necesită nicio explicație suplimentară, deoarece este un răspuns în sine.

Încercați asta data viitoare când aveți chef să spuneți da la ceva ce nu simțiți că ar trebui să faceți. Mă voi alătura și ție în acest sens, mai ales când mi se cere să acopăr ture când sincer nu am chef să o fac.

„Diferența dintre oamenii de succes și oamenii cu adevărat de succes este că oamenii cu adevărat de succes spun „nu” la aproape orice.” -Warren Buffett

Claritatea obiectivelor tale

Întotdeauna vom tânji după următorul lucru strălucitor sau afecțiunea cuiva, dacă nu suntem clari unde mergem. Va fi prea ușor să treci de la un proiect la altul fără viziunea corectă atașată obiectivelor.

A fi clar, de asemenea, economisește timp de a face ceea ce nu vrei să faci și de a merge după lucrurile pe care vrei să le faci. Acest lucru este important deoarece clienții, partenerii de afaceri, prietenii sau familia vă pot cere să faceți ceva și, dacă este complet în afara câmpului din stânga, vă poate face să doriți să o faceți doar pentru că este cineva pe care îl apreciați în viața ta. Nu ar trebui să liniștim oamenii. Doar pentru că cineva vrea să faci ceva, nu înseamnă că ar trebui să faci asta.

A avea obiectivele în spatele minții te va ajuta atunci când vor apărea întrebări aleatorii de la oamenii din viața ta. Aceste obiective te vor ajuta să fii aliniat cu ceea ce trebuie făcut. În prezent mă antrenez mai mult pentru un maraton și vă puteți imagina de câte ori trebuie să spun „nu” pizza. Vreau să mă simt bine când alerg, așa că să spun „nu” pizza astăzi mă va ajuta când voi merge la alergat a doua zi dimineață. Este un „nu” care are un sens mai puternic, deoarece este conectat la un scop.

Cunoașteți expresia „unde se duce concentrarea, energia curge” de Tony Robbins – rămâneți concentrat pe obiectivele dvs. Cu aceasta, oamenii potriviți vor intra în viața ta, vei afla mai multe despre tine și vei obține mai mult succes pe măsură ce te ții de ceea ce se simte potrivit pentru tine și nu pentru alții.

Fii cel mai puternic avocat al tău

Alege-te mai des.

Permiteți-le altora să se ocupe de emoțiile care vin odată cu așezarea pe acest piedestal imaginar pe care nu-l puteți suporta. A pleda pentru tine înseamnă să alegi ceea ce funcționează pentru tine și nu pentru altcineva. Nu contează ce cred alții dacă te va pune într-o stare de stres odată ce totul devine prea mult.

Fiți de acord să vă simțiți inconfortabil – lăsați oamenii să se ocupe de „nu”.

Avocați-vă pentru dvs. în orice situație în care puteți simți că ceilalți au mai mult control. Nu este stresul tău de suportat, așa că nu permite celorlalți să treacă peste tine pentru a miliona oară când trebuie să-ți construiești și propria viață.

A fi un avocat pentru noi înșine nu se va întâmpla într-o singură zi. Va fi nevoie de muncă, putere, consecvență, încredere în abilitățile tale și conștientizare de sine. Nu te bate pentru că nu ai trecut prin ceea ce ai spus că vei face atunci când această situație pentru care ești îngrijorat se va întâmpla din nou.