Un plan de acțiune în 10 pași pentru motivare instantanee

Dacă aveți nevoie de ajutor imediat, încercați aceste zece sfaturi în următoarele zece zile și apoi observați cum se schimbă viața voastră. Notează modificările într-un caiet personal. Continuați cu ceea ce funcționează și aruncați ceea ce nu funcționează.

Iată cele 10 sfaturi ale mele pentru motivație instantanee:

1. Programul tău de automotivare începe cu o seară înainte

Încearcă să te culci devreme. Dacă sunteți obosit sau adormit pe tot parcursul zilei (chiar dacă este din plictiseală) amintiți-vă că o oră de somn înainte de miezul nopții valorează mai mult decât o oră de somn după miezul nopții. Așa că rearanjați-vă programul pentru a merge mai devreme la culcare.

2. Planificați ziua următoare cu o seară înainte

În caietul personal de motivație, notează ce ai de gând să faci mâine. Cu fiecare activitate, asigurați-vă că este încadrată într-un mod pozitiv. De exemplu: în loc de „pregătiți raportul lunar” scrieți „pregătiți raportul lunar – dă jos șosetele șefului meu”. Înțelegi ideea. La sfârșitul listei, scrieți „se întâmplă ceva grozav despre care nu știu”.

3. Reflectează și vizualizează lucrurile de pe lista ta înainte de culcare

Este în regulă să te simți în felul acesta – pur și simplu scoate din minte orice frică sau vinovăție de a simți acest lucru, refuzând să dai energie unor astfel de gânduri. Continuă să te concentrezi pe cât de grozav se pare lista ta. Programul tău de auto-motivare începe deja.

4. Notează ce te-a determinat să pierzi motivația la sfârșitul planului tău zilnic

Continuă și notează-le, nu contează cât de mari sau complexe par să fie. Acum este timpul să dormim bine. Chiar înainte de a adormi, spuneți-vă că veți obține o nouă perspectivă asupra listei de probleme sau probleme pe care tocmai le-ați notat.

„O zi bine petrecută aduce un somn fericit.” – Leonardo da Vinci

5. Adormi cu o muzică care se concentrează pe octavele muzicale superioare

Acest lucru va deschide centrele superioare ale minții voastre și vă va pregăti subconștientul pentru rezolvarea problemelor.

6. Ar trebui să stai în pat în dimineața următoare câteva minute

Citește-ți planul zilnic și, încă o dată, imaginează-ți cât de bine se va simți când lucrurile vor merge așa cum îți vor merge. Acum ridică-te și pregătește-te pentru a doua zi sentimentul foarte automotivat.

7. Mănâncă ceva la micul dejun care conține o cantitate decentă de proteine

Dacă ești un băutor de cafea, gândește-te să renunți la ea. Să te simți nervos sau nervos cu siguranță va interfera cu auto-motivarea. Iată un sfat bun: nu renunța la curcanul rece, e prea greu. În schimb, fă fiecare altă ceașcă pe care o bei o ceașcă de decofeină. Destul de curând nu veți putea gusta (sau simți) diferența. Veți reduce imediat consumul de cofeină la jumătate.

După aproximativ o lună, puteți începe să beți exclusiv decofeină. Dacă sunteți un băutor intens de cafea, veți descoperi că acum veți dori doar 1-2 căni pe zi și procesul de detoxifiere a fost nedureros. Până la urmă nici măcar nu vei dori decofeină și poți înlocui sucul de fructe sau apa.

8. Ascultă muzică înălțătoare în drum spre serviciu

Ar trebui să ai muzică pentru a-ți începe ziua, care te face să te simți bine. Acesta este conceput pentru a vă deschide centrii energetici și pentru a vă ajuta să gândiți clar. Dacă mergeți la prânz mai târziu în mașină, mai puneți ceva din acest tip de muzică. Nu ascultați știrile sau niciun talk-show-uri pe drumul spre muncă – problemele lumii nu sunt rezolvate de dvs. Să-ți gestionezi ziua și să fii auto-motivat este.

„Fericirea constă mai mult în comoditatea plăcerii care apar în fiecare zi decât în ​​mari noroc care se întâmplă dar rar.” – Benjamin Franklin

9. Acum ești la serviciu și ești gata să înfrunți ziua

Dintr-o dată telefonul tău sună și apare o problemă uriașă care este neașteptată și nu se află nicăieri în planul tău zilnic. Ce să fac? Acordați-vă un minut pentru a nota problema în caietul dvs. personal și faceți ceea ce ați făcut cu o seară înainte: de exemplu, „cel mai bun client al meu nu și-a primit expedierea la timp – și i-am dat jos șosetele șefului meu rezolvând problema”.

Ia-ți un minut pentru a simți cât de bine te simți că ai rezolvat problema. Acum treceți la rezolvarea problemei – o puteți face pentru că sunteți auto-motivat! Pe măsură ce vă parcurgeți ziua și executați fiecare element planul tău zilnic, bifează fiecare articol pe măsură ce sunt terminate.

10. La sfârșitul zilei, faceți din nou pașii descriși în pașii 1-5, dar adăugați ceva la el

Pe măsură ce vă faceți planul pentru ziua următoare, adăugați încă un pas. Simțiți cât de grozav este să fi bifat elementele din planul tău zilnic și să-ți spui: „Sunt cea mai bună și mai calificată persoană de pe pământ care ar fi putut realiza acest lucru”. Acum ocupați-vă de planificarea zilei următoare.

Altceva de luat în considerare, dacă mediul tău este aglomerat și neorganizat, îți va fi dificil să urmezi acest plan. Dacă aceasta este situația dvs., trebuie să petreceți timpul necesar pentru a vă curăța casa, biroul sau alt loc de muncă.

Care pas din planul în 10 pași pentru motivare instantanee a rezonat cel mai mult cu tine și de ce? Împărtășește-ți gândurile cu noi mai jos!